Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most jó! T-Mobile bekaphassa, csak azé' vettem ott, hogy ne legyen keveredés az új szám miatt, de majdnem átbasztak, aztán meg tényleg. Zsidó banda.

Márió, azt hogy mérted, hogy hánytál másfél litert?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Na, vettem telefont. D750i SonyEricsson. Köszönöm a számokat! Pusszantás

És most akkor jó, te konzumálós állat? Hogyé' adták?

Javaslom, hogy a nap szarós királya legyen ma a Márió! Massive respect!
És tornázd föl 21-ig legalább!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, vettem telefont. D750i SonyEricsson. Köszönöm a számokat! Pusszantás

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Hátha 'kvalitét', akkor az én szememben igen!
Azt azért hozzátenném, hogy 'kvalitét' nem egyenlõ szagos!

Mondjuk ilyet csak a kezdõk szoktak kérdezni, akik még nem érezték egy igazi igényes mûgonddal lefektetett 'kvalitét' mindenen áthatoló bukéját!

Hát ilyet is csak kezdõk mondanak. Látszik, hogy nem töltöttünk még együtt hosszabb idõt, a világ valami félreesõ sarkában. Assziszem csókolomot köszönnél utána!

A használt fogalamak zavarosak egyébként, kérlek dolgozzz ki holnapra egy egyértelmû tematikát, a hozzá tartozó kanális számrendszerrel együtt!

Márió:
Jobbulást!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kölök8 , van vizibiciklid(össztelós) mert mással nincs esélyed !!!HIHEHE

Nekem a kvalitét is és a kvantitét is mucso biente volt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Ez az igazi! Semmi csicsa. Igazi megtestesült játéktelefon! :D És rendhagyó a kikapcsológombja is. Nagyon áááááász... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
AW v1é ilyet, occsó, +bízható, erõs és látszik a kijelzõje napsütésben is csak nem menõ: http://www.nokia.hu/id42112.html

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Heheheheehe... Márió, akkor ez neked az új évi szörprájz! ;) És még itt fiktizhetsz is vele. :D

Asszem a csúnya-gonosz-rossz idõ csúnyább, gonoszabb és rosszabb, mint gondoltam volna. :( De ha olyan másfél órán belül picit is eláll, nyergelek.

Zsolo: vagy mostanában gép elött? Mivel msn-en kilõttél, írjak mailt,vagy mi?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm...
szerintem akkor most szarásban én vezetek
végigfostam a himnuszt,mikor kijöttem meg hánytam másfél litert

18nál tartok 31-eeste óta...
és nagyon kvalitét volt mind azt elhiheted...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Mondjuk ilyet csak a kezdõk szoktak kérdezni, akik még nem érezték egy igazi igényes mûgonddal lefektetett 'kvalitét' mindenen áthatoló bukéját!

Ahogy mondod, amikor kilépsz a budiból és indulsz a fürdõ felé kezetmosni, de a szag jön utánad és ezen AirBriese nem segíthet. Amúgy hiánypótló kiadvány lenne a könyved, harjá!

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Heheehehehe... Na most akkor. Rágyúrok. Bár félek, hogy ez mindent föl fog borítani, de kész lett a gyümölcssali, amibõl most van vagy 10 littyó. A nap hátralevõ részében legalább 2-3-4 nagy adagot tolok majd le. Kíváncsi vagyok, hogy elég lesz-e a duplázásra... :D

Néztem kerékpárokkal tûzdelt videjót. És csúnya-gonosz-rossz idõ volt benne. Ennek ellenére nem arról szólt, hogy ülnek a számítógép elött. Most belém nyilalt a vágy, hogy mejek egyet. Gondolom gyér kifogásokkal mindenki passzolja a dolgot... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Tehát ha a Tibi ráköp egy szagos véres-taknyosat a fajanszra, akkor egyben szart is?

Hátha 'kvalitét', akkor az én szememben igen!
Azt azért hozzátenném, hogy 'kvalitét' nem egyenlõ szagos!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tehát ha a Tibi ráköp egy szagos véres-taknyosat a fajanszra, akkor egyben szart is?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Itt félreértés van!
Tisztázzuk a fogalmakat (bár ez a könyvem mellékletében megtalálható)!
Egy 'szarás'-nak számít az, ha valami pottyan a fajanszra (mérettõl független), de mindenképpen 'kvalitét'.
'Kvalitét' az, amit a lakás átellenes sarkán is azonnal lehet érezni és élvezni.
Minden más 'fél szarás'-nak számít!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ja , az esti 2 fincsi sör jól esett, visszahozta a szintet...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Te dógozol? Tegnap még a halálodon voltál :D ! Látod Kokk mire képes napi két szarás?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na Búéékk!!! Ahogy én Látom Inkább GANAJTÚRÓ-BOGARAK kellett Volna Legyen Az Eggyesület Neve, Mert Szerényen nekem Is Napi 2 Hatalmas Kupacot Sikerûlt Legyártanom. Tiszta Oorgaaazmúúús!!!!!!!!
meg hozzá a hektóliternyi takony az orromból

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Mettyú eddig ezzel nem is dicsekedtél! Bár hozzáteszem, nem egészséges dolog egy felet shittelni. Az új évben tessék rendesen kihordani a szardedet, nem csak úgy kitolni 3/4 napos korában, mindennek megvan az átfutási ideje.

Give me some iced-tea from long Island!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Éppen ezért nem szarás. Szar, ha az a szarás, hogy bent marad a vége, és kenegeted...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hogy nem lehet? dehogynem... amikor bentmarad a vége és erre csak akkor jössz rá, amikor egyet töröltél és szétkented..

Aktuális civil