Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Felet nem lehet szarni. Az nem szarás, max. erõlködés, ami nem tesz jót. Azt nem számoljuk...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A Király? Jeeeee
2 hét alatt 1039 hozzászólást szültünk. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Látom a kakis téma ugyanolyan örökzöld, mint a Kokk baszogatása!
Ez egy boldog év lesz, ha mindennap ennyi okosságot tudunk megosztani egymással ebben a témában!
Kokk, igen az alkohol fontos befolyással bír az állagra, de ezt akár el is olvashattad volna eleddig kiadatlan könyvemben a 'A Kaka lelkivilága' címû fejezetben!
Amúgy napi másfél a király!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Faszásak a képek.
Sõt, ez szerintem mindent megmagyaráz :
http://kep.tar.hu/sh...7951/18588491#2
:D :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bolondok vagytok! Bár lehet, hogy egyedül vagyok ezzel. Biztosan a futás teszi! Reggel voltam már egy fél órásat, de úgy érzem ebéd után megint lesz egy kiló termés...
Egy nap egy az nekem kínszenvedés. Puffadt vagyok és szarul érzem magam...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem kín. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Assziszed, hogy azért mert a Te beleidben két napig rohad a cucc, attól jobban felszívódnak a tápanyagok?

Ilyet én nem mondtam, ami engem illet - einmal kacken pro Tag - tábort gyarapítom, a napi kettõ nekem ünnep!

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy õszinte legyek ez a fajta féle márka nem bejövõs és mindegyik csúnya. De akkor már a 3. a nyerõ.

1 nap - 1 szarás! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Elég a szarakodásból!!!

Én ma nem nagyon szeretek dolgozni, hogy õszinte legyek. Egy jó kérdés:

Melyik telefon legyen az új kedvencem?

D750i :http://webshop.t-mob...8682&langId=-11

vagy K608i: http://webshop.t-mob...8976&langId=-11

vagy W800i: http://webshop.t-mob...0482&langId=-11

Szerencsére mindegyik van részletre..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Az még mindig egészségesebb mint kétnaponta 1x, bár akkor neked elég gyors az anyagcseréd + valószínû nem hasznosít minden kiszûrhetõt a szervezeted te WCpapír nagyfogyasztó!

Die Kackenmacher

Má' mé' ne hasznosítana mindent? Assziszed, hogy azért mert a Te beleidben két napig rohad a cucc, attól jobban felszívódnak a tápanyagok?

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Elég szar, hogy csak egyszer szarsz naponta. Akármennyire be vagyok baszva, és nem emlékszem rá, mindig kétszer fektetek kábelt :D ...

Az még mindig egészségesebb mint kétnaponta 1x, bár akkor neked elég gyors az anyagcseréd + valószínû nem hasznosít minden kiszûrhetõt a szervezeted te WCpapír nagyfogyasztó!

Die Kackenmacher

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Elég szar, hogy csak egyszer szarsz naponta. Akármennyire be vagyok baszva, és nem emlékszem rá, mindig kétszer fektetek kábelt :D ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Meg is sértenél, ha nem én lennék a kedvenced... ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hát kibebaszott boldog új évet bindenkinek, baszom alássan instállom!

Pestiek: Lehet, hogy lesz egy szállítmány hétvégére, ha bevállaljátok! Nem nagy, csak egy gatya! Danke.

Kokk, ha asztat hiszed idén má' nem foglak baszogatni, há' nagyon tévedsz! Te mardtál a kedvencem ezen a téren! Muhahahahaaaaa

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mettyú: híreim vannak számodra. Az egész szaros dolgot az alkohol irányítja. Feltûnt, hogy néha változik a színe állaga, mérete, stb. :D De nem tudtam mitõl. Tegnap elött és tegnap köbö ugyan azt és köbö ugyan annyit kajáltam, viszont tegnap elött viszonylag sokat ittam (az egyetlen differencia!). Namármost, nekem a dolog mindig reggelente esedékes, és a tegnap reggeli egészan nagyon más volt, mint a mai. Ergo: az alkoholtól függ a szarunk! :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kösssz a számokat, jöhet a többi is!

Fugger: Hát én örülök, hogy ekkora HATALMAS partyt rendezhettem.. a hûtõ még mindig egy alkoholraktár látszatát kelti, de ez nem baj egyáltalán..

Az alsógatyámból még este is konfetti hullott.. ehh.. jóóó buli volt!!

Köszz Kokk, hétvégén, hogy jól kezdõdjön az új év visszaadom a cdidet, rendicsek? Ígérem.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Na, vazz, ma legalább kialudtam magam.

Wuff: priviben ment. Ezen érsz el, mikor hozod a CD-imet és meg akarod dumálni, hogy hol találkozzunk. :D

Márió: ne ijedj meg! SÕT!!! Végre visszanyerted normális színedet... ;) Jobbulj! Most legalább van idõd gondolkozni a leendõ vázadon, fékeden, telódon, kocsitokon, pórázotok színén, hogy melyk csajt verd meg, hogy milyen ûber vindózt rakj föl, stbstbstb... :D

Nem megyünk egy dzsuvázós-megázós kört? Nálam lehet utána bringát mosni...

Shoshi: yippppp!!!! :D

Izé... Hehehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nesztek! SzilveszteriLófaszos képek...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

örülök hogy jó volt én most térem magamhoz...

elkapott valami hányós-fosós téma
wcben elalvás stb...

szal ezért nem is mentem hozzátok,amit rohadtul sajnálok....

zöld a fejem megyek viszafekszem..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Fékbetétben Boldog Éves Újdonságokat Kívánok Mindenkinek! Wuffnak kösz a hatalmas bulit mégegyszer! "Nagyon finom volt a kókuszgolyó!"