Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
reggel 7 körül kell menni, mikor a diáklányok mennek suliba... :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Huh milyen rég írtak ide!
Pedig 31-e óta vagy két alkalommal is voltam fent! Szerintem a pályák minõsége kezdi elérni a nyári állapotot (kellõen porzik,jól ki is van járva).
Legutóbb vasárnap voltunk,2 kör után elmentünk ugrálni egy kicsit na le is amortizáltam a bicót :) :( Viszont ma már kész lesz,így csütörtökön délelõtt még meló elött tudok menni 3-at,ja és a fogason egy két lelkes turistánál nincs több ember ilyenkor!!! Hallelujah du.mûszak :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Huhh skacok, nem volt semmi a mai fogasozás!!!! :) Rengetegen voltunk! Aki odaért jó ha a 3. fogasra felfért. Nem is értem miért van ennyire kihalva ez a topic, mintha olyan kevesen lennénk. :D
Na majd kiváncsi leszek holnap menniyen leszünk.

ezért kell koradélután sashegyi parkba menni és kb 5-6 után fogasozni
én ezt tettem így nem kellett egyáltalán várnom.. még mindig tudtam 2 kört menni
fogasozni esõ után kell 1-2 nappal amikor még sokan nem mennek ki, és nem tiszta por az összes jobb pálya
azt a kis sarat meg ki lehet bírni..

meg lehet hhh-ra is menni letöréstugrani... nemértem ilyenkor mért kell mindenkinek fogasozni:D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
holnap mi is tervezzük páran :). de ez a fogasozás már halálos kezd lenni

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Huhh skacok, nem volt semmi a mai fogasozás!!!! :) Rengetegen voltunk! Aki odaért jó ha a 3. fogasra felfért. Nem is értem miért van ennyire kihalva ez a topic, mintha olyan kevesen lennénk. :D
Na majd kiváncsi leszek holnap menniyen leszünk.
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Holnap (szerdán) délután ki jön ki fogasozni egy picit? Én kint leszek

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A sasadi nagyok azok itt nem nagyok. Itt van, hogy az eldobó több mint másfél méter magas, és egész egyszerûen nagyon nagy tempó kell, hogy átérj.

Az Europarknál rámész az Ady Endre útra (EP. jobb oldala) és mész a világ végéig, metszed a síneket pár kilométer múlva, elhagyod a Stadiont, átmész a Havannán, túl mész a négyemeleteseken is a Havanna mögött, és ott lesz egy park, amelyben már megtalálod a pályát.

Baromi messze van. Nekem a BNV-tõl szerencsére csak 20 perc, így pont bemelegszem mire odaérek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kispest, határ úttól kifelé az 50es villamos mentén.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
helyileg merre van?
a 6-8 m lehet kicsit nagy nekem, de a sashegyi parkban is ugrok akorákat, igaz az long
egyszer talán kinézek, de valszeg nem érettségi elõtt..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor jó sokat fejlõdött õsz óta.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Csak annyiban, hogy nem dirt park, hanem BMX / 4x, ahol épült egy kis trails is.

A cross pálya indítódombos (8 fõ számára) majd következik négy nagy ugró (6-8m-esek), aztán döntött kanyar és jönnek a kisebb ugrók, hullámok, szûk fordítók. Nem túl hosszú, de ha mindet végigugrod vagy pumpálod, akkor már lóg a nyelved.

Kezdõknek ugrásra nem igazán használható, mert tényleg nagyokat kell röpködni, de pumpálni megtanulni ideális. Mi szoktunk úgy is versenyezni, hogy egyszerre indulunk, de egyet sem lehet tekerni. Ez, ha lehet még gyilkosabb, mint a tekerés.

Ma lett kész az új trails, ami három nagy, de leásott dirtbõl áll, majd mandíner, pukli, és újabb három dirt, minegyik bedeszkázva. Újabb durva tempójú fordító, majd három kisebb tevehát (lehet manuálozni is). Mindegyik sort lehet az elõzõk nélkül is gyakorolni, bár az a jó, ha egybe mész, mert akkor egyet sem kell tekerned.

Ja, meg van egy kis triál pálya is.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ez a bokay cross park milyen? mik vannak benne? miben más egy sima dirt parknál?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez gumi és súly függõ, de két bar fölött nem lehet nagy gond.

bence16

bence16

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
hello szeretném kérdezni h merevvázba hátra szerintetek hány bárt pakoljak hegyezéshez? h felse üsem 1 percenként de le se dobjon:D köszi

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Thez: bánhatod, hogy nem jöttél. Épp amikor kiértem lettek kész a srácok az új dirt sorral, amelynek a fele három kis manuálozható duplából áll, meg egy brutál döntött ívbõl. A dirtök is raklaposak, így simán megtanulhatóak, ha nincs ekkora szél. Bõ egy órát ugráltunk folyamatosan. Kezdem szokni a kisgépet.

Ha holnap nem esik, akkor megint megyek.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Aki nem bírja a sok kis tökit a fogasnál az 4-kor jöjjön az Europarkhoz, a Meki elé, ahonnan megyünk a Bókayba. Erõnlétre a legjobb edzés. Ugrani viszont csak kis géppel tudtok majd.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én meg sajnos beteg vagyok:(
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én meg há nemtom.
ma nem voltam a fogasnál, és az igazat megvallva holnap sem tervezem az elmesélések alapján.
nagyon jól éreztem ma is magam a sok idióta nélkül, és holnapra sem tervezem ezt megváltoztatni.
Tehát lehet inkább énis megkeresem a Bókait.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én nem mondtam, hogy megyek. Mi 9-kor a Misivel inkább a Bókayba megyünk. Nektek azért jó zúzást.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
részemrõl 100%
8:40 re érek be a délibe
20 perc alatt simán ott vagyok
amit akarok gyakorolni
sziklakert
no komment
esetleg a tündér végénél lévõ ahol kezdõdik a libegõ ott is lehetne párszor lejönni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/