Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mit akarsz azzal mondani, hogy módosít??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!!!

Na, megvolt az utcsó 5:40-es kelés. Kicsit fáradt vagyok.

Márió: egész nap írtunk róla!!! Olvass vissza... ;) Ühüm...

Ejjj, mennyi dolgom van ma. De fõleg vásárlós. Ahhoz meg k****ra nagyon nincs kedvem. :( Nem is bírok elindulni.

Kíváncsi vagyok, hogy Atus túlélte-e a tegnapot. Rottyon volt rendesen... :)

Tibur: módosít! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ja meg MOORGEN to all !

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
DE puccosak voltak és kész!! Amúgy meg 2 szám között telefonáltam, és nem is zajongtam! Az ómuszika faszántos volt tényleg! A tommyékat meg az utcáró lehetett hallani, ahogy kornyikálnak a RETARDÁLT karaoke megasztárshow-jukkal!! Na jól megmondtam az igazat ---UFFF

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hülye pöcsök vagytok mind.
Én azt hittem majd nekem kell nagy DJ feladatokat ellátnom a cégnél, de szerencsémre, úgy döntött a vezetõség inkább valami külsõst bíz ezzel meg. Ház asszem így utólag azt mondom ez bölcs döntés volt. Pedig akkor egy kicsit zavart, mert azt mondták, hogy hozzak erõsítõt+hangfalakat. Na de nem kellet, sõt az összegyûjtött mp3-akra se volt szükség.
Viszont lehetett jól bebaszva karaokezni. Hehe, nekem is van karaoke programom, de nincs 2 rádiós mikrofonom. Háhá, ez nagyon jó volt.
Én a haverokkal jól szétordibáltuk magunkat, csajom meg jól leiskolázott mindenkit éneklésbõl. Hehem. Jó volt :D Büszke voltam nagyon :D
Mondjuk én is nyomtam egyedül Abba-t, de az szar lett. Sebaj. Be voltam baszva.
meg még most is.
lalalalalallala
írok valoaús
dzsi
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltmár

bahh ti is aztán...
pár napja mondogatom hogy menjünk valahová azt sunyiba elmentek...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://huh.hu/stuff/...f74088ad11c.wmv

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem lehet mindenki dr. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én kérek elnézést... :D Ja, tényleg! Ezt ott is mondtad... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem is mentünk pucossan. Ez a mindennapos ruhánk vazz.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, voltunk jól koncerten. Mókás volt! :D Az együttes neve: Ó-muzsika együttes... Ahhoz képest, hogy nem bírom a komolyas puccparádét, egész jó volt. Tibur közben zajongott, hülyeségeket beszélt jó hangosan, telefonált, Patyó ökörködött, bámészkodott, bábjátékozott, 3 éves kiscsajokkal flörtölt, ZApaték puccosan jöttek és gyorsan távoztak is... PErsze csak mi nem voltunk makkoscipõben, meg nyakkendõvel díszítve. De hát kit érdekel?! :D Shoshiék hiányoztak a képbõl... ;) Aztán volt jó forraltbor, Tiburral jól repetáztunk is, aztán átmentünk Dantéba, ahol Gabeszék voltak, ott is forraltboroztunk (ez má bõven 9 után), majd jött Surján és elõadta megint a brutál (már nem is ironman, hanem Suriman) éves programját, meg hogy milyen motort fog hogy tunnerolni, aztán mindenki haza. Edina hugát jól hazakisértem. Egy lovag vagyok... Most meg nem fosok több szót, hanem inkább telerakom a WC-t, jó fahéjas forraltborossal... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

http://images.haszna...45/342285_2.jpg
ilyen

roncsam el az örömödet?
ez 99% hogy dísztárcsa :rolleyes:

Kokk, vigyázz jön L_L és le leszel baszva a hülye postjaidért..

ebben a topicban nem basztam le még senkitsenem tudtommal emiatt és nemis tervezem ;)
de ha igen, akkor ígérem te leszel az elsõ :D

Mettyú: -1pont értettem. pedig ide nemis szoktam linkelgetni, hogy miket vacsizok.. na majd rá szokok..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
találkoztam Dani hugával,kutya odarohant hozzá és ahogy hozzáért hanyatdobta magát és hempergett.
de nem tudta hogy én tudom hogy õ kicsida

Shoshi,holnap?és mikó?

voltunk moziba és mire kijöttünk már téli táj meg jeges ut fogadott a plázánál..

nézegettem a borozó társaságot,de titeket nem láttalak

holnap ugye még minden nyitva van!?!?

31.én 2200töl kispál a szécsenyi téren!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Huhhh.. Na igen! Ez mááár valami! Én is me'k haza

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
De van egy:
Megyek haza, te snidlingabuzátor kisköcsög, takonymaszatoló, hebrencs kis fasz!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ebben mindig jobb voltál.. legalábbis változatosabban tudsz káromkodni, nincs pár jó a tarsolyban így csüt estére?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Mé' holnap nem dolgozol? Én is itt malmozok és egy kurva telefonhívás miatt kell bentmaradnom. Ááááá!
Na káromkodjunk együtt, ha már itt szopunk Wuff!
Bassza meg az oglidzsífejü Jehova!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Csak el ne késsetek..!

faszom kivan. Legyen már vége az utolsó "munkával" eltöltött napnak ebben a qrva évben. Köszönöm.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Atus + Én. Megyünk valahova. Ez sajna a legpontosabb. Aztán vége lesz valamikor, remélem 8-ra és forralbor! :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Huhh.. konkrét info rulez! vki vmikor, vkivel mennek vhova. Vagy nem.