Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
régóta nem jártam ebben a topicban de vicces hogy még mindig ugyanaz a téma :D
bicós vs túristaút, bezzeg külföldön.. :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
azzal még várj egy kicsit szerintem ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát ez tényleg durva
ugorta már innen vki?
csak már kéne vmi kihívás, kezdem kinõni a sashegyet:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A sashegyi az nudli. Hidd el ezt nem mernéd. A terep az mindig más, mint egy direkt erre épített ugrató. Itt nincs hely hibázni, különben a sínekbe csapódsz jó 2-3 méter magasból, vagy lent ugrasz egy fának, ha nem tudsz megállni, mert túlszállod.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mért kell h fizetõs pálya legyne? többek közt én se lennék hajlansó azért fizetni.
sashegy mûködik pl ingyen illetve aki rendszeresen jár oda annak tagsági amiért kell vmennyit fizetni, de mivel elég sokat vagyok itt így nekem nem összeg azt kifizetni 1 évre.
ha ez lenne a hegyen és akkor európai szinvonalú pálya lenne ugratókkal meg mindennel akkor vállalnám, de ilyen itt úgyse lesz soha.
egyébként a sípálya letöréshez
sztem nem olyan nagy a hely, inkább az a probléma, h nem tudok még jól letöréstugrani
szal ha az útátugrás cska simán nagy de megfelelõ sebességgel teljesíthetõ stb akkor talán menne csak nemtom milyen, az ilyen nagy sebességû ugrásokat már merem vállalni elég jól
pl sashegyen már simán ugrottam 6-7m eket mikor a nagybónuszt be mertem vállalni. most már szerencsére az se para igazán:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ja.. Ott se lehetnénk? Nem a bringásokat védem és nem is vagyok elfogult(annyira), de ha minden szabályt betartanánk akkor mi lenne a szórakozásunk?

Itthon ha minden városnak lenne saját fizetõs pályája akkor azon alig lennének, a többiek meg a tilosban...mert ilyenek...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ja.. Ott se lehetnénk? Nem a bringásokat védem és nem is vagyok elfogult(annyira), de ha minden szabályt betartanánk akkor mi lenne a szórakozásunk? Külföldön bezzeg mindenki betartja, hogy hegyen nem leeht bringázni... Csak náluk vannak külön pályál amik ezt a célt szolgálják. Nálunk nincs semmi! Szóval azért...

szegény motorosok, quadosok,rallisok, az összes gonosz természetvédõ az õ szórakozásukat is el akarja venni....:)
na?

nagybónusz? :D aranyos még mindig :)

a vasútátugrás pedig hûvösvölgyi letörések fölött... mi sem tudtuk, ezért körbetekertük a hegyet. mûködik ;)

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
A vasutás az vhol hûvösvölgyben van, de nem tom pontosan, hogy hol. Az engem is érdekelne. Amúgy ha sípálya nagy neked hát akkor az..:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
meg akkoris ha netán kilennénk tiltva az erdõbõl, mért ilyen megoldásokat alkalmaznak?
amúgy könyörgöm mért okoznánk károkat? a pályák ahol megyünk ugy sincs semmi ritka kihalófélbe levõ növény stb
mért nem lehet külföldhöz hasnló kompromisszumot kötni, h használnánk a pályákat, cserébe no szemettelés no rongálás.
bár ezt már 50edszer tárgyalnánk ki, szal inkább ne off-oljunk:S

egyébként tudtokmég jó letöréseket-nortshore-okat ugratókat a hegyen?
sísánc kápolna nagybónusz meg ezeket ismerem, vagy sípálya de az nekem még túl durva
láttam képeket ien kisvasút útátugrásról is az hol van kb? bár ahogy elnézem a képeket az is elég kemény. meg vmi nortshore-os részrõl is láttam képet ha van ilyen vhol a jánoshegyen (és nem a nagybónusznál van)

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Ja.. Ott se lehetnénk? Nem a bringásokat védem és nem is vagyok elfogult(annyira), de ha minden szabályt betartanánk akkor mi lenne a szórakozásunk? Külföldön bezzeg mindenki betartja, hogy hegyen nem leeht bringázni... Csak náluk vannak külön pályál amik ezt a célt szolgálják. Nálunk nincs semmi! Szóval azért...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ott se lehetnél :)

amúgy jó hogy néha van olyan aki nem csak elmegy mellette, hanem arrébbteszi.
ez becsülendõ :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
üzenem annak a fasznak aki a tündér libegõ csatlakozónál levõ kerítést átrakta a pályára hogy rohadjon le a keze
ráadásul elég beláthatatlan kanyar az ott ugye és megy az ember 30-40el
és a kerítés meg elzárta a pályát szal elég balesetveszélyes ha vki becsapódik egy ilyen szögesdrótos izébe 30-40el
jó dolog ezzel szórakozni?:@
én mondjuk szerencsére idõben észrevettem de csak azért mert kisbicóval mentem és nem túl gyorsan
persze leszálltam a bringáról és odébbraktam, jól odacsomózva egy fához h máskor még véletlenül s ejusson eszébe annak a faszparasztnak ezt megcsinálni
na mind1 nem lett semmi baj de ez naon felbaszta az agyam h vki arra veri ki a f*szát h szivassa a bringásokat és veszélyeztesse a testi épségüket..

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Kihívás...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
bármivel lehet, de minek?

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hát nagy... Régen nem mertem lenézni:D És az aláírásomban szereplõ bringával lehetne? Mondjuk ha ki van húzva 140re a teló?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
csomo félével.

azért nagy az ;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
nekem még fullyval is durvának tûnt, mivel elõtte folyamatos köves gyökeres részek vannak
a letörés maga nem oylan nagy sztem inkább csak ez a baja meg az h meredek.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Sípálya nagyletörést ugrották már merevfarúval? És ha igen milyennel?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
komolyan nem ismered a nagybónuszt? pedig én kb 2 éve kezdtem az egész bicózást elõször egyébként is csak lightosan
mikor kijössz a tündér denevér libegõ stb pályáról az aszfaltra és ott mész egy darabig azon az úton ott fel kell menni jobbra az erdõbe és ott van egy kisebb letörés ami a nagybónusz és amellett volt az említett nortshore
janihegyen hamar felszáradnak a pályák, ha nem esik többet én holnap kinn leszek a hegyen, legalább nem porbancsúszkálás lesz végre.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

igen pont ilyen de ez a nagybónusz letörésnél volt vagy ti építettétek oda a nagybónuszhoz?

1ébként meg elállhatna végre az esõ, idegesít h utolsó szabad hetem van és nemtok menni bicózni az idõ miatt..

Igen sztem az az!
Bár azt nem tudtam,hogy a nagybónuszhoz köze van! Lassan 5. éve,hogy a Jancsira járok de még így sem tudom minden pálya nevét!
Mi vasárnap megyünk haverral,eredetileg Mátra lett volna a menü de hát ott most bitos nagyobb a dagonya!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."