de mind1, nem akarok vitát, hiszen nagyjából egyet értünk, csak talán más a megközelítés

holnapra elvileg kész a bicóm, szóval kéne menni bizony... csatalakoznék én is, de inkáb csak dél körül, nem akarok kialvatlanul biciklizni..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
hmm, igaz, a bunkóságba nem gondoltam bele...
rég fogasoztam már![]()
DE
szerintem az ember, ha dhzni akar, ne kelljen már ausztriába mennie, ha csak van kedvem menni 2 kört, megenni egy pizzát (lehet, hogy nem biciklizés, de SZÓRAKOZÁS) akkor hadd menjek már ki a hegyre... jobb, mint ha tvt néznék, még ha nem is sokkal... vagy bejárom egy nap alatt a legjobb pályákat és kellemesen, fáradtan érek haza, az is nagyon jó, bár minek is magyarázom itt ezt.. de az alapvetõ, hogy ha túrista jön, akkor vagy óvatosan kikerülöm, vagy félreállok, de semmiképpen nem iylesztgetem, maximum magamban anyázok, hogy megszívtam... a 200mes páláyn megint meg kell hogy álljak
de ennek nem adok hangot, nem szólok be, mert nem az én helyem, ezzel tisztában vagyok
mindent lehet kultúráltan csinálni, úgylátszik tényleg trurájder tetkó kéne..
fuck me, i'm famous!
bár még nem vettek be autistnek, 10 fogasholnap ki mikor hogyan?
autistek?
én a hivatalos hozzáállásra gondoltam......turistákkal sose volt gondom sõõt...teljesen jó viszony, nem egyszer igazítottam el én is túrázókat, stb....erdész is csak egyszer szólított meg .../és nem volt igaza/ azzal is cska beszélgettünk egyébként...Hát az én tapasztalatom szerint az elmúlt 13 év közel 100ezer kilométere alatt 2x volt olyan, hogy beszóltak volna cc/túra közben. 1x egy erdész (jogosan), egyszer egy csapat turista (jogosan). Ezen kívül inkább biztatást kap az ember kint a hegyen akár föl, akár le megy. Csak ésszel, és ezen van a lényeg....
fuck me, i'm famous!
Hát az én tapasztalatom szerint az elmúlt 13 év közel 100ezer kilométere alatt 2x volt olyan, hogy beszóltak volna cc/túra közben. 1x egy erdész (jogosan), egyszer egy csapat turista (jogosan). Ezen kívül inkább biztatást kap az ember kint a hegyen akár föl, akár le megy. Csak ésszel, és ezen van a lényeg....
az elkülönítés. ezt itthon mééér nem? nem értem.... de értem: tiltani a legegyszerûbb
Hát az én tapasztalatom szerint az elmúlt 13 év közel 100ezer kilométere alatt 2x volt olyan, hogy beszóltak volna cc/túra közben. 1x egy erdész (jogosan), egyszer egy csapat turista (jogosan). Ezen kívül inkább biztatást kap az ember kint a hegyen akár föl, akár le megy. Csak ésszel, és ezen van a lényeg....nem akarok Veled vitatkozni Thez mert 1ébként igazad van, de én ilyet még nem nagyon tapasztaltam.....
hát hogy pl erdészeti dolgózók annyira kitörõ lelkesedéssel fogadnának az erdõben.....melyiket?
(és itt szinte csak a lefelé menõ szakosztályról van szó, a többieknek még örülnek is)