Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
pontosan!!!! Gyalogosok, bringások----------> erdõbe..

quad, motocross--->pálya,
mert sztem ha kitiltják a bringásokat az erdõkbõl ( és nem lesznek pályák) azzal csak az anyázást fogják elindítani...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ja jó, de én viszont a quadosokat kitiltanám és õket télleg csak pályára engedném. (bocs) És ne legyen ebõl vita nem akarok haragban lenni senkivel emiatt.

Világos, hogy a nem emberi erõvel hajtott gépeknek nincs helye az erdõben, kivéve ha erre a célra elkerített és kiépített pályáról van szó.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ja jó, de én viszont a quadosokat kitiltanám és õket télleg csak pályára engedném. (bocs) És ne legyen ebõl vita nem akarok haragban lenni senkivel emiatt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Én ezt a motorosok és quadosokra írtam... Ne forgasd ki a szavaim lécci. De azért vki írja már le, hogy mi lenne akkor a helyes megoldás ebben az ügyben?

Nem forgattam ki (pontosan idéztem) - látom fogalmad sincs ennek a szónak a jelentésérõl -, mivel pontosan rájuk gondoltam. És nem is érted, mirõl írtam.
Tehát, amíg mi, technikai sportokban érdekelt erdõjárók nem fogunk össze, nem is fogunk elöbbre jutni.
Ja, és se nem motorozom, se nem quadozom.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én ezt a motorosok és quadosokra írtam... Ne forgasd ki a szavaim lécci. De azért vki írja már le, hogy mi lenne akkor a helyes megoldás ebben az ügyben?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

És akkor most legyek elégedett? Oké rongáljuk az erdõt, ki fognak b@szni onnan és nem bringázhatok majd sehol(hegy) és ráadásul még meg is érdemlem, de ti szóltatok elõre! ...

"Amíg az az õ dolguk" jellegû hozzászólások vannak, ne is csodálkozz, hogy az van, ami. Kényelmes dolog várni a mannát, hogy belerepüljön a szádba.

nálunk nincsenek pályák..:S

Akad, mutatóba egy-kettõ. De ez sajnos elsõsorban nem a mi hibánk.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nálunk nincsenek pályák..:S

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
És akkor most legyek elégedett? Oké rongáljuk az erdõt, ki fognak b@szni onnan és nem bringázhatok majd sehol(hegy) és ráadásul még meg is érdemlem, de ti szóltatok elõre! ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Elviekben szeptembertõl (jogszabály változás) a bringások nem mehetnek az erdõkbe. Semmilyen bringás, sehova. Természetesen tereprõl van szó, és a kiépített pályák kivételt képeznek.

aha, kösz. szép jövõkép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

mi történt a tótoknál Drusza ?

Elviekben szeptembertõl (jogszabály változás) a bringások nem mehetnek az erdõkbe. Semmilyen bringás, sehova. Természetesen tereprõl van szó, és a kiépített pályák kivételt képeznek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Látom nem érted a második mondatot. Szóval bringások, motorosok, quadosok, és minden egyéb technika sport képviselõi, kik az erdõt, mezõt járják, holott ezt nem is tehetnék, addig "idegesítik" az erdõjáró népeket, természetvédõket és egyéb halandókat, míg a törvényhozók nyakon nem vágnak bennünket és azt kapjuk, amit a szlovákok.

mi történt a tótoknál Drusza ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Látom nem érted a második mondatot. Szóval bringások, motorosok, quadosok, és minden egyéb technika sport képviselõi, kik az erdõt, mezõt járják, holott ezt nem is tehetnék, addig "idegesítik" az erdõjáró népeket, természetvédõket és egyéb halandókat, míg a törvényhozók nyakon nem vágnak bennünket és azt kapjuk, amit a szlovákok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kela, nyisd ki a szemed, és tanuld meg értelmezni amit VV ír.. ;)
nem ellened irányuló fenyegetést mondott.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
off látom feszült vagy... és jöhet a 3 pont, ennyit én is mondhatok, ha az elõbb a nyakonvágással jöttél, de jöhet csak meg ne rántsd magad....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV nem eszik olyan forrón a kását.. a hsz.-ed utolsó mondatát egészítettem ki , szal písz!!:)

rendes gyerek vagyok én:)

Akkor elég a hozzászólásod, nem kell rám hivatkozni - akinek van egy kis sütnivalója, az érteni fogja a tiedet is.
Mellesleg addig húzogatjuk az oroszlán bajszát, míg nyakon nem vág.
Aztán azt kapjuk a pofánkba, mint a szlovákok.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
VV nem eszik olyan forrón a kását.. a hsz.-ed utolsó mondatát egészítettem ki , szal písz!!:)

rendes gyerek vagyok én:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem látom a hivatkozott hozzászólásomban, hogy bármiféle utalás történt volna motorosokra. Szóval ez hogy is jön ide?
A hozzászólásod tartalmával ugyan egyetértek, de ne vond be a hozzászólásomat egy olyan vitába, melyhez annak tartalma nem kapcsolódik.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szeretem az okos hozzászólásaitokat - kinek nem inge, ne vegye magára - fõleg ha az illetõ képtelen lemászni az önzés fájáról. A bringázás is ugyan úgy okoz természetkárosítást, mint bármi más. Csak mennyiségileg több kell belõle. És több is van. Érdemes megnézni a Pilist, a Visegrádi-hegységet egy-egy maraton után - fõleg ha saras volt a verseny.

OFF mindazt 3 motoros produkálja, amit 1000 bringás...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szeretem az okos hozzászólásaitokat - kinek nem inge, ne vegye magára - fõleg ha az illetõ képtelen lemászni az önzés fájáról. A bringázás is ugyan úgy okoz természetkárosítást, mint bármi más. Csak mennyiségileg több kell belõle. És több is van. Érdemes megnézni a Pilist, a Visegrádi-hegységet egy-egy maraton után - fõleg ha saras volt a verseny.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
[quote name='thez']szegény motorosok, quadosok,rallisok, az összes gonosz természetvédõ az õ szórakozásukat is el akarja venni....:)
na?

Az az õ dolguk oldják meg õk. De szerintem egy quados meg egy bringás természet károsításának mértékét nem érdemes összemérni... De nekem mind1 ez a véleményem ezentúl nem szólok hozzá PONT