Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Boldog új évet mindenkinek, és rögtön egy kéréssel indítom az új évet:

Elvesztettem a telefonomat, lécci küldjétek el a telefonszámotokat!!! Kösszzz

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mornyning putok!

Mindenkinek mégeccer B. Új Évet!

Jó volt a Szilveszter, csak kár, hogy ennyire bebasztam... Alig emlékszem valamire. Eccer csak Viki mondta, hogy dráma van és mennyünk. De nagyon jó volt! És arra is emlékszem, hogy Peti nagyon jól volt! Ennek örülök a legjobban!

Képeket lassan feltöltöm. Van minden! Disco '79, Nõimitátor, égõ kupolák, Rammstein koncert...

Szép napot mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: Pont ma este kérdeztem Atustól... Csak keddtõl húzza az igát. De örülök, ha azért akkor nem volt olyan nagyon rossz az estéd. :D

Veletek s megosztom, hogy egy idegen zokniban értem haza. :D A dolog elég komolynak tûnt, mert bár nagyon sejtettem, hogy Zapatéknál kéne lenni, de félve mertem csak rákérdezni, hátha nagyon hülyének néz, mint én Shoshi, mikor azt hitte, hogy nálam van a távirányítója... Meg persze egy csajnál is elhagyhattam volna, de sajna nem. Kivéve, ha pont akkor cseréltem zoknit, mikor Zap csaj volt. Hehehe...

Volt ma 2 after party is. Az egyik lightosabb volt, mint a másik, de nagyon élveztem õket, mégha nem is látszott rajtam.

Na, remélem ma kipihenem a fáradalmaimat... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
na virslievõ afterparty is megvolt egy igazi punnyadás és semmit nemcsinálás keretében. De nem is virsli volt, hanem virslihab. Undoríííító! :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Napkin:
Holnap dolgoztok? Vagy csak bementek?
Így az új év hajnalán vállaltok vezérmûszíj cserét?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóestét!
Milyen évet írunk ma, mert mintha történt volna valami a éjjel...
Elég lájtos buli volt. Óránként csak 1 sört ittam meg, és az a kis unikum, pálinka, pezsgõ meg nem számít.
Volt füstgép is, meg Zsolti a béka, de az sokat ugrált, szóval ki lett dobva. Jah. Az mondjuk durva volt...
Hajnalban elfogyott a testembõl a víz, aztán azt se tudtam hol vagyok. De most már itt.

Asszem alszok megint egyet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hi!

Boldog Bujék minden kedves pécsi/pécs környéki bringásnak! :)

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Szép jó reggelt minden kerékpáros honfitársamnak! Azt hiszem még nem volt részem ilyen vegyes élményekkel teli szilveszteri buliban, nagyon isten volt! Kössz Zap, ezentúl csak nálad bulizunk! Ahhoz képest, hogy elsõ alkalommal rendeztétek, igen jól megbírkóztatok a feladattal:) !

Mindenkinek bódog új évet és minden földi jót kívánok! PÍSZ

:bananadan BUÉK:bananadan

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Neked is pöcsmanó! Csak tudnám, hogy hogy tudsz megjegyezni ennyi felhasználói nevet, meg jelszót... :D

Zapat: egyszer tényleg voltál csaj és az oldalam kicsit fáj is, mikor épp nem csaj voltál, hanem bika és bukóval nekemrohantál... Hehehehehe... Nincs mit tenni! Oknyomozást kell folytatnunk1! Lépésrõl lépésre ugyan azt végig kell csinálnunk megint, amit tegnap, hogy kiderüljenek a dolgok, csak most dokumentálni kell valahogy. Hehehehe...

Atus most kapja megf a tegnap este küldött sms-eimet... :D De nulla reagálás. Majd lehet, hogy holnap ír rá valamit.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ma este virslievõ afterparty?

Aktuális civil

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
BUÉK Mindenkinek!!!:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, ez érdekes. Kokkk, ebben mi volt ebben a Jagerben? Kezdve ott, hogy olcsóbb volt mint amennyibe került...

Szóval a pénztárcám annak a gatyámnak a zsebében volt, ami délután volt rajtam. Namost én határozottan emlékszek arra, hogy a parti közepén kivettem a partisgatyám zsebébõl és leraktam a lépcsõre, hogy ha megyek fel, felviszem. Szóval vagy annyira nem voltam képben, hogy kiástam a szekrényembõl a farmerem és belepakoltam, vagy ezt az egész lépcsõrepakolóst csak flasheltem.... Jajjj, mindkét verzió elkeserítõ. :D

Lassan jönnek elõ képkockák arról, hogy pofozkodtunk Kissóssal a konyhában, mert tök poén volt és a végén hozzábasztam egy virslit. :D
Meg kergettem mindenkit egy hajsütõvassal, vagy mivel. Ehhh, ennyire készen voltam?
Sõt, pogóztunk állvédõsben, sõt egyszer asszem voltam csaj, ugye Kokk? :D

úgyérzem az állattá válás minden lépcsõfokán sikerült végigmennem. hehehe

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vagy a vetõcsõvek valamelyikében...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát Sala, tényleg bánhatod... A szilveszterek mindig hírsek voltak arról, hogy olyan kötelezõbulis dolog, aztán valahogy mindig elbaszódott. De idén valami nagyon állat volt! (Már amire emlékszem... :D)

Zapa: meglesz! A lpcsõkorlát alján lévõ kis fagumókat lecsavartad már? Mert Pántya egyszer az összeset végignézte, hogy azok milyen fasza dugihelyek... Hehehehe...

Atus éjjel 3/4 6-kor felhívott még, hogy izé... A Korház téren van és bassza meg mindenki és azt sem tudja hogy került oda és én tuti elöbb hazaérek, mert õ még messze van. Hehehehe... Remélem nem Uránváros felé ment haza. :) Meg mondta, hogy majd ma hív. Mondtam ok, de olyan délig sztem alszok. Mondta, hogy ok, õ olyan 11 - délig. De majd keres... Heheheheehe... Aztán most semmi hír róla. Lehet, hogy Atus ott van valahol a pénztárca mellett. De egyszer csak meglesznek... ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
sok bringázást, sok sört, és sok nõt az új évre!:impreziar

és bassza + a kakukk ezt a rohadt idõt.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hogy miért nem mentem le hozzátok....
Fákk

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vagy reméljük hogy a Pántyáék nem lõtték ki aztis :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja, végülis legalább történt valami... így minden megvolt, ami egy igazi ortó partyhoz kell. :D www.ortoathletics.hu

az akksik megvannak! már csak az kurva pénztár kerüljön elõ. csak nem húztam le a wcn vazz...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
meg mintha tequliáztatok volna...
meg ami jött :D

és nemvolt gáz hogy bedurvultál, így legalább volt egy kis dráma is :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapat: sztem jégert. De nem keveset. Mert kb 3 percenként állapítottuk meg azt a tényt, hogy "vazz, csak veled lehet normálisan inni"... Hehehehehe...

Anyum kérdezi, hogy a krumpli hogyé?! :D:D:D

Ja és ettem sokat, hogy majd jobb lesz. De nem.

És vigye el a devla az idõt! Ilyen lesz egész héten... Kellett volna tegnap bringázni...