Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Téli tekerés is ugyanúgy móka, megfelelõ öltözetben, h ne izzadj bele, de a fagyos menetszél se nyírjon ki.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts

létezik olyan gumi ami ebben a "porban(liszt)"ben megállja a helyét?
tegnap adódott majdnem pár nocontroll szituáció )

Michelin c24, nekem az van fent, és mentem abban a porban tegnap és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, sehol, de tényleg sehol nem csúszott meg ( az elsõ), kb kicsivel 2 bár alatt a nyomás a kerékben. Hátul a diesel az csúszott meg mászott, ezért inkább hátsóval nem is fékeztem.

Ja és nem tudja valaki, hogy kik fotóztak tegnap délután a tündéren? (õk is bringások voltak) aztán elkérném a fotót ha készült rólam

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Csak az XC-sek...

http://forum.bikemag...?t=2159&page=25

pont akartam írni hogy ismerek olyan embert, aki full merev géppel tolja ott nyakig érö hóban.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Csak az XC-sek...

http://forum.bikemag...?t=2159&page=25

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Tudom hogy még nincs itt a tél, de hoban probált már valaki jönni? Abszolut suicide gyanus a dolog? Esetleg szöges gumi segithet a dolgon vagy télen inkább csocso és korso emelgetés legyen a sport?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
létezik olyan gumi ami ebben a "porban(liszt)"ben megállja a helyét?
tegnap adódott majdnem pár nocontroll szituáció )

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

nekem is az volt...de aztán felülsz a fogasra (talán a 2.-ba beférsz), eltelik 20-25perc a semmivel, közben autisták kárognak mindenhol... már a fszod kivan :). felérsz, tekersz valami szar pályához, ott leszánkózol a porban(liszt)[2perc], aztán újra megy a seggizzadás a fogasig. :-)

:clap:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
helyes!!!!!!
monddd merre mentek, és mikor:)
remélem nem suliidõben:D

Ádám: sztem viszem mind2-t, meglátjuk.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Akkor örüljetek perverzek: annyira belelkesült mindenki, hogy legközelebb már több lány is jönni akar!

Thez: T.bányára meg tessék a nagy gépet hozni! Ne csak én szenvedjek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
belejössz:)
kicsit nagyobb lendülettel menj rá, valamint próbáld meg az ívberakás dolgot - pumpálni, eleje fel-le...

Ádám: VOle mondja az iagazat:) ha ez biztonságosabb..:P

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hu nagyon kösz a képeket:)
azért rólam is van pár jó, de eléggé látszik h én még nemnyomom tul jól a többiekhez képest.. na remélem azért még fejlõdök..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Adam, a csajokkal inkabb menjunk el bulizni ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:)
de az az egy is túlélte..:)
adok védõket:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Thez: ha a vagány srácok összetörték magukat, akkor inkább nem próbálkozom a csajokkal, különben a szülõk kinyírnak.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

valamikor kéne menni egy össznépi szezonzárót.
Jani hegy hiányom van :D

nekem is az volt...de aztán felülsz a fogasra (talán a 2.-ba beférsz), eltelik 20-25perc a semmivel, közben autisták kárognak mindenhol... már a fszod kivan :). felérsz, tekersz valami szar pályához, ott leszánkózol a porban(liszt)[2perc], aztán újra megy a seggizzadás a fogasig. :-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Én meg kivittem öt gyereket az osztályomból déházni. Négyen összetörték magukat, de már a következõt szervezik. Még jó, hogy a szülõk nem vertek agyon.:) Ja, és egy lány is jött, és õ volt az egyetlen, aki Sasdon mert menni pár kört a kis soron.

ádám!!!
írd mikor mentek legközelebb:)
ja, és csak lányokat hozz!!!!!

:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
valamikor kéne menni egy össznépi szezonzárót.
Jani hegy hiányom van :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én meg kivittem öt gyereket az osztályomból déházni. Négyen összetörték magukat, de már a következõt szervezik. Még jó, hogy a szülõk nem vertek agyon.:) Ja, és egy lány is jött, és õ volt az egyetlen, aki Sasdon mert menni pár kört a kis soron.

Mérgezed az ifjúságot?:D Jól teszed.:)
Mennék én is, de még nem lehet. Max. nézegethetem a vasat.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Én ma betoltam sísáncot. :D