Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
igen pont ilyen de ez a nagybónusz letörésnél volt vagy ti építettétek oda a nagybónuszhoz?

1ébként meg elállhatna végre az esõ, idegesít h utolsó szabad hetem van és nemtok menni bicózni az idõ miatt..

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

nemtom milyen katlanos nortshore-ra gondolsz de ez a naygbónusznál volt, sajnos lebontották, de egyébként is picit bicógyilkos ugrató, mert kb 2m-rõl ugrasz majdnem síkra, szal nem árt észnél lenni a sebességet illetõen
itt már sikerült mind az elsõtelót mind a bighitet koppantani, csak sebesség kérdése:D de jó móka 1ébként..

Van egy olyan rész ahol a két fa között,deszkákból összetákolt letörésszerûségen jössz! De ha nem az akkor bocsi tévedtem(pedig úgy néz ki...)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ha kiváncsiak vagytok a semmeringi pályákra, nézzétek meg a VIDEÓK topik-ba a videónk!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
nemtom milyen katlanos nortshore-ra gondolsz de ez a naygbónusznál volt, sajnos lebontották, de egyébként is picit bicógyilkos ugrató, mert kb 2m-rõl ugrasz majdnem síkra, szal nem árt észnél lenni a sebességet illetõen
itt már sikerült mind az elsõtelót mind a bighitet koppantani, csak sebesség kérdése:D de jó móka 1ébként..

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

á bazz mindenki volt már szemeringbe csak én nem:(
amúgy nekem azt mondták h elég jól lehet pörögni, egyrészt ugye hosszabb pályák másrészt gyorsan felvisz a lift, szal sztem egy fél nap alatt simán lehet jót dhzni

most mentem volna egyet bringázni erre esik ez a szar.

Télleg ennyire szupi semmering? Akkor Lehetne a topic neve :semmerigi pályák? :) Egyébként tetszik az avatarod! a katlanos norts. mi csináltuk,látom másnak is tetszik!
Mi majd kedden látogatunk fel!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Na voltunk semmeringbe :) Pénteken pont jó volt az idõ így reggel 9-tõl 18-ig ketté dh-zhattuk az agyunkat.Elsõnek a dh pályán mentünk ami naaaagyon bejött!!! Istenkirály! Aztán mentünk sok freeride-ot sok dh-t és pár family-t :D:D A pályák jók, és nagyon hosszúak! A felvonó gyors, tényleg lehet pörögni! Óránként 4-5 kör! Mi az edelweiss hotelbe voltunk ami szembe van az egész komplexummal! ;) Ami nagyon rossz volt az az hogy rettenetesen ráznak a pályák! szét van fékezve egy csomó helyen :( ösztelós gépekkel is meg kellett állni pálya közepén megmozgatni az újjainkat mert fizikai fájdalmat okozott fogni a kormányt. Amúgy ajánlom mindenkinek!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nah, változott a program és 2 éjszakát fogunk ott aludni, tehát az egész pénteki napot ott töltjük! :)

(amúgy ahogy mondod, útba esett volna)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
semmering, semmering de csodáááááás
:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
gazdaságosnak semmiképp se gazdaságos fél napokra menni.
hajnalban ki, este haza, így a belépõ is jobb, éjszaka sincs, valamint 1 egész nap jobb, nem esel ki a ritmusból annyira.
ha van rá mód.

ha családi, és pont útba esik, hát nosza! ;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
á bazz mindenki volt már szemeringbe csak én nem:(
amúgy nekem azt mondták h elég jól lehet pörögni, egyrészt ugye hosszabb pályák másrészt gyorsan felvisz a lift, szal sztem egy fél nap alatt simán lehet jót dhzni

most mentem volna egyet bringázni erre esik ez a szar.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
holnap megyek semmeringbe. lesz egy délután és egy másnap délelõtt. ennyi idõ alatt azért sokat lehet menni nem?
más

fogason azért érdemes figyelni a kallerokat (fõleg a dagarádt-sovány kombóra kell vadászni) már 3 szor voltak az utóbbi 2-3 hétben! az útobbi eset nagyon meg maradt bennem..:
Utaztunk, hulla fáradtan már nem nagyon néztünk kifele de egy megállónál jött valami sugallat és kinéztem.. hát ott voltak.. kb 50 méterrõl kiszúrtam õket, elõvakartam a jegyeket a táskámból, rohantam a lyukasztóhoz kattintottam magamnak kettõt és havernak (neki nem volt) is kattintottam volna de nem ment, egyszerûen beragadt az a szar.. hátranéztem közbe már megállt a fogas és be is szálltak, próbálgattam, nem megy..hátrafordulok hogy átmenjek a másikhoz de már FUT felém az egyik nyújtja a kezét, na mégegyszer megpróbáltam és az utolsó ezred másodpercben kilyukasztottam a két jegyet.. :D izzasztó volt, de utána az ellenõr 'beszptam' fejét látva minden gondom elszállt. Vigyorgó arcal mutattam neki a 4 frissen kezelt jegyet.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Más, két hét múlva (szept. 8 vagy 9.) nincs kedve, pénze, ideje (autója) valakinek, hogy mennyünk pár kört Semmeringen?

nekem már az azutáni hétvégétõl jó lesz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
áááá Semmering.

Ádi nekem csak reggel jó :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Nem lesz esõ? Elég borultnak tûnik.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ma du. megyek hegyre. Jönne valaki?

Más, két hét múlva (szept. 8 vagy 9.) nincs kedve, pénze, ideje (autója) valakinek, hogy mennyünk pár kört Semmeringen?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

egyébként érdeskes de idén sokkal kevesebben vannak fogason mint tavaly v azelõtt..
úgy láccik most már a dirt street a menõbb.. vagy jót tett h épült pár új bike park..

Hála istennek hogy az ilyen divatbringások (egyáltalán,vannakilyenek?) mostmár nem a fogast szennyezik..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
egyébként érdeskes de idén sokkal kevesebben vannak fogason mint tavaly v azelõtt..
úgy láccik most már a dirt street a menõbb.. vagy jót tett h épült pár új bike park..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

annál a cukormáznál ez a festés ezerszer ellenállóbb.

erre kb annyit tudnék mondani hogy .. nem. 4 év tapasztalat hogy nem igy van..

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Mivel jövõhéten éccakás vagyok,így hétköznap reggel fogok Jancsihegyezni.
Ez a kis esõ talán még jót is tett legalább is remélem,hogy a No comment így járhatóbb! Aztán jöhet a többi...
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Ma lehet h felmerészkedek a hegyre:)