Buuuuáááááá mindenkinek!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2008. January 01. - 01:13

Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2007. December 31. - 22:16

nem ti szalltatok le a HEV-rol aquincumnal f5 korul?
nem, nem arra jövünk
Posted 2007. December 31. - 21:26

DH-zott ma valaki a jánoson 6 után? mer ha nem akkor mi voltunk a 2007es év utolsó Dhsai jánoson!
B.U.É.K.!!!!
nem ti szalltatok le a HEV-rol aquincumnal f5 korul?
Posted 2007. December 31. - 20:42

Bujék én ki akartam menni de ozt megijedtem hogy én leszek az utolsó,de a jelek szerint ti voltatok az utolsók.
Gratulátionsz.
Gratulátionsz.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Posted 2007. December 31. - 20:33

DH-zott ma valaki a jánoson 6 után? mer ha nem akkor mi voltunk a 2007es év utolsó Dhsai jánoson!
B.U.É.K.!!!!

Posted 2007. November 18. - 18:06

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. November 18. - 17:59

off
mi a bajod a myvippel? csomó képet fel lehet tölteni oda,pl nekem is galériaként szolgál mióta nem mûkszik a képtár
imageshack nekem nem bejövõs mert elvesznek a képek vmiért benne
mi a bajod a myvippel? csomó képet fel lehet tölteni oda,pl nekem is galériaként szolgál mióta nem mûkszik a képtár
imageshack nekem nem bejövõs mert elvesznek a képek vmiért benne
Posted 2007. November 18. - 17:55

(A myvip-röl nekem mindig a privi.hu jut eszembe, amit ugye parasztwiw-nek becéznek, tehát szvsz barátkozz a http://imageshack.us/ -el)
Posted 2007. November 18. - 17:05

ja sajnos elfog,de sztem lesz még.Fennt is esõ esett, de sipálya nagyon állat volt
Posted 2007. November 18. - 17:02

mennyit olvadt az esõtõl?
én tegnap voltam
jó a hó, csak az a baj h csak a hegy tetején utána meg sár
hegyen is esõ esett?
én még hóban nem merek naon állatkodni, de most télen remélem lesz lehetõségem megtanulni hóban bringázni
de most úgyis el fog olvadni, mert enyhébb idõ lesz:S
én tegnap voltam
jó a hó, csak az a baj h csak a hegy tetején utána meg sár
hegyen is esõ esett?
én még hóban nem merek naon állatkodni, de most télen remélem lesz lehetõségem megtanulni hóban bringázni
de most úgyis el fog olvadni, mert enyhébb idõ lesz:S
Posted 2007. November 18. - 16:30

ma ekkora hó volt sipályán mint a képeken a kútnál, de sajnos az essõ is esett picit szal remélem jövõhétre eláll és még jobb lesz:
http://image2.myvip....90557791600.jpg
http://image2.myvip....e8457791820.jpg
szóval csak sipálya volt havas, de az eléggé. lehet csúsztatni rendesen, meg a hó is megfog pont annyira hogy ne ess el.Szal mindenki próbálja ki
(ugye a jobb alsó sarokba nem gáz aza jelecske?lusta voltam máshova is feltölteni)
http://image2.myvip....90557791600.jpg
http://image2.myvip....e8457791820.jpg
szóval csak sipálya volt havas, de az eléggé. lehet csúsztatni rendesen, meg a hó is megfog pont annyira hogy ne ess el.Szal mindenki próbálja ki
(ugye a jobb alsó sarokba nem gáz aza jelecske?lusta voltam máshova is feltölteni)
Posted 2007. November 15. - 14:43

ma felnéztem délelõtt két körre és nagyon jó volt! sajnos egyedül, mert akivel mentem volna elaludt, de így is vicces volt síelõk között biciklizni 
fennt esik a hó ezerrel, van egy kis szellõ is.
mentem 2 randomot (pitézõvel szembeni lejtõn le, sípályával párhuzamosan), a második végén tündért.
az volt a jó, hogy mivel driss volt a hó, de alatta ott a régi letaposott réteg, remekül tapad. a tündér pedig soha nem volt ilyíen jó, ahol nincs rajta avar, ott lehet menni jó gyorsan.
ami szar, hogy az úton lefelé dõl a víz és emiatt nem a pályán hanem a fogasig vezetõ úton leszel koszos...

fennt esik a hó ezerrel, van egy kis szellõ is.
mentem 2 randomot (pitézõvel szembeni lejtõn le, sípályával párhuzamosan), a második végén tündért.
az volt a jó, hogy mivel driss volt a hó, de alatta ott a régi letaposott réteg, remekül tapad. a tündér pedig soha nem volt ilyíen jó, ahol nincs rajta avar, ott lehet menni jó gyorsan.
ami szar, hogy az úton lefelé dõl a víz és emiatt nem a pályán hanem a fogasig vezetõ úton leszel koszos...
Posted 2007. November 13. - 17:31

most jó kérdés de sztem eololvat már a hó és tiszta sár minden
mostmár legyen hóride szezon
bár lehet attól nem tudunk úgy fejlõdni mint normáltalajon, viszont poén, én igazából hóban még soha nem mentem rendesen, max 3-4 alkalommal:S most itt az idõ h változtassak ezen
mostmár legyen hóride szezon
bár lehet attól nem tudunk úgy fejlõdni mint normáltalajon, viszont poén, én igazából hóban még soha nem mentem rendesen, max 3-4 alkalommal:S most itt az idõ h változtassak ezen
Posted 2007. November 13. - 11:48

10 centi haw van a hegyen:D
most jöttem meg..
ha nem lett volna a városban kurva szar idõ és nem ázok szarrá még mindig ott lennék..
remélem mostmár marad a hó.. télen hórideolni kell..
Remélem lesz igazi tartós hó, abban az igazi hóriderolni.Már rég voltam fent mijenek a pályák?
Posted 2007. November 11. - 15:17

10 centi haw van a hegyen:D
most jöttem meg..
ha nem lett volna a városban kurva szar idõ és nem ázok szarrá még mindig ott lennék..
most jöttem meg..
Posted 2007. November 04. - 00:06

Posted 2007. November 03. - 17:00

na csak óvatosan a bevállalással! én is bevállaltam tegnap és most itt ülöök kulcs csont és csukló töréssel:D
Posted 2007. November 02. - 22:51

nem a letörésre gondolsz? azt még énse ugrottam de vhogy nem szimpi
de mostmár sztem vmikor beadom h csakazértis meg tudom csinálni.
mert az az útátugrás sztem most épült de még elég durva mert nehéz rágyorsítani és nagy sebességgel ugrasz viszonylag meredek és egyenetlen talajra
de azért majd egyszer bekéne adni:D
de mostmár sztem vmikor beadom h csakazértis meg tudom csinálni.
mert az az útátugrás sztem most épült de még elég durva mert nehéz rágyorsítani és nagy sebességgel ugrasz viszonylag meredek és egyenetlen talajra
de azért majd egyszer bekéne adni:D
Posted 2007. November 02. - 21:43

Amikor a legutoljára no comment végi ugratot láttam az kb ugy nézett ki mint ha fél éve nem ugrott volna ott senki...tehát nem tudom mennyien válalják be, szvsz nem sokan..
Posted 2007. November 02. - 21:36

ma is voltak ellenõrök az alsó 2 megállóban
de megoldottam feltekertem a 3. megállóig:D
egyébként végre beadtam a katlan step upot, estem egyszer rajta egy mókásat.. le is lett videozva:D de ha megfelelõ sebességgel megyek rá simán megy fullyval is
meg ördögormot most láttam elõször, hát a vége az naon durva.. bár lehet ha nem sötétben botorkálunk le akkor járhatóbbnak tûnt volna
egyébként meg tudtok vhol egy jó útátugrás szerû ugratót a hegyen v környékén? azt láttam h a nocomment végefele épült vmi de sztem az elég durva még nekem.
de megoldottam feltekertem a 3. megállóig:D
egyébként végre beadtam a katlan step upot, estem egyszer rajta egy mókásat.. le is lett videozva:D de ha megfelelõ sebességgel megyek rá simán megy fullyval is
meg ördögormot most láttam elõször, hát a vége az naon durva.. bár lehet ha nem sötétben botorkálunk le akkor járhatóbbnak tûnt volna
egyébként meg tudtok vhol egy jó útátugrás szerû ugratót a hegyen v környékén? azt láttam h a nocomment végefele épült vmi de sztem az elég durva még nekem.