Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Posted 2006. January 02. - 10:00

Elvesztettem a telefonomat, lécci küldjétek el a telefonszámotokat!!! Kösszzz
Posted 2006. January 02. - 09:53

Mindenkinek mégeccer B. Új Évet!
Jó volt a Szilveszter, csak kár, hogy ennyire bebasztam... Alig emlékszem valamire. Eccer csak Viki mondta, hogy dráma van és mennyünk. De nagyon jó volt! És arra is emlékszem, hogy Peti nagyon jól volt! Ennek örülök a legjobban!
Képeket lassan feltöltöm. Van minden! Disco '79, Nõimitátor, égõ kupolák, Rammstein koncert...
Szép napot mindenkinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. January 02. - 00:12

Veletek s megosztom, hogy egy idegen zokniban értem haza.

Volt ma 2 after party is. Az egyik lightosabb volt, mint a másik, de nagyon élveztem õket, mégha nem is látszott rajtam.
Na, remélem ma kipihenem a fáradalmaimat...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 02. - 00:08

Aktuális civil
Posted 2006. January 01. - 22:24

Holnap dolgoztok? Vagy csak bementek?
Így az új év hajnalán vállaltok vezérmûszíj cserét?
Posted 2006. January 01. - 22:21

Milyen évet írunk ma, mert mintha történt volna valami a éjjel...
Elég lájtos buli volt. Óránként csak 1 sört ittam meg, és az a kis unikum, pálinka, pezsgõ meg nem számít.
Volt füstgép is, meg Zsolti a béka, de az sokat ugrált, szóval ki lett dobva. Jah. Az mondjuk durva volt...
Hajnalban elfogyott a testembõl a víz, aztán azt se tudtam hol vagyok. De most már itt.
Asszem alszok megint egyet...
Posted 2006. January 01. - 21:49

Boldog Bujék minden kedves pécsi/pécs környéki bringásnak!

KisÖcsike
Posted 2006. January 01. - 20:35

Mindenkinek bódog új évet és minden földi jót kívánok! PÍSZ
:bananadan BUÉK:bananadan
Posted 2006. January 01. - 16:26

Zapat: egyszer tényleg voltál csaj és az oldalam kicsit fáj is, mikor épp nem csaj voltál, hanem bika és bukóval nekemrohantál... Hehehehehe... Nincs mit tenni! Oknyomozást kell folytatnunk1! Lépésrõl lépésre ugyan azt végig kell csinálnunk megint, amit tegnap, hogy kiderüljenek a dolgok, csak most dokumentálni kell valahogy. Hehehehe...
Atus most kapja megf a tegnap este küldött sms-eimet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 01. - 16:25

Posted 2006. January 01. - 16:23

Posted 2006. January 01. - 16:08

Szóval a pénztárcám annak a gatyámnak a zsebében volt, ami délután volt rajtam. Namost én határozottan emlékszek arra, hogy a parti közepén kivettem a partisgatyám zsebébõl és leraktam a lépcsõre, hogy ha megyek fel, felviszem. Szóval vagy annyira nem voltam képben, hogy kiástam a szekrényembõl a farmerem és belepakoltam, vagy ezt az egész lépcsõrepakolóst csak flasheltem.... Jajjj, mindkét verzió elkeserítõ.

Lassan jönnek elõ képkockák arról, hogy pofozkodtunk Kissóssal a konyhában, mert tök poén volt és a végén hozzábasztam egy virslit.

Meg kergettem mindenkit egy hajsütõvassal, vagy mivel. Ehhh, ennyire készen voltam?
Sõt, pogóztunk állvédõsben, sõt egyszer asszem voltam csaj, ugye Kokk?

úgyérzem az állattá válás minden lépcsõfokán sikerült végigmennem. hehehe
Aktuális civil
Posted 2006. January 01. - 15:45

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 01. - 15:44

Zapa: meglesz! A lpcsõkorlát alján lévõ kis fagumókat lecsavartad már? Mert Pántya egyszer az összeset végignézte, hogy azok milyen fasza dugihelyek... Hehehehe...
Atus éjjel 3/4 6-kor felhívott még, hogy izé... A Korház téren van és bassza meg mindenki és azt sem tudja hogy került oda és én tuti elöbb hazaérek, mert õ még messze van. Hehehehe... Remélem nem Uránváros felé ment haza.

Posted 2006. January 01. - 15:26

és bassza + a kakukk ezt a rohadt idõt.
Posted 2006. January 01. - 15:25

Fákk
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. January 01. - 15:14

Posted 2006. January 01. - 15:10

az akksik megvannak! már csak az kurva pénztár kerüljön elõ. csak nem húztam le a wcn vazz...
Aktuális civil
Posted 2006. January 01. - 14:47

meg ami jött

és nemvolt gáz hogy bedurvultál, így legalább volt egy kis dráma is

Posted 2006. January 01. - 13:34

Anyum kérdezi, hogy a krumpli hogyé?!

Ja és ettem sokat, hogy majd jobb lesz. De nem.
És vigye el a devla az idõt! Ilyen lesz egész héten... Kellett volna tegnap bringázni...