Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Áááá.. soha nem akasztanám a nyakamba a telefont.. inkább elhagyom :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

két gépet,az asztalimat meg egy laptopot hogy tudok a legegyszerübben hálózatba köti ugy hogy az asztali gép internethozzáférését a laptoppal megosszam?
xp van mindkét gépen
router is van

Router külsõ lába tárcsáz netet. Belsõ lábakra DHCP-t engedélyezel és a klienseken beállítod, hogy DHCP-t használjanak. Kész...

(A routernek van webes adminisztrációs felülete amit bármelyik kliensrõl el tudsz érni viszont a web oldali elérést én tiltanám...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wuff, ez elég kemény... :D Kapsz egy olyan nyakbaakasztós cuccot... Aztán hátha megmarad egy darabig. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Dugd be minkettõt a routerbe

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az elsõ egy Ericsson A1018s, aztán jött egy Nokia 3210, de azt elvesztettem nagyon hamar. Aztán egy Siemens talán C35? Azt ellopták, aztán találtam én is egy Nokia telefont (6150), de azt is ellopták elég hamar, aztán SE T100as (ez tönkrement mert véletlenül 3x a falhoz vágtam, miután a fõbérlõm nem akarta visszaadni 100ezer Ft-omat), aztán SE T610, most meg ez. És ez most jó.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
két gépet,az asztalimat meg egy laptopot hogy tudok a legegyszerübben hálózatba köti ugy hogy az asztali gép internethozzáférését a laptoppal megosszam?
xp van mindkét gépen
router is van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, és mi volt az elsõ telefonod?
Csinálj listát, mint a Zapata a biciklijeibõl!

Akik hazamennek, azoknak szarásban gazdag estét kívánok!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na puculok én is, nehogy túl sokáig ittragaggyak!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem vitted túlzásba... :D Ilyen lesz egész évben? Hehehe...

Wuff: akkor ez már promocíos cucc volt, nem?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Wisszláát, elég ennyi az év elsõ m.napjából!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az elsõ? Hmm.. ez látod jó kérdés.. Asszem azt úgy kaptam, szóval az se saját elhatározásból került hozzám.. :)

(Ez már a negyedik SonyEricsson telefonom. Igazán márkahû vagyok)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A.W.: és az elsõ hogy lett? Elhagytad a nulladikat? :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mármint hogy ki basztassa magát? Nekem még reggel van.. - közben már módosítottad, rendicsek. Így értem.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Szóval te azért mész telefont venni(Metyú), hogy jól megba**tassd magad, te kis HOMMIgyerök.

Shooosh--utólag, szépek a képek, a valóságot élethûen tükrözik!!!
Márió a Klotyó-Király!!!!Feltöltött kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ahhaa.. így van neked kedvezményes Vodafone kártyád, mi? :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Úgy van. Mindenhol átbasznak.

Az még nem minden, de valahol meg is!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
tomidny: elhagytam helyetted is, örülj. Érdekes. Eddig csak akkor vettem új telefont, ha elhagytam a régit. Magamtól még sose :) Ja, és ez a '24' nagggyon király sorozat. Szerintem.

Úgy van. Mindenhol átbasznak.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm....
21

hányásbol egy egy felmosó vöder telítve...

+3620 526 4878 én

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jónapot!

Szerintem Máriónak valami történt a végbelével sziveszterkor, és most nem tud összezáródni, ezért aztán minden csak úgy kifolyik belõle. Még csak meg sem tud rendesen szilárdulni. Ezt lehet orvosolni citromleves seggfürdõvel, vagy rendkívül csípõs paprikakrémmel. Ha nem is használ, de legalább erõsíti a tüdõt...

Érdekes módon én nem hagytam el a telefonjaimat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Máshol sem lett volna jobb. Mindenhol átbasznak.

Aktuális civil