Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú.. ez a szín valójában piros, csak ebben a megvilágításban olyan rózsaszínes.. de élõben jól néz ki. Azért lett ilyen, mert csak. Mittomén. Megtetszett.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Yo!
FAHELY, nem olvastad a ma reggeli emailt az IT-tól, he?
Idézem egy idevágó sorát:
'Also any unnecessary web surfing should be avoided within the next few weeks!'
Hát ehhez tartsd magad gyerek!

Wuff:
Teccik a kéró! Az elõszobafal az milyen indíttatásból lett ilyen?

Kokk:
Nem tudok beléd kötni! Öregszem vagy mi?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

NÉZTEM TEGNAP 1 HORROR SCI-FI-t és iszonyatos elméleteket gyártottam(csak úgy matekfeladat nélkül, enyhén beborozva), és most félek itt bent!!!

Mi volt az? És mi az elmélet?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, azért ne ragadtasd el magadat.. nagyon pöpec kérót raktam össze, csak egyelõre nem látszik :D nagyon kell igyekezned, hogy jobb legyen.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az én kecóm rosszabb. Majd egyszer felújul. Akkor viszont jobb lesz! :D

Tibur: ugyan már... Mondd, hogy ezzel szimulálod a cég gazdasági helyzetét. Ennek majd jól megörülnek és mikor rátértek a cég jövõjére és a sok köcsög répillant a monitorra, gyorsn nyomj neki NAPALMOT!!!! :D Hehehehehe... (Mellesleg ilyet nem engednek, de fórumozni fórumozhastz egész nap, ami sokkal rosszabb. Kész.)

Shohsi: mivel én itten, te meg ottan és nekem mindegy, neked meg nem biztos, ezért nekem marad a mindegy. :D úgy köbö még ma szeretnék... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Okkés SHOOS, mond az idõt és ott termek, mert ma kellene is(15:30 után)KÖSSZ

Gyere valamikor estefelé (19-20 óra), akkor már tuti otthon vagyok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
KOKKK, EZ OLYAN MUNKAHELYRE VALÓ AHOL NEM DOLGOZNAK, SAJNA ITT A ZELKÓBÁNYÁBAN TILOS ILYENEKKEL BASZAKODNI, DE AMÚGY JÓÓ! HASONLÍT ARRA A TRIÁLMOTOROS SZIMULÁCIÓRA(ZAP TUDJA), AMIKOR NYÚLOTT A LÁNCVILLA STB.

ZAAAP!!! NÉZTEM TEGNAP 1 HORROR SCI-FI-t és iszonyatos elméleteket gyártottam(csak úgy matekfeladat nélkül, enyhén beborozva), és most félek itt bent!!! SEGÍTS

Okkés SHOOS, mond az idõt és ott termek, mert ma kellene is(15:30 után)KÖSSZ

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mornying Gyermekek!

Wuff:
Isten a kéró! Mint valami pályakezdõ számítógép gurué! Vajon a Kokké is ilyen?

Isten volt a tegnapi esõ! Nagyon jót futottam, nem voltam sztem két hete, mióta a sípcsontos sztorim történt. Azt is jó szarul varrták össze. Remélem nem nyílik szét az elsõ combosnál majd!

Kokka:
Mikor mennél tekerni?

FAHELY:
Nem jöttél a gyógyászati segédeszközért! Estefelé otthon vagyok!

Zap:
Bazár hirdetést utoljár a Búza téren adtam fel az épülõ betonbörtönnel szemben lévõ üzletházban, vagy Google!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Az egyszemélyes gumimatrac is rendben van, viszont olyan közel a Lehel téri templom, hogy a 11 órás harangzúgáskor azt hittem dzsihád van és jönnek a törökök!

Give me some iced-tea from long Island!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy Bazár hirdetést hol lehet feladni a belvárosban?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A konyha egészen rendben van... http://img.tar.hu/wu...e2/18627095.jpg

Meg az elõszoba színe is :D - http://img.tar.hu/wu...e2/18627096.jpg

Van egy kétszemélyes és egy egyszemélyes gumimatrac..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Értem. Hát akkó hajrá!!! :D Mert nem sokára megyünk föl csövezni. Többször is. Aztán szegény Daninál sem lakhatunk mindig, ezért majd jól bevasaljuk a tavalyi meghívást és amjd mikor jól bekajálunk és nézünk filmet a házimozin, akkor majd a kanapén kéne elaludnunk... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát ez a szar a lakberendezésben, hogy költesz egy csomót és nem látszik :D Azé' üres, mert nincs még ülõgarnitúra... pl.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibur, Azt a pattogó izét lõdd ki, rajzolj teknõt, zárd el a sót, jöhet a víz az olaj meg kis homok, aztán növényt bele és gyújtsd be! ;)

Wuff: mindig mondtad, hogy ezt vettél, azt vettél, aztán tök üres a kéró... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggelet.. egészen reseteltem magamat minden szinten az új évre.. há' ezért. Csinálok új emilcímet is meg mindent :D

Egészen jól fotóz ez a telefon: http://img.tar.hu/wu...e2/18626843.jpg - lencsegulyás a mikróban

HifiCenter és karácsonyfa - http://img.tar.hu/wu...e2/18626844.jpg

meg egy ilyen, hogy tudjátok, hogy mi az istenkirálymegacsászárzsír - http://img.tar.hu/wu...e2/18626845.jpg

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na ez mia?? Addig nyomkodam, amig az a sárga izé akkorára nõtt, hogy bedagadt az egész képernyõbe, aztán kiléptem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jóreggelt!

Fahely! Ittvan ni!

Na és jelzem: 10 óra és 53 perce megy 5-szörös idõvel, azaz majdnem 55 órája faszás minden. Azt hiszem sikeresnek mondhatom a projektet! ;)

És nem esik az esõ, ergo fölülrõl nem fogunk szarrá ázni, ergo ma lehetne egyet menni, mert aztán megint jön a szar idõ...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Zapat, minden kétséget kizárva totál mûködik... Már több, mint 50 perce faszásan megy az egész... És úgy tûnik menni is fog! ;)

HAHÓ!! MIEZ-MIEZ?? ÉN IS , ÉN IS,... HAAADD

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.ipetition...magyar_esernyo/
kicsit agymenés...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zapat, minden kétséget kizárva totál mûködik... Már több, mint 50 perce faszásan megy az egész... És úgy tûnik menni is fog! ;)