mért lene igazuk? azzal h sportolni akaró fiatalok ott bringáznak? de most õszintén kinek ártott a sísánc? bekaphatják..
akkor a turisták miylen alapon merészkednek ki a hegyre? lefogadom sokkal több szemetet hagynak ott és cigarettacsikket miegymást, ez sokkal többet árt a környezetnek meg a talajnak
én másfél éve rendszeresen járok fel a hegyre még semmi szemetet nem dobtam el és nem is fogok. de így is teli van szeméttel a hegy.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2007. January 11. - 23:22

Posted 2007. January 11. - 21:01

kompromisszum? mire fel? takarodjunk onnan, veszélyeztetjük a gyalogokat.
és igazuk van, nincs tárgyalási alapunk
hacsak nem igényesen tüntették el, akkor tuti hogy túristák voltak.
és igazuk van, nincs tárgyalási alapunk
hacsak nem igényesen tüntették el, akkor tuti hogy túristák voltak.
Posted 2007. January 11. - 20:47

Hi
Ma voltam fent a János-hegyen és szomorúan tapaasztaltam, hogy a sísáncot szétrombolták:mad: Mióta van ilyen állapotban szegényke? A north shore gyorístót elvitték, az eldobó ívbe ékelt fákat kitépték és a leérkezõre szórták(gondolom az erdészek...)! Kiránduló tuti nem csinál ilyet, túl nagy munka lenne! De ha meg erdészek voltak,akkor miért nem tették eddig?!
Én nagyon szívesen építek ugratót meg pályát, de az ilyenek mindig elveszik a kedvem. Jó, hogy természetvédelmi terület, de akkor is kéne valami kompromisszumos megoldást találni. Kijelölnénk 5-6 pályát és oda azt építünk, amit akarunk, cserébe mi sem gázolunk be a turistaútra. Vagy valami ilyesmi.
No csak muszáj volt kiírnom magamból a mérgemet...
Ma voltam fent a János-hegyen és szomorúan tapaasztaltam, hogy a sísáncot szétrombolták:mad: Mióta van ilyen állapotban szegényke? A north shore gyorístót elvitték, az eldobó ívbe ékelt fákat kitépték és a leérkezõre szórták(gondolom az erdészek...)! Kiránduló tuti nem csinál ilyet, túl nagy munka lenne! De ha meg erdészek voltak,akkor miért nem tették eddig?!
Én nagyon szívesen építek ugratót meg pályát, de az ilyenek mindig elveszik a kedvem. Jó, hogy természetvédelmi terület, de akkor is kéne valami kompromisszumos megoldást találni. Kijelölnénk 5-6 pályát és oda azt építünk, amit akarunk, cserébe mi sem gázolunk be a turistaútra. Vagy valami ilyesmi.
No csak muszáj volt kiírnom magamból a mérgemet...
Posted 2007. January 11. - 19:53

hülye leszek áron alul eladni:)
na meg ezek majd' újak.. (és laposvállas 2006os)
de on.
á, sejtettem. mire ottlennék már mentek haza gonoszak.
na meg ezek majd' újak.. (és laposvállas 2006os)
de on.
á, sejtettem. mire ottlennék már mentek haza gonoszak.
Posted 2007. January 11. - 19:51

én sötétedésig kb:-)
thez: 89e-ért?
holnap megnézik egyébként a boxxert, aztán remélem viszik is hamar
thez: 89e-ért?

holnap megnézik egyébként a boxxert, aztán remélem viszik is hamar
Autist Team:)
Posted 2007. January 11. - 19:48

Posted 2007. January 11. - 19:46

Posted 2007. January 11. - 19:05

jah szombaton is kéne, holnap is megyek, este meg akkor keveset iszom:-)
rewind meg vazz:D
majd msnen elmesélem...
Ádám: a triplanyolc eladó még?
rewind meg vazz:D
majd msnen elmesélem...
Ádám: a triplanyolc eladó még?
Posted 2007. January 11. - 18:27

jah, conor, baszombaton autitt migrésön. Én meg tesztelem a pig-et..bár még mindig nem 100%-os :-/
de valami jó korán kéne menni
de valami jó korán kéne menni
Posted 2007. January 11. - 18:14

örömmel jelenthetem be, h pénteken lesz rugóstagom, szóval az autist pound-r visszatér
szombat lehetne vmi jah.. milyen volt rewind?

Posted 2007. January 11. - 18:05

Posted 2007. January 11. - 15:10

én is hétvégén is, csak keresek vmi autistát hogy ne titeket tartsalak fel:-)
Posted 2007. January 11. - 14:04

Én lehet, hogy délután ki tudok menni, de ez még tervezés alatt.
A szombat vasárnap viszont tui, fõleg, hogy jó idõ lesz!
A szombat vasárnap viszont tui, fõleg, hogy jó idõ lesz!
Posted 2007. January 11. - 13:30

Posted 2007. January 11. - 12:34

aki bujt aki nem én megyek most....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. January 11. - 09:50

Gondolhatod!!!!!!!! Ott a helyünk!!!!! Remélem az idõ is kircsi marad,hogy egy pár tündér,és kápolnás beleférjen ...na meg aztán bevállalhatnánk már azt a híres letörést...kotomi,akkor vasárnap tündér,katlan!?

"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2007. January 11. - 00:29

Posted 2007. January 10. - 23:41

Múltkor már megdumáltuk, hogy idén máshogy edzünk, úgyhogy én ehhez tartom magam. Hárshegyre át, és izomból nyomjuk az egybe szakaszokat.
Lcs-vel vasárnap találtunk egy ideális helyet a HHH-n a döntött kanyarok gyakorlásához. Vízszintesen lehet tépni bennük.
Lcs-vel vasárnap találtunk egy ideális helyet a HHH-n a döntött kanyarok gyakorlásához. Vízszintesen lehet tépni bennük.

Posted 2007. January 10. - 22:50

Posted 2007. January 10. - 22:29

Hétvégén még teljesen száraz volt.
Összeállt újra a Demóm, bár még csak átmeneti az állapot, de hétvégén megyek zúzni. Társulna valaki?
Összeállt újra a Demóm, bár még csak átmeneti az állapot, de hétvégén megyek zúzni. Társulna valaki?