Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Én viszont pórul jártam a cc-sekkel, mert az egyik látva, hogy jövök beállt elém, hogy megmutassa mennyire tud menni, és volt annyira kedves, hogy nem állt félre, így csak húztam a féket mögötte és néztem, hogyan próbálkozik lerázni. Vicces volt, hogy õ teker, én meg csak gurulgatok. Hogy ez mire volt jó neki?

És köszi mindenkinek, aki jött a fotózásra, és türelmesen tologatott a képekhez. Jók lettek a képek, úh. mindenki keresheti magát a következõ lapszámokban.

Fel akart szedni, de biztos megérezte, hogy nincs nálad anal lube, így kihagyta.:(

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én viszont pórul jártam a cc-sekkel, mert az egyik látva, hogy jövök beállt elém, hogy megmutassa mennyire tud menni, és volt annyira kedves, hogy nem állt félre, így csak húztam a féket mögötte és néztem, hogyan próbálkozik lerázni. Vicces volt, hogy õ teker, én meg csak gurulgatok. Hogy ez mire volt jó neki?

És köszi mindenkinek, aki jött a fotózásra, és türelmesen tologatott a képekhez. Jók lettek a képek, úh. mindenki keresheti magát a következõ lapszámokban.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
jó nektek
na megyek végre én is 2 hete nem voltam de 2 hónapnak éreztem kb..
remélem jó a pálya

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Nekünk ezen a héten háromszor is megadatott a lehetõség és kurvajó volt. Max egy-két ember(tél van meg suli), verõfényes napsütés, sár is épp annyi amennyi kell.Szóval király.:D

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
[quote name='unit']No, én jános-hegyi is vagyok meg cc-s is. (Csak pálya nem.) Ma délelõtt is üldözött minket valaki dh-s alak a Tündér-szikla - Zugliget alatt/között...
Én votam de hogy üldöztelek volna titeket az tulzás,inkább kiváncsi voltam rá hogy hogy veszitek az akadályt,de meglepõdve tapasztaltam hogy tök simán és gördülékenyen söt a tempotok is igen jo volt.
És nem is vagyok dh-s mosolygosfrirájder vagyok kápisi:D
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Köszi Unit, rendes tõled.
kipróbálom.
bár egyedül nem olyan izgi, de ez van.
szép napot, és jó tekerést, annak, aki megy holnap vadonba.
ez olyan izgi!

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
No, én jános-hegyi is vagyok meg cc-s is. (Csak pálya nem.) Ma délelõtt is üldözött minket valaki dh-s alak a Tündér-szikla - Zugliget alatt/között...

Boros_Mókus: ha már látja a hegyeket, akkor menjen csak tovább feléjük a Moszkvától nagyjából bicajútnak nevezhetõ rémálmon. Ha nem bírja sokáig, akkor a János kórház magasságában található hegyi utak egyikén kaszáljon felfelé balra (Diósárok, Kútvölgyi út stb...). Ha mindig felfelé megy, akkor elõbb-utóbb az erdõ szélén találja magát (Normafa, Disznófõ, Zugliget), ahol az erdei utak kezdõdnek. Gyalogosokra vigyázzon, holnap hétvége, zsúfolt lesz az erdõ!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ne tessék kelteni a feszültséget!!!:D
mindig csak az a fránya diszkrimináció:(
:cry:

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Mi van Fityisz? Itt is kezded? ;-)))

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

szerintem a hármashatárhegy topicban kérdezz rá ott vannak cc-sek
de itt is szoktak cc-sek lenni.. én nemtom hol edzenek, meg ezt így nehéz is elmagyarázni

:whacky:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
jó volt ez ma:-)

csak autist vagyok:-(
Autist Team:)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
köszi!
átnézek oda!
szép estét!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

sziasztok!
abszolút nem tudtam, melyik topicba írjak, így titeket bombázlak agyalágyult kérdéseimmel!
szombaton veszem meg az új bringám, Crosscountry, és szeretném kipróbálni, milyen terepen a kicsike.
merre induljak az Örs Vezér térrõl?
nem vagyok pesti, valamennyire ismerem, de csak nyínján a bonyolúlt helyekkel.
mondjuk ha Moszkva tértõl, felfele, NAgykovácsi fele megyek, ott vannak jó erdei utak?
vagy szerintetek?
köszi a válaszokat!
jó éjt!

szerintem a hármashatárhegy topicban kérdezz rá ott vannak cc-sek
de itt is szoktak cc-sek lenni.. én nemtom hol edzenek, meg ezt így nehéz is elmagyarázni

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
sala: megyek sztem, mindjárt indulok

ha vmi egyéb autist is jönne az csörögjön:)
Autist Team:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ma bringa valaki?koradélután leszünk kint kedvesemmel. tegnap elõtt is voltam überfrankó minden.

szombat fotózás meg alap ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
sziasztok!
abszolút nem tudtam, melyik topicba írjak, így titeket bombázlak agyalágyult kérdéseimmel!
szombaton veszem meg az új bringám, Crosscountry, és szeretném kipróbálni, milyen terepen a kicsike.
merre induljak az Örs Vezér térrõl?
nem vagyok pesti, valamennyire ismerem, de csak nyínján a bonyolúlt helyekkel.
mondjuk ha Moszkva tértõl, felfele, NAgykovácsi fele megyek, ott vannak jó erdei utak?
vagy szerintetek?
köszi a válaszokat!
jó éjt!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Lcs: a 9 akkor megfelel?

Thez: csajok nem lesznek, csak szigorúan munka!:)

Karcsi: milyen színû lesz a gép, és hol, mennyiért csináltatod?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

Pontos idõpont holnap, de szerintem 9kor lesz randi a fogasnál. Thez, te is gyere !

Én ottan leszek teljes harci diszben:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ja, nem a csajok miatt kellessz, hanem dummy-nak ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
hozol tanítványokat?:)
remélem szép idõ lesz hétvégén.