nem a talaj és a hasonló sérülés az ami.
összkép - 1
az hogy hetente 8 baromarcú mondja vigyorogva, némelyik felháborodva hogy k*csög túristák bepofátlankodnak elé, nem ugranak félre, illetve büszkén mesélik hogy fékezés nélkül mentek, és azt számolták mikor ugrik félre. vagy hogy akkorát esett õ is meg a gyalogos is...
büszkék vagy meg vannak sértõdve.
de egyik sem gondolja végig hogy egyik esetben SEM neki van igaza.
a megilyesztett/elütött/sérült gyalog pedig nem csöndben hazamegy ilyenkor hanem megkeresi az illetékest, és kivágja a balhét - jogosan.
ha mindenki elõzékeny lenne, és nem használná ki hogy õ jön gyorsabban és "erõsebb" is, akkor nem lennének összetûzések, nem lennének felháborodott túristák, nem lenne panaszkodás, így az erdészeknek fel sem merülne az, hogy kéne tenni valamit a kerékpárosok ellen.
(és itt szinte csak a lefelé menõ szakosztályról van szó, a többieknek még örülnek is)
ebben én is egyetértek úgy 90%ban
de kicsit túllihegik itt néhányan hogy milyen bunkók a fogason a bringások meg minden
szerintem már volt lehetõségem megállapítani az ott eltöltött másfél év alatt hogy mi a helyzet
valóban vannak bunkók a hegyen de ezek fõleg a 13-14 éves bmx-esek tescobikeosok.. ezek mondjuk tényleg durva néha amit mûvelnek pl biztonsági õr szeme láttára kidobálják az erdõbe a meggyújtott gyufákat meg ilyenek
vagy a fogasnál levõ hangos ordibálás tolakodás meg minden
meg persze 1-2 20 éves is lehet tapló de ez tényleg csak elenyészõ kisebbség
meg akik igazán komolyan nyomják jó géppel és nem 15évesek azok eddig szinte mind normálisak voltak
meg néha a gyalogosok is elég faszok, mint említettem õk legalább annyi szemetet dobálnak el meg minden. szerintem a szemét sokkal ártalmasabb mint 1-2 kifékezett rész
meg ez aztán tényleg árt a növényzetnek.
ja és ha dhra akarok edzeni és nem a janihegyen, fizeti nekem mondjuk az utat a leogangba?

mert akkor szívesen meek oda is. de addig maradok itt a hegyen, és ha tehetem nem fogok lassan menni, hogy fejlõdjek.