nekem is kéne mennem valamikor
össznépi ride Autist tem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2007. October 31. - 18:15

Posted 2007. October 31. - 17:44

Posted 2007. October 31. - 17:41

egyébként most akkor lehet fogasozni vagy nem?mer kezdem unni már a dirtelést. Lehet fogasozni,csak lgyen nálad jegy,ha jön a kaller lyukasz,ha nem,akkor ne.Én 4-hónapot jártam heti kétszer4-5 kör. két jegyel
Posted 2007. October 30. - 23:14

egyébként télleg sokkal kevesebben vannak fogasnál. amikor kezdtem a sportot és poénból jártam hegyre akkor mindig az volt hogy 2-3 fogast vári kellett mert vagy 40en álltak a megállóba. idén meg szinte üresek.ja és eza tömbjegy "ha jön kilyukasztom" ismerõsömnek és nekem elvette a tömbjegyünket és leszállitot, aztán amikor visszakértük akkor fogta és mind2õt 2é tépte. az enyémne csak három volt, de a havern 13.szal azért ilyet mégse. vagy szállitson le vagy lyukasszon ki kettõt és "mégegyszer elõne forduljon".
egyébként most akkor lehet fogasozni vagy nem?mer kezdem unni már a dirtelést
egyébként most akkor lehet fogasozni vagy nem?mer kezdem unni már a dirtelést
Posted 2007. October 30. - 22:59

ahaés még úgy is jobban megérné a bkv-nek..
Hát kb annyit érne neki mint halottnak a csók, ugyanis "legutóbbi információk szerint 45 milliárdos adósságot halmozott fel idén"
BKV-nak már édes mindegy hogy mit csinál..

amúgy az ötlet jó!
Posted 2007. October 30. - 22:30

jaja, ennyiért komplett bringa van
vagy kimegyek semmeringbe 2 hétre
vagy ha van bérlet akkor is 60-65 rongy
ennél az is jobban megéri ha megbüntetnek és utólag felmutatod a bérletet
vagy kimegyek semmeringbe 2 hétre
vagy ha van bérlet akkor is 60-65 rongy
ennél az is jobban megéri ha megbüntetnek és utólag felmutatod a bérletet
Posted 2007. October 30. - 22:25

Egy nap akkor 2300. Egy héten átlagosan kétszer megy az ember hegyre azaz 4600/Hét. --> egy hónapba 4*4600 = 18400. Egy évbe 12 hónap van, de ebbõl nem bringázunk mind1ikben ilyen intenzítással szóval számoljunk 7-et. 7*18400 = Majdnem 130,000 forint. Van egyáltalán olyan ember BP.-n aki évente ennyit ki fizet fogasra? Ha valaki szegény annak még az is jobban megéri hogy vesz egy jegytömböt, és ha jön a kaller kilyukasztja. Ha meg megb@sszák akkor úgy járt.. még mindig jobban mint ha mindig lyukasztana. És a BKV ugyanolyan szarba lenne ha minden bringás tisztességesen lyukasztana.
+Még vizetni a tömegközlekedést + az adót+a kaját+a lakást+kocsit fenntartani stb..
amúgy meg, öröktéma...
nem kell nekem bársony szék és hasonlók, úgyis össze graffitiznék/hánynák/stb. a helyi vagány csávók.. akkor meg minek tegyenek bele
+Még vizetni a tömegközlekedést + az adót+a kaját+a lakást+kocsit fenntartani stb..
amúgy meg, öröktéma...
A lényeg hogy felviszráadásul elég gyenge az ár szolgáltatás arány
i

Posted 2007. October 30. - 22:24

az emberfüggõ kinek mi sok
én nem fogok minden ride-ért majd egy ezrest fizetni, ha csak 3 kört megyek.. ráadásul elég gyenge az ár szolgáltatás arány
inkább figyelek, az a legjobb taktika.
egyébként megnézem hányan lyukasztanak jegyet, de ha nincs ellenõr, akkor max azok szoktak akik nem dh-sok és csak 1x mennek a fogassal
én nem fogok minden ride-ért majd egy ezrest fizetni, ha csak 3 kört megyek.. ráadásul elég gyenge az ár szolgáltatás arány
inkább figyelek, az a legjobb taktika.
egyébként megnézem hányan lyukasztanak jegyet, de ha nincs ellenõr, akkor max azok szoktak akik nem dh-sok és csak 1x mennek a fogassal
Posted 2007. October 30. - 22:15

1 jegy 230 ft
5 kör = 5*230
ha van bérleted (de az igazából nem árt, ha havonta 3nál többször megfordulsz pesten)
ha nincs, akkor 10*230
ne olyan sok az
ha meg mégis, akkor ne haragudj, de rossz sportágat választottál, pénz nélkül nem megy...
de persze lehet tologatni is a jobb részeken, netán tekerni.
5 kör = 5*230
ha van bérleted (de az igazából nem árt, ha havonta 3nál többször megfordulsz pesten)
ha nincs, akkor 10*230
ne olyan sok az

de persze lehet tologatni is a jobb részeken, netán tekerni.
Posted 2007. October 30. - 21:21

Szerintem létrehozhatnának egy olcsóbb bringás vonaljegyet... Mert aki esetleg messzebrõl érkezik és kiadott a vonatjegyre egy vagyont az nem egy kört fog menni hegyen hanem négy ötöt és nincs egy napra 4-5e ftom...És sztem nem csak én vagyok ezzel így. Igaz ez egyéni probléma de talán többen vennébek jegyet ha nem ennyi lenne az ára és még úgy is jobban megérné a bkv-nek..

Posted 2007. October 30. - 20:39

kifizette a jegyet... mi a balhé kérdése ezen?
következõn felhasználja.. nem járatra szól.
de azért szeretjük az ilyen bringások eszét :S

de azért szeretjük az ilyen bringások eszét :S
Posted 2007. October 30. - 20:35

jaja nekem is fura volt h idén sokkal kevesebben voltak fogason mint tavaly-tavalyelõtt
sztem amiatt van mert most az egyfékes kisbicós street a menõ és mindenki arra állt át
most nem is mondtam semmi rosszat az ellenõrökrõl csak megjegyeztem
egyébként meg volt egy kis balhé h volt aki a jánoskórháznál szállt fel és kifizette a jegyet az ellenõr nem engedte fel és elkezdett ordibálni meg minden, mivel lett volna hely sztem teljesen jogos volt.
sztem amiatt van mert most az egyfékes kisbicós street a menõ és mindenki arra állt át
most nem is mondtam semmi rosszat az ellenõrökrõl csak megjegyeztem
egyébként meg volt egy kis balhé h volt aki a jánoskórháznál szállt fel és kifizette a jegyet az ellenõr nem engedte fel és elkezdett ordibálni meg minden, mivel lett volna hely sztem teljesen jogos volt.
Posted 2007. October 30. - 20:27

Posted 2007. October 30. - 20:17

az alsó megállókban nem engedtek fel senkit csak akinek jegye volt
A gecik !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. October 30. - 20:10

jaja arra gondoltam
a sziklakert utáni rész
sztem hétköznap nincs ellenõr
ma is voltam de se bringás se ellenõr nem volt a fogason. a pályák meg úgy a hegy ránézésre elég vizes de simán járható a nocomment tündér meg ezek, meg a nagybónusz is ugorható.
egyébként 1-2 hete hétvégén volt sok ellenõr, az alsó megállókban nem engedtek fel senkit csak akinek jegye volt, meg a 8 bringás limitet is betartották
a sziklakert utáni rész
sztem hétköznap nincs ellenõr
ma is voltam de se bringás se ellenõr nem volt a fogason. a pályák meg úgy a hegy ránézésre elég vizes de simán járható a nocomment tündér meg ezek, meg a nagybónusz is ugorható.
egyébként 1-2 hete hétvégén volt sok ellenõr, az alsó megállókban nem engedtek fel senkit csak akinek jegye volt, meg a 8 bringás limitet is betartották
Posted 2007. October 30. - 19:58

Értem. Ami a Hárs-hegyrõl(asszem hárs) jön le pálya(sziklakert) után az a vízmosás szerû cuccos amibe vannak a hûvösvölgyi letörések.../ Fogason tényleg sok az ellenõr? Mert ha nem, akkor mennék de ha sok akkor nem kockáztatok...
Posted 2007. October 30. - 19:47

még mindig nem értitek..
nem a katlan pályára gondolok ami a gtvel párhozamos gyakorlatilag
hanem azokra a katlanos izékre amik a hövösvölgyi kiskápolna elõtt vannak
most tényleg nem vágja senki mirõl írtam? amik ottvannak a turistaut mellett
nem a katlan pályára gondolok ami a gtvel párhozamos gyakorlatilag
hanem azokra a katlanos izékre amik a hövösvölgyi kiskápolna elõtt vannak
most tényleg nem vágja senki mirõl írtam? amik ottvannak a turistaut mellett
Posted 2007. October 30. - 11:38

a katlan nem a hûvösvölgybe van. az gazdagrétre visz le és a pálya közepe felett van egy sikra ugrás és egy step up
Posted 2007. October 30. - 11:08

háát hüvi alatt a kiskápolna és az elõte levõ turistautat értem
mikor bemész elõször ott az a katlan
aztán mész továb ott a transzfer meg a kiskáp meg a letörések
vagy nem ez a hüvi?
mikor bemész elõször ott az a katlan
aztán mész továb ott a transzfer meg a kiskáp meg a letörések
vagy nem ez a hüvi?
Posted 2007. October 30. - 10:01

Ez most hogy van? :wtf:annyit tudok h vhol jánoshegy
pinkbikeon találtam
de sztem is hüvi, vhol a katlan és a kiskápolna közti részen lehet de nem biztos
Hûvösvölgy máshol van egy kicst. A szépjuhászné kisvasút megállótól el kell indulni a kis hárshegyi kilátó felé, amikor mellette vagyunk, tovább kell menni 10 métert és egy köves úton lemenni balra, egyenesen, vasúton át, menni menni és már ott is vagyunk a környéken. Régen volt egy rövid út de azt most nagyon benõtte a növényzet..
vagy a szépjuhásznétól elindulsz budakeszi felé és a faiskola utáni elsõ lekanyarodáson elmész jobbra. Az úton véig mész, majd ott vagy. Onnan már csak a nagyréthez kell elmenni.