Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A pécsi szekciónak + Dignek burritto fog készülni, az meg alapból csípõs... úgyhogy te max Profi muffint eszel akkor :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én annyira nem szeretem a csípõset, úgyhogy majd légyszi máshogy készítsd a pécsi szekciónak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Pöcsök vagytok mind. De ez már volt!!!

A korhelyleves a közös tákolmány volt. És tényleg csípett, mint a kurva élet, fõleg hogy én kibéleltem extra ErõsPistával.

Mettyú, ehh.. erre nem is mondok semmit.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eszek gyümölcssalit mákos beiglivel, mert tegnap ettem lángost és túl változatosnak tûnt az étrend... :D

Wuff: és ezt mind egyszerre látod, vagy lehet állítani, hogy fekete-fehér, fekete-zöld, fekete-gesztenye...?! :D:D:D

Juli: srácok, gyümölcssalit enni jóóó...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, azért mert néger vagy, még nem kell besértõdni!

Korhely leves? Ki csinálta, he? Ennák egy kicsit én is!

Tényleg Tibor! Nincs fent valahol a menü az intraneten? Én csak a régit találom.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

egyébként is csak irigykedtek, hogy nem látjátok olyan színesen a világot, mint én :D

Ja, 16 színben mint a Windows alapbeállításban!

Give me some iced-tea from long Island!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Azért a korhelyleves tényleg jó volt, sajnálhatja mindenki, aki nem kóstolta. Szerencsére volt benne ErõsPista is bõven, ezt már szeretem!:lick:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Huhh, és milyen jól nézne ki a neonrózsaszín ülõgarnitúra mellett... Na, le lehet pattanni a témáról.. egyébként is csak irigykedtek, hogy nem látjátok olyan színesen a világot, mint én :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te tudod öcsibogyó! :D Pedig jól menne a májva nappalidhoz. ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Pöcsök vagytok mind. A Bulli zõd. Nem is kell. A Ruckust is a szép kék felnik meg az okkersárga színe miatt vettem meg.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MEgy ez... Lssan indul be, de meg. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Gesztenyebarna? Hát szarral meszeltetek?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEheehehehe... Lehet lila a bullit. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ehh.. te pöcs. Bezzeg a korhely leves az jó volt. Most meg fikázod a gesztenyebarna falaimat..

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Ja, aszt az erdõben a fák milyenek? Kékek mi?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Lófaszt. Az elõszoba piros. Rá volt írva a festék dobozára.. :D És a hálószoba/nagyszoba igenis gesztenyebarna, az is rá volt írva a festék dobozára.. nekem te ne hazuggy!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Mettyú.. ez a szín valójában piros, csak ebben a megvilágításban olyan rózsaszínes.. de élõben jól néz ki. Azért lett ilyen, mert csak. Mittomén. Megtetszett.

Azé mer' Wuff valójában színtévesztõ, õ a mai napig ezt gesztenyebarnának hiszi. Csak mióta szóltam neki, hogy ez piroskás-bordós-rózsaszínes azóta löki, hogy mittomén!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: Rádió aszonta: "Enyhülünk, enyhülünk..." Lassan itt a 6-ika és akkor elõ a rövidgatyókkal, aztán sipirc Jakabra sütögetni!!! :D Akkor még egyeztessünk!

Tibur: ;)

Mettyú: nem féltelek. Ami késik, nem múlik...

Wuff: na majd élõben. Addig jegelem a dologt...

És én is akarok elméletet! MErt már uncsi az életszimuláló... Bele kéne varázsolni egy kis horrort, hogy ne legyen olyan egyszerû.

Zapat: hogy lehetne alulra egy pici tölcsért csinálni, hogy mikor a növény és az olaj uralkodik és leég minden, akkr a lenti tölcsérnél a fal ne gyulladjon meg? Mert ott akkor elfolyik a homok is és elöbb utóbb túl naggyá ég a luk...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Akkor egyeztetünk, mert kedvem az van a dologhoz! Hány fok van egyáltalán?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Metty, de te is...he he he

Zap: hosszú, és bonyolúlt, és félek...

Kokk: de én nem gazdasági csávó vagyok, de a napalmot megkapják

Shoos: okés