Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem kicsit. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szaraxik a net, meg az MSN! PEdig épp szimuláltam az életet. Némi homok, sok víz, ekll olaj, meg tûz, a legfontosabb a növényzet és persze egy nagy teknõ, ami ezt tartalmazza... :D

te is rákattantál? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szaraxik a net, meg az MSN! PEdig épp szimuláltam az életet. Némi homok, sok víz, ekll olaj, meg tûz, a legfontosabb a növényzet és persze egy nagy teknõ, ami ezt tartalmazza... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Nekem 2.35 duplafalu high rollerem van és tök meg vagyok elégedve vele legalabbis erdõben nagyon jó.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
aha...
kokk: ha kevés a levegõ akkor nem inkább duplafal?

okés. 2.5rõl lebeszélve érzem magam :)

azmeg hogy kihasználom-e.. van olyan dolog a bringámon, amit kihasználok? :o

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én a contiba (explorer) kellemeset csalódtam, fõleg 3900ér, persze a maxxisnál nem jobb és sikerült már jó párszor felütni, viszont tüske sose ment még bele, miniont pedig fel is ütöttem (amikor hátul volt) + tüske is ment bele. a conti jakab-hegyi részeket nem komázza.

highrollerbõl + nem kell 2.5, nekem volt hátul és elég nehéz volt tekerni, szerintem csak DHra kell akkora. contiból is bánom, hogy nem a kisebbet vettem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
JA, ha kevés levegõ, akkor 2.35 szimpla falú, vagy 2.1 és akkor talán dupla. De azt sem használnád ki... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
2.5 felejtõs.
2.35 maximum neked
de leginkább 2.1.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kis nyomáson szeretek haladni..
1-1,5bar
ezér gondoltam, hogy hát az ugye ballonosabb

dob rajta annyit a duplafal?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, sztem sok neked a 2.5. Akkor inkább vegyél 2.35 duplafalút. Bár annyira nem zúzol, hogy akár az is kéne. A 2.5 minek?! Az nagyon sok plusz súly és max egy jakab-hegyi csapatásnál számít... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
contit nem veszek többet, az fix.

maxxison gondolkodom minion vagy highroller 2.35, vagy 2.5

ezér lenne jó, ha valaki megszánna egy kölcsivel segítve a döntést..
sokna probálnak lebeszélni a 2.5-rõl de szeretném kiprobálni.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

más: valaki nem lenne olyan drága, hogy kölcsibe adna nekem két darab 2.5-ös gumikülsõstet? szeretném kiprobálni, hogy a érzésre mennyire mács...

én pont azon filózom, hogy többet nem veszek 2.5öt. talán elég a 2.35 is, de maxxisból szerintem minden kisebb 1el mint a többi gyártójé. elöl minion 2.35 van és nekem gyíknak tûnik a méretéhez képest, + highrollerbõl simán befért hátra a 2.5, contiból + nagyon szépen kell felrakni a gumit, hogy ne súrolja a vázat.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem mindig azér kellett telefont cserélnem, mert mindig összetörtek. kivéve a 3310, mert azt annyira utáltam, hogy 1 hónap után eladtam. a siemenseket szerettem sokáig de elegem lett belõlük hogy mindig lefagytak. eddig 4 siemensem volt és mind1iket kellett vinni szoftverfrisíteni, de ugyanolyan szarok lettek mint elõtte. samsung 1elõre bírja, de nagyon buzi a kezelhetõsége. ja + van egy 3210em (kék világítással!!), ami madzagosként üzemel, mer szar az akksija. 2 hete + találtam 1 siemenset a tettyén, úgyhogy az is van. de elég szar. az az amit úgy reklámoztak,hogy szexi.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
úgy tûnik ilyen telefonelhagyós korszak van.

én is kérem a tisztelt topic belakókat, hogy jutassák el hozzám a számukat. (már akivel nem futottam eddig össze.

enyim: 20/3653863

más: valaki nem lenne olyan drága, hogy kölcsibe adna nekem két darab 2.5-ös gumikülsõstet? szeretném kiprobálni, hogy a érzésre mennyire mács...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez amolyan "hamár elhagytam a telefonom, törlöm az összes email-emet és regisztrációmat" dolog?! :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Elegem van a mai napból. Mennék már haza. Mindjárt, még 3 perc :)

Ja, meg sikerült magamat kitörölni a wiwrõl, majd ne lepõdjetek meg, ha újra megismerek mindenkit :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, pedig ha fél 3-ig elállt volna, mentem volna tekerni. :(

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Itt is esik kicsit!
Fidersán!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Úgy van :D milyen az idõ Pécsen? Itt szakad az esõ. Gusztustalan.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És látom a gyakorlat teszi a mestert... :D