Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2007. január 14. - 21:55

Írta 2007. január 14. - 21:53

találtam vmi lámpát azzal már jó lehet este is! saláta lenne kedved? "este".. 4 után még egy két kör
csak már akkor is sötét van
a kerékpár most jó, sikerült megoldani a tag-bajt, tamstól meg van megfelelõ rugany is. minden pöpec, bár azért tudnék venni egy két dolgot

a kerékpár most jó, sikerült megoldani a tag-bajt, tamstól meg van megfelelõ rugany is. minden pöpec, bár azért tudnék venni egy két dolgot

Írta 2007. január 14. - 20:51

jaja 
én lehet megyek de nem 100%
bicajod okés teljesen?

én lehet megyek de nem 100%
bicajod okés teljesen?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. január 14. - 13:36

na, viszont holnap valaki? 1tõl 3-4ig, ameddig van fény, bár tõlem lámpás akció is leeht, az elég mókás szokott lenni

Írta 2007. január 14. - 12:05

...na ma mégis kimarad 
akkor majd meglátogatjuk hegyet...

akkor majd meglátogatjuk hegyet...
Írta 2007. január 14. - 11:46

Hy! Holnap vizsgázok, úgyhogy nemnagyon megy sajna.
De 27.-e után biztosan valamikor felnézek, és jólenne majd nem egyedül menni. :ysz:
Mivel most leszek elõször majd a Jánoshegyen. ((nyugii azért annyira kezdõ nemvagyok, csak most költöztünk ide.))
De 27.-e után biztosan valamikor felnézek, és jólenne majd nem egyedül menni. :ysz:
Mivel most leszek elõször majd a Jánoshegyen. ((nyugii azért annyira kezdõ nemvagyok, csak most költöztünk ide.))

Írta 2007. január 14. - 10:08

vótam tez.
de csak 2 kört a rohadt szél miat.
viszont ma valaki?
de csak 2 kört a rohadt szél miat.
viszont ma valaki?
Írta 2007. január 13. - 20:28

Ha végelessz a vizsgaidõszakomnak tutira zúzok egy Jót a Jánoshegyen!!!!! 
Remélem esetleg lessz1-2 emberke aki megmutatja mi merre... :chin:
Sérülésembõl úgynézki kigyógyultam, 3hónap után újra bicóra ülök majd!

Remélem esetleg lessz1-2 emberke aki megmutatja mi merre... :chin:
Sérülésembõl úgynézki kigyógyultam, 3hónap után újra bicóra ülök majd!

Írta 2007. január 13. - 20:23

voltál?lehet én is indulok mindjárt...kisütött a nap. Málna professzor még biztos alszik.

Írta 2007. január 13. - 11:28

lehet én is indulok mindjárt...kisütött a nap. Málna professzor még biztos alszik.

Írta 2007. január 13. - 09:53

elindultam. reszkessetek

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. január 12. - 23:33

Én meg szar beállítással is jól megyek!
Aga: a Máté is merevvel jön, meg egyáltalán, jön a Sala is:) , úgyhogy bírni fogod.

Aga: a Máté is merevvel jön, meg egyáltalán, jön a Sala is:) , úgyhogy bírni fogod.
Írta 2007. január 12. - 22:49

nekem is légyszi, mert fáj az újjam vége most. megszúra egy fémforgács

Írta 2007. január 12. - 22:44

végre lenyomhatlak
megtaláltam a tökéletes tagbeállitást
mesélj!!!
beállítod nekemis?

Írta 2007. január 12. - 22:05

Fél éve nem láttam a hegyet!
Lehet' mennék én is, majd melátjuk, de nekem nem menne az a durva körmenet... kisbike...keveset megyek mostanság stb..
Lehet' mennék én is, majd melátjuk, de nekem nem menne az a durva körmenet... kisbike...keveset megyek mostanság stb..
Ride everywhere.
.
Írta 2007. január 12. - 21:57

végre lenyomhatlak 

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. január 12. - 21:21

Nekem bármi jó, csak fejlõdjünk/erõsödjünk már végre. A tologatás meg sosem zavart. A soproni évek alatt megszoktam.
Írta 2007. január 12. - 21:05

Írta 2007. január 12. - 21:04

Na, akkor holnap 1/4 tízkor a Népligettõl indulunk Mátéval, 3/4-kor tali Lcs-vel a Batyin, majd 10-kor a fogasnál Salával és Thezzel. Málna meg jön dél felé, ha már végre dagadtra aludta magát õlustasága, illetve valamikor Tams is csatlakozik.
A terv: No commenten egybe le a betonig, majd azon Szépjuhásznére lecsorgás. Feltoljuk a Hárs-hegyi kilátóig, majd ott megyünk több kört az ösvényeken. A többi az erõnktõl függ. Igény esetén felmehetünk a HHH alá döntött kanyarokat gyakorolni
Én egyrészt bicajpróba (új villa, tag, rugó, stucni) céllal megyek, másrészt edzés céllal, tehát hosszabb szakaszokat mennék egyben. Aki akar jön velünk végig, aki szakaszol, azt meg legalul megvárjuk.
A terv: No commenten egybe le a betonig, majd azon Szépjuhásznére lecsorgás. Feltoljuk a Hárs-hegyi kilátóig, majd ott megyünk több kört az ösvényeken. A többi az erõnktõl függ. Igény esetén felmehetünk a HHH alá döntött kanyarokat gyakorolni
Én egyrészt bicajpróba (új villa, tag, rugó, stucni) céllal megyek, másrészt edzés céllal, tehát hosszabb szakaszokat mennék egyben. Aki akar jön velünk végig, aki szakaszol, azt meg legalul megvárjuk.
Írta 2007. január 12. - 19:35

nem ezt hangsúlyozta senki itt;)
hisz mindenki jár is a hegyre.
az volt a hangsúlyozás tárgya hogy nem kéne ennyire agresszívan támadni ha ez történik, nem kell tüntetést szervezni, nem kell ezt azt leugatni, így jártunk.
ha fontos, meg kell ásni újra, és lehet ugrani.
hisz mindenki jár is a hegyre.
az volt a hangsúlyozás tárgya hogy nem kéne ennyire agresszívan támadni ha ez történik, nem kell tüntetést szervezni, nem kell ezt azt leugatni, így jártunk.
ha fontos, meg kell ásni újra, és lehet ugrani.