sashegy park is elázott? ma már nem nagyon esett holnap megnézem
esetleg cím vagy honlap van h odataláljak?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. augusztus 07. - 19:21

Írta 2006. augusztus 07. - 18:05

lejtõs pályán kell a fék, nem a te hibád, mivel nem is hiba;)
síkon meg lehet cisnálni úgy, hogy egyre nagyobb, de lejtõn mindenképpen fékezni kell, hacsak nem azt szeretnéd hogy az utolsó ugrató 2-3 méter magas kidobóval rendelkezzen, csak így lehet a lendületet elnyelni.
szóval helyesen teszed ha fékezel, ne is próbálj ott leszokni róla;)
ésszel csak!
thx:)
síkon meg lehet cisnálni úgy, hogy egyre nagyobb, de lejtõn mindenképpen fékezni kell, hacsak nem azt szeretnéd hogy az utolsó ugrató 2-3 méter magas kidobóval rendelkezzen, csak így lehet a lendületet elnyelni.
szóval helyesen teszed ha fékezel, ne is próbálj ott leszokni róla;)
ésszel csak!
thx:)
Írta 2006. augusztus 07. - 18:01

nah, az jó. nekem annyi bajom van a pályával hogy a kis ugratók sora, nem valami jó, ugyanis 2 szer is adnig kell egy kis féket hogy ne repüljek túl. mondjuk lehet hogy ezt egy kis gyakorlással fék nélkül se fogok tovább szálni, de engem ugy felidegesitett hogy egyszer a beérkezõre utána meg a 2 ugrató közé érkeztem
de amugy nagyon jó munka a pálya! grat!

Írta 2006. augusztus 07. - 17:41

igen, elég sok dologban részese vagyok a helynek:)
igen, ki van írva, és mindenkinek az, nyilván még nincs elkészülve addig.
igen, ki van írva, és mindenkinek az, nyilván még nincs elkészülve addig.
Írta 2006. augusztus 07. - 17:27

thez, te ilyen "sashegy bikepark team" tag vagy?
amugy az van kiirva hogy xy egyesületi tagoknak ingyenes, de az hogy másnak mi arrol nincs semmi, szal ingyenes,
amugy az van kiirva hogy xy egyesületi tagoknak ingyenes, de az hogy másnak mi arrol nincs semmi, szal ingyenes,
Írta 2006. augusztus 07. - 17:23

eléggé elázott, msot is ázik
eddig sem volt fizetõs, most sem az, és nem is tervezzük egyelõre;)
igen, vannak kisebbek is.
eddig sem volt fizetõs, most sem az, és nem is tervezzük egyelõre;)
igen, vannak kisebbek is.
Írta 2006. augusztus 07. - 16:27

Írta 2006. augusztus 07. - 15:45

mi a helyzet a hegyen? még mindig 8 bicós fasság van? 3 hétig nemvoltam
mennyire ázott el a hegy?
mennyire ázott el a hegy?
Írta 2006. augusztus 06. - 15:30

Írta 2006. augusztus 06. - 15:11

Írta 2006. augusztus 06. - 15:01

naná hogy mazda 
málna..én is vizsgézok..csak 28.án :-/

málna..én is vizsgézok..csak 28.án :-/
Írta 2006. augusztus 06. - 14:54

jajaja:-)
én is találtam jópárat csak sajnos a legtöbb helyen árajánlatot kell kérni, nincsenek kiírva az árak sajna
én is találtam jópárat csak sajnos a legtöbb helyen árajánlatot kell kérni, nincsenek kiírva az árak sajna
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 06. - 14:51

Írta 2006. augusztus 06. - 14:45

hát akkor muti egy olcsó szállást...:-)
én nem találtam sajnos:(
na de mindegy még úgyis alakul a dolog
én nem találtam sajnos:(
na de mindegy még úgyis alakul a dolog
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 06. - 13:50

Az nem nyeregtáska hanem nitro palack,ott van a kéjgáz.:scared:
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2006. augusztus 06. - 13:34

miért, én épp pakolok itthon..
:)
ahelyett hogy kint lennék.
gr.
(a nyeregtáskáról ismertem fel a bicód;))

ahelyett hogy kint lennék.
gr.
(a nyeregtáskáról ismertem fel a bicód;))
Írta 2006. augusztus 06. - 13:33

Simán!!!!!
csak annyi dogom vot az utobbi idõben hogy bepokhálosodott a gépem.
Persze tegnap elhatároztam hogy somok egyet a Jani hegyen,oszt megriadtam a sártol ugyhogy lenyírtam inkább othon a füvet,a FR szégyenfoltja vagyok:afro:

Persze tegnap elhatároztam hogy somok egyet a Jani hegyen,oszt megriadtam a sártol ugyhogy lenyírtam inkább othon a füvet,a FR szégyenfoltja vagyok:afro:
Írta 2006. augusztus 06. - 12:18

Ön szokott volt Budafokról lejárni néha Sashegyre?
Naja. ha nem is sörözés(azt a rómain is lehet nyomni) de bringázás helyett..
(1 napos leogangi kiruccanásból tudom hogy autót mellõzni, és hogy kint 40 km-t is meglehet tenni másfél óra alatt:p)

Naja. ha nem is sörözés(azt a rómain is lehet nyomni) de bringázás helyett..

(1 napos leogangi kiruccanásból tudom hogy autót mellõzni, és hogy kint 40 km-t is meglehet tenni másfél óra alatt:p)
Írta 2006. augusztus 06. - 12:15

30 eur szerintem is sok,max 20/fõ,na meg minden nap 170km autozni nem egy leányálom föleg sörözés helyett.
A végén az lesz hogy többe kerül az egész mint amennyit sporolsz vele,ez örök törvény.
A végén az lesz hogy többe kerül az egész mint amennyit sporolsz vele,ez örök törvény.
Írta 2006. augusztus 06. - 12:02

tényleg 30 eur lenne?
én eddig bárkitõl hallottam, még a drágább bringaparkoknál is ~15 eur-ért szálltak meg, fullos rendes szállás kint...
160 kilcsi ~4500 ft, 3 részre osztva 1500, szállás ugyanannyi, szal lehet utazás helyett inkább fizetek ehhez + még 1500-öt és akkor már majdnemhogy villásreggelis kis zimmerferi...
nem?
én eddig bárkitõl hallottam, még a drágább bringaparkoknál is ~15 eur-ért szálltak meg, fullos rendes szállás kint...
160 kilcsi ~4500 ft, 3 részre osztva 1500, szállás ugyanannyi, szal lehet utazás helyett inkább fizetek ehhez + még 1500-öt és akkor már majdnemhogy villásreggelis kis zimmerferi...
nem?