Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Buuuuáááááá mindenkinek!!!!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

nem ti szalltatok le a HEV-rol aquincumnal f5 korul?

nem, nem arra jövünk

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

DH-zott ma valaki a jánoson 6 után? mer ha nem akkor mi voltunk a 2007es év utolsó Dhsai jánoson!:D B.U.É.K.!!!!

nem ti szalltatok le a HEV-rol aquincumnal f5 korul?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Bujék én ki akartam menni de ozt megijedtem hogy én leszek az utolsó,de a jelek szerint ti voltatok az utolsók.
Gratulátionsz.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
DH-zott ma valaki a jánoson 6 után? mer ha nem akkor mi voltunk a 2007es év utolsó Dhsai jánoson!:D B.U.É.K.!!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
srácok...

http://pix.bikemag.hu
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
off
mi a bajod a myvippel? csomó képet fel lehet tölteni oda,pl nekem is galériaként szolgál mióta nem mûkszik a képtár
imageshack nekem nem bejövõs mert elvesznek a képek vmiért benne

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
(A myvip-röl nekem mindig a privi.hu jut eszembe, amit ugye parasztwiw-nek becéznek, tehát szvsz barátkozz a http://imageshack.us/ -el)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
ja sajnos elfog,de sztem lesz még.Fennt is esõ esett, de sipálya nagyon állat volt

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mennyit olvadt az esõtõl?
én tegnap voltam
jó a hó, csak az a baj h csak a hegy tetején utána meg sár
hegyen is esõ esett?
én még hóban nem merek naon állatkodni, de most télen remélem lesz lehetõségem megtanulni hóban bringázni
de most úgyis el fog olvadni, mert enyhébb idõ lesz:S

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
ma ekkora hó volt sipályán mint a képeken a kútnál, de sajnos az essõ is esett picit szal remélem jövõhétre eláll és még jobb lesz:

http://image2.myvip....90557791600.jpg

http://image2.myvip....e8457791820.jpg

szóval csak sipálya volt havas, de az eléggé. lehet csúsztatni rendesen, meg a hó is megfog pont annyira hogy ne ess el.Szal mindenki próbálja ki

(ugye a jobb alsó sarokba nem gáz aza jelecske?lusta voltam máshova is feltölteni)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ma felnéztem délelõtt két körre és nagyon jó volt! sajnos egyedül, mert akivel mentem volna elaludt, de így is vicces volt síelõk között biciklizni :D

fennt esik a hó ezerrel, van egy kis szellõ is.
mentem 2 randomot (pitézõvel szembeni lejtõn le, sípályával párhuzamosan), a második végén tündért.

az volt a jó, hogy mivel driss volt a hó, de alatta ott a régi letaposott réteg, remekül tapad. a tündér pedig soha nem volt ilyíen jó, ahol nincs rajta avar, ott lehet menni jó gyorsan.

ami szar, hogy az úton lefelé dõl a víz és emiatt nem a pályán hanem a fogasig vezetõ úton leszel koszos...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
most jó kérdés de sztem eololvat már a hó és tiszta sár minden
mostmár legyen hóride szezon
bár lehet attól nem tudunk úgy fejlõdni mint normáltalajon, viszont poén, én igazából hóban még soha nem mentem rendesen, max 3-4 alkalommal:S most itt az idõ h változtassak ezen

kamikazoli27

kamikazoli27

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

10 centi haw van a hegyen:D
most jöttem meg..
ha nem lett volna a városban kurva szar idõ és nem ázok szarrá még mindig ott lennék..
remélem mostmár marad a hó.. télen hórideolni kell..

Remélem lesz igazi tartós hó, abban az igazi hóriderolni.Már rég voltam fent mijenek a pályák?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
10 centi haw van a hegyen:D
most jöttem meg..
ha nem lett volna a városban kurva szar idõ és nem ázok szarrá még mindig ott lennék..
remélem mostmár marad a hó.. télen hórideolni kell..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mit vállaltál be h ez lett belõle?:S hogy estél?

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
na csak óvatosan a bevállalással! én is bevállaltam tegnap és most itt ülöök kulcs csont és csukló töréssel:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
nem a letörésre gondolsz? azt még énse ugrottam de vhogy nem szimpi
de mostmár sztem vmikor beadom h csakazértis meg tudom csinálni.

mert az az útátugrás sztem most épült de még elég durva mert nehéz rágyorsítani és nagy sebességgel ugrasz viszonylag meredek és egyenetlen talajra
de azért majd egyszer bekéne adni:D

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Amikor a legutoljára no comment végi ugratot láttam az kb ugy nézett ki mint ha fél éve nem ugrott volna ott senki...tehát nem tudom mennyien válalják be, szvsz nem sokan..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ma is voltak ellenõrök az alsó 2 megállóban
de megoldottam feltekertem a 3. megállóig:D

egyébként végre beadtam a katlan step upot, estem egyszer rajta egy mókásat.. le is lett videozva:D de ha megfelelõ sebességgel megyek rá simán megy fullyval is
meg ördögormot most láttam elõször, hát a vége az naon durva.. bár lehet ha nem sötétben botorkálunk le akkor járhatóbbnak tûnt volna

egyébként meg tudtok vhol egy jó útátugrás szerû ugratót a hegyen v környékén? azt láttam h a nocomment végefele épült vmi de sztem az elég durva még nekem.