Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Ensee

Ensee

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Lekopogva... körbe kerítve, nem fizetve az ajtó mindig nyitva áll! De a sashegy jobb, sokkal jobb. És a 13ból az is fél óra.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Hát ez a káposztásmegyeri Szilas Trails elég profin néz ki a videok/képek alapján...helyileg is kinn vok fél óra alatt. A "nyitva" vagyot úgy érted, hogy el van kerítve és fizetõs, ugye nem?

Ensee

Ensee

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Ugrálgattam már Sashegyen csúnya esõzések után is. Persze alig bírtunk felmenni az indítóra, és ragadt mint a szemét. De gondolom ha le van fagyva azért mûködhet jól. Bár már valóban napok óta plusszok vannak.
A kápmegyeri Szilas trails éjjel-nappal nyitva van.
Viszont ez az Aranyhegy, Patakhegy érdekelne kicsit konkrétabban.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
nemtom mekkora dörtökre gondoltál..amiket tudok, Patakhegy és az Aranyhegyi pálya, ezek a budai oldalon vannak.
Aztán van ugye Sashegy, és van mégegy óbudán, bár ez csak egy sor, az Euro Center ,,fölött" a dombon. Aztán van Káposztásmegyer, ezt még énsem tudom milyen. Illetve van egy park Óbudán, Görzenál bár ez ugye csak április körül nyit. Biztos van még, én ennyirõl tudok. De itt sok lenne elmondani melyik merre van:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Káposztásmegyer, bringapark. Bár nem tudom, hogy nyitva van.

• vendég

de én a pesti helyeket nem naon ismerem.

Aham, akkor már ketten vagyunk... :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sashegyi bike park nagyon messze van?
sztem 20 perc alatt odaérnél simán, bár lehet h közelebb is van de én a pesti helyeket nem naon ismerem.

• vendég
Namármost, bár nem János, meg nem is Sas, de hátha itt kapok vmi jó tippet. Szal kiindulási pont a XIII. kerület. Hol találok normális dirt jump pályát?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
azt kizártnak tartom h a sashegyi pálya hibátlan, ilyen latyakos saras idõben, ha már voltál ott, láthattad h az egész pályán full agyagos a talaj meg minden.
jövõhéten sztem én is felnézek a hegyre, már vagy 1 hete nem voltam. remélem addig elolvad az összes hó és végre lehet normálisan ugrani mindent meg használni a pályákat.

Ensee

Ensee

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Szombaton (ma) mentünk fél sípályát és egy tündért. A túristák latyakosra járták a fenti részt, ezen kívül csak jééég és némi szikkadt hó. Járható! Sajnos ránk sötétedett, szóval maradt a streetelés. Vasárnap (holnap, kinek mi) 11 fogas, megyünk megint. A végén jó lenne kibróbálni katlant és a sashegyi parkot. Az állítólag hibátlan. Dupla kesztyûben nem annyira fáztam.

dirtmate

dirtmate

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
csõcsõ milyen körülmények uralkodnak most fent?havas?jeges?vagy már sárosak a pályák?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Ez ilyen formán elég csábítóan hangzik! Már egy ideje kacérkodom a gondolattal, hogy felmegyek, de ez meggyõzött. Köszi! ;)

:cheers:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Ensee

Ensee

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Ez ilyen formán elég csábítóan hangzik! Már egy ideje kacérkodom a gondolattal, hogy felmegyek, de ez meggyõzött. Köszi! ;)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
felraktam egy pár képet! katt link! :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Na ma alaposan elfáradtam odafenn!!! viszont Qrva jó volt,és qrva para is :)
álló kerékkel 40-50-el csúszni lefelé nagy "fless" ugrálni nem nagyon ugráltam,inkább csak úgy rongyoltunk lefelé,két kör azt kész voltam (sok volt a bejgli az ünnepek alatt) :D
Viszont iszonyat szép ilyenkor a Jancsihegy,30 cm hó a fákon minden fehér...na nem nyáladzok többet.Mindenképpen megéri felmenni,még ha az elején kicsit fázós a dolog...kárpótolni fog a feeling!!!!!
Csöcs!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
pl mire gondolsz?
amúgy bighittel tényleg nem nagy dolog a bónusz
nyáron vagy tavasszal akarom végre a sípályát is ugrani, csak így hóban necces. sísáncot meg ugrom szárazon, bár sztem neked az se nagy ugrató
meg ami még jó az a katlannál a step up csak azt se lehet hóban ugrani

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

egyébként meg tök poén hóban ugrani a nagy bónuszt, kb majdnem tök ugyanaz mint nyáron.
sísánc ugorható hóban?:D

Daci mér vagy oda annyira bónuszért? már ugorhatnál sokkal komolyabbakat is!
Amúgy sisánc is ugorható, ismerõsõm hóba ugrotta elõszõr

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát most már nincs olyan hideg
amúgy én mentem múlt héten a hegyre többször is, elsõ kör elején tényleg fázik az ember, utána viszont a rendes mozgástól meg dh-tól megszûnik a fázás
csak ilyenkor az olyan pályákat kell hanygolni mint a gt, mert lefagy az ember ujja a fékkaron és alig érzi, az elég szar érzés
én am megyek pénteken is meg szombaton is snowrideolni, remélem.. ma is mentem vna ha nem lenne holnap pót pót zh-m..
egyébként meg tök poén hóban ugrani a nagy bónuszt, kb majdnem tök ugyanaz mint nyáron.
sísánc ugorható hóban?:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
esténként amikor odatévedünk kocsival a libegõ felsõ végállomásához, szoktunk látni esti bringás csapatokat akik mennem hóride-olni..ilyen cc-sek barominagy reflektorokkal, mindíg megállnak a kis pihenõhelyen és nézik az autósokat. csodálom hogy nem fagy le az arcuk ilyen zergeb@szó hidegben..

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Na pénteken megyünk fel egy kis hóride-ra :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."