Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Mi az hogy a vadkender felveri nem OK
Akkor igazán ok,ugyanis nagyon hamar megtérül az egész park,sõt még egy hummerra is telik a végén:D
És mindenki boldog mint vutctokban:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
általában ha jó a kapcsolat, simán megoldható hogy nem körülkerített, így nem kell érte fizetni. nálunk is ez volt a feltétel, szabad park, átjárással, cserébe "ingyen" kaptuk meg.
tehát erre szerencsére nem kellett költeni, minden másra igen....

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

az a baj h én ha bringásfilmet nézek akkor bicózhatnékom van ezerrel:D hétközben sajna nekem is erre korlátozódik a bringázás, de most itt a téliszünet végre

a többiben van igazság.. tényleg cska magamra gondoltam. pénz mihez kell? földet hozni az ok, meg ásók etc de ezek olyna sokba keürlnek? szerintem inkább a munka meg az építés a nehéz h egy rendes dirt-öt 1 nap megépíteni
ha nincs komoly szervezés akkor nem fog menni az biztos.. amúgy csepelre lenne a legjobb egy sashegyszerû park:D

A píz a következõkhöz kell (többek közt):

• egy sportegyesület megalapítása (u.i. az önk. területet nem adhat oda - bármennyire jó fejek - "bicós skacoknak".)
  • esetleges (bár méltányos) bérleti díj, mert nem feltétlenül biztos, hogy ingyen adnak területet, a cucializmus már elmúlt, általában mindenért fizetni kell...
  • a terület körülkerítése (mert ezt megkövetelheti az önkormányzat)
  • földmunkák (földszállítás, Bobcat, stb.)
  • fa- és egyéb szükséges anyagok
  • a szervezés pénzzel jár (telefon, fax, illetékek, beadványok, stb.)
  • a terület állandó gondozása (pl. ha a vadkender felveri, akkor nem O.K.)
és még sorolhatnám, de parkot üzemeltetõk errõl többet mesélhetnének. Azt meg nem is tudom hova tenni, hogy minnek dirt park, mert már van Sashegyen?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Pénz? tudod mennyibe van Sashegy is? szerencsére van pár támogató, aki beszállt az egészbe.

Szted mennyi idõ alatt lenne KÉZZEL odalapátolva akár az egyik longnak csak a fele?:)

3 hétig lehetne hordani a földet.

a föld pont ingyen van, hisz így a fuvarozónak nem kell fizetnie a lerakásért, mikor viszi el egy építkezésrõl

A bobket kerül bitang sokba, mely több napi, heti munkát spórolt meg nekünk.
arra meg össze kell dobni a pénzt keményen...:\

faanyagok, szerszámok, melyet loptak el már, és hasonlóak.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
CSepelre, az viszonylag ide is közel lenne!:P

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
az a baj h én ha bringásfilmet nézek akkor bicózhatnékom van ezerrel:D hétközben sajna nekem is erre korlátozódik a bringázás, de most itt a téliszünet végre

a többiben van igazság.. tényleg cska magamra gondoltam. pénz mihez kell? földet hozni az ok, meg ásók etc de ezek olyna sokba keürlnek? szerintem inkább a munka meg az építés a nehéz h egy rendes dirt-öt 1 nap megépíteni
ha nincs komoly szervezés akkor nem fog menni az biztos.. amúgy csepelre lenne a legjobb egy sashegyszerû park:D

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Jahh oksa, akkor minden OK!:D

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Pfffff:thunder: Nekem még a bicóm az utolsó verseny óta sáros, mert még nemvolt idõm szétszedni, rendberakni:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
gimiben szept marhára nem gáz:) max azért mert már nem magyarhonban vagy.
amúgy igen, szept után van.

Wm: naja:D szted Sala mit csinál épp?!
(a tapasztalat beszél belõle:))

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én pl. fényezem a bicajom meg néha kimegyek gyakorolni :)
ha szept 2. akkor az gáz mert akkor már suli van :S
nyáron milyen verseny lesz?
naná hogy kell több dirtpark! :D

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Ezt mos beszólásnak vegyeM?!?!????:hahaha:
Kb 10berce néztem végig az NWD7et:D De mást nemcsinálhatok:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
túl szük a szemléleted;)
több bringapark nem árt, hisz a 3ik kerületbõl kb ugyanannyira akarnak kitekerni az emberek újbudára, mint te a hármasra.

mondjuk sok ember kell hozzá és mégtöbb pénz, volt alkalmunk párunknak ezt Sashegyen megtapasztalni.
ja és lévén agyagos, így még jóideig ilyen marad sajna a hely...:\
majd ha lefagy, remélem kevés keréknyommal.

a vitrinre meg Sala válaszolt:D amúgy ilyenkor máshol kerékpároznak, mint ahogy nyáron is:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sok a vitrinbicajos ilyenkor bringásfilmeket néz és álmodozik a jövõrõl :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát dirt parkot szvsz hülyeség építeni már, hiszen a sashegyen van aminél jobbat nem is akarhat az ember.
inkáb kéne pár hely ahol letöréseket lehet ugrani, mert iylen sashegyen nincs vagy ami van az nekem para még:)

uncsi, h mindig fel kell tekerni a hármashatárhegyre ha letörést akarok ugrani a világ másik végére. ezért voltam kíváncsi a kiscellire.. amúgy sztem attól h park még lehet ott ugrani, csak figyelni kell a kisgyerekekre
iylen erõvel a jános hegyen se lehetne biciklizni

egyébként a sok vitrinbringás hova tûnt? :P voltak ma kb 2en a fogason rajtam kívül, pedig teljesen használható a pálya, szinte mindegyik. igaz kicsit felázott. rég bringáztam ilyen jót..

sashegy meg kár h hazsnálhatatlan.. nyár még messze van bár itt lenne:(
tokod meg tudtommal szeptember 2. felén szokott lenni

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na nyáron én is megyek a hegyre rémkedni :D remélem még megvannak a pályák és semmi nem változott sokat. a nyári project tehát: sok denevér és nocomment, bonus, k1, speed, sziklakert és sok sok sasad bikepark. remélem lesz is belõle valami nem csak szar idõ sok ellenõr kevésfogas kombó..

edit: + még tokod-ra is elmennék egy versenyre. mikor lesz?

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

nem is tudtam hogy egy szalmalángnak van lelkesedése....:D

Annak nincs. De némi logikai erõfeszítés után megfejtheted e metafora (ez nem egy bringaalkatrész) jellegû jelzõs szerkezetet.

Segítek: a szalma, ha meggyújtják, nagy lánggal, de igen rövid ideig ég. Mint a magyar emberek lelkesedése és tenni akarása általában. :)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Valaki ad kölcsön egy "jobb" jobb térdet térdet?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a talaj teljesen jó, kicsit sok a falevél, a talaj meg nem sáros, hanem porosra van fagyva.. szóval ideális, és nagyon hideg sincs...:)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Amúgy az idõhöz visszatérve, engem az iylenidõ sem zavart soha mint amilyen most van, csak vagy1,5-2hónapja estem egy nagyonnagyot, és azóta fáj a jobb térdem annyira, hogy nemtudom átfordítani a lábam a bicón a felsõ holdponton, csak nehezen:ysz: Most pihentetek annak reményében, hogy februárra kb mire jön a jóidõ, eljön az énidõm.:peace2:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
oks :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/