Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

erre mindjárt jön a protokoll válasz hogy: wööö nekik bezzeg semmi keresni valójuk nincsen bringával a nocommenten bööö:P

megdobnak kõvel dobj vissza vascsõvel

nem jön

mivel 30 éves korodra sem leszel olyan szellemi színvonalon hogy felfogd a lényegét, felesleges.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Amúgy épp tegnap volt egy ilyen nocomment végénél nagycsalád hogy nem bicikliút és takarodjunk a francba aztán amikor visszaszoltak hogy maradjon magának

erre mindjárt jön a protokoll válasz hogy: wööö nekik bezzeg semmi keresni valójuk nincsen bringával a nocommenten bööö:P

megdobnak kõvel dobj vissza vascsõvel

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hétvégén családostól libegõztem a hegyen... Egy dolog érdekelne (magam még sohasem mentem Libegõt - nem is fogok, vén hülye vagyok én már ehhez): mit szoktatok csinálni, amikor - feltehetõen nagy sebességgel - lefelé csörtettek és a keskeny csapáson két-három, tehénszerûen elhízott, meggondolatlan, szemmel láthatóan ízületi bántalmaktól szenvedõ, elpuhult, dzsogingos "túrista" szerencsétlenkedik, esetleg kis gyerkõcökkel?
Bokor? Óriásbunny? Kimozogja?
Én félnék, hogy egy ilyen szerencsétlen pont elém kerül...

Ne menj elõl:D mindig aki elõl megy az áll meg hogy szoljon hogy áljanak félre.Amúgy épp tegnap volt egy ilyen nocomment végénél nagycsalád hogy nem bicigliút és takarodjunk a francba aztán amikor visszaszoltak hogy maradjon magának akkor kapkodta a köveket és hajigálta utánunk.Amúgy nem olyan átláthatatlanok a pályák hogy ne lássuk a túristákat és megállni is van elég idõ

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
holnap nagy bringázás!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Hétvégén családostól libegõztem a hegyen... Egy dolog érdekelne (magam még sohasem mentem Libegõt - nem is fogok, vén hülye vagyok én már ehhez): mit szoktatok csinálni, amikor - feltehetõen nagy sebességgel - lefelé csörtettek és a keskeny csapáson két-három, tehénszerûen elhízott, meggondolatlan, szemmel láthatóan ízületi bántalmaktól szenvedõ, elpuhult, dzsogingos "túrista" szerencsétlenkedik, esetleg kis gyerkõcökkel?
Bokor? Óriásbunny? Kimozogja?
Én félnék, hogy egy ilyen szerencsétlen pont elém kerül. Még szerencse, hogy már egy járdaszegély-letöréstõl is rettegek, tehát a Libegõ szóba sem jöhet..:)))
Egyébként meg gratulálok annak a kreténnek, aki a Tündér sziklánál testpáncélban, de sisak nélkül tepert lefelé, szép példát mutathattam a gyerekenek, hogy nem kellene bringázni...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

arra a részre gondolok ahol fogas után mész az úton, és balra átugrod a kisvasút sínét a keresztezõdés elõtt. Mész le egy kicsit utána balra rá az ösvényre és azon a single tracken egyszer csak keresztbe egy fa amit jobbról lehet kerülni.....

JAAAAA! Vágom... tényleg ott az a fa,biztos azért nem tûnt fel mert olyan mint ha ott sem lenne :lol1:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

kiskatlan az nem a bónusznál levõ rész?
vagy a hüvösvölgyre gondolsz? ott vannak még ien katlanszerû dolgok, de arrafele sehol nem találtam nortshoret semmikor

De asszem a nagybónusz vége,de a franc sem tudja igazán...
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
semekkorát nem üt:) De a megoldás: tekerd meg! :) ha meg vmi nem stimmel, testbõl mozogd ki, vagy nézd ki hogy, mennyivel megy :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Menj 36,1 km/h-val!

Bazz, hogy lehet ilyet kérdezni?! :D

De már ugrottam túl merevvel, nem para...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
mármint merevvázon mekkorát üt 100as telóval....

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Mennyire para sashegyen a nagy longsoron ugrálni? mennyire kell rátekerni? vagy ha rövidre sikerül az ugrás mekkorát üt az érkezõ? Kápolna nehezebb mint a nagy longsor? thx

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ja tényleg.. de már ott van egy ideje

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
arra a részre gondolok ahol fogas után mész az úton, és balra átugrod a kisvasút sínét a keresztezõdés elõtt. Mész le egy kicsit utána balra rá az ösvényre és azon a single tracken egyszer csak keresztbe egy fa amit jobbról lehet kerülni.....

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
kiskatlan az nem a bónusznál levõ rész?
vagy a hüvösvölgyre gondolsz? ott vannak még ien katlanszerû dolgok, de arrafele sehol nem találtam nortshoret semmikor

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

hol van keresztbedõlt fa a katlannál?

Katlanban voltam én is de kidõlt fával én sem találkoztam! Lehet a kiskatlanra gondolt? Legalább is mi így hívjuk azt a részt ahol az aszfalt útról jobbra letérve lehet bemenni.van egy kissebb letörés,és tavaly csináltunk egy kis ns-t amit már szét is kaptak.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Ma egész nap nyomtam vmi irdatlan királyak voltak a pályák tündér isteni volt mondjuk az szinte mindig, még a kápolnán is megfagyott minden amin nagyon ritka hogy ne legyen rajta sár, sashegy fullszáraz egy deka nedvesség sincs
nekem nem fázott csak néha az ujjam 661 storm kesztyûbe XD viszont teljes szélcsönd. Elõször mentem idén a katlanon majdnem fejreálltam mert nem tudtam hogy keresztbe van egy fa :S

hol van keresztbedõlt fa a katlannál?

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Ma egész nap nyomtam vmi irdatlan királyak voltak a pályák tündér isteni volt mondjuk az szinte mindig, még a kápolnán is megfagyott minden amin nagyon ritka hogy ne legyen rajta sár, sashegy fullszáraz egy deka nedvesség sincs
nekem nem fázott csak néha az ujjam 661 storm kesztyûbe XD viszont teljes szélcsönd. Elõször mentem idén a katlanon majdnem fejreálltam mert nem tudtam hogy keresztbe van egy fa :S

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Ma fenn voltunk délelõtt 10-tõl,a tetején majdnem leestek a hidegtõl az ujjaim. Amúgy minden pálya frankó mivel totál meg volt fagyva még a sár is!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Very THX! akkor holnap kipróbálom :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Helló tudja valaki hogy a sashegyi bikepark milyen állapotban van??? használható? mennyire sáros? vagy felejtõs?

teljesen száraz, legalábbis most, a jobboldali longsor teljesen jól ugorható de vmiért sokkal jobban rákell tekerni mint mondjuk nyáron ha mind3at ugorni akarja az ember.