Itt van amit olvastam:
2001-07-30, 00:34
Szasztok!
Mondok 1 jo pályát igaz nem én épitettem,de csaknem haragszik meg senki a tulajok közül,hogy itt ajánlgatom a mûvüket.Gratula az épitõknek mert nagyon BRUTÁLIS!!!!!
Ezt ugy lehet megközeliteni hogy a sipályán lejössz a beton útig majd a libegõ irányába indulsz de kb 500-métert kell menned majd nagyon kell a bokrok közé kukkolni hogy megtaláld,de egy negyedénél elvágott fát kell találnod az ösvény mellet jobbra.
Ez a pálya kivágott fán indul deszkákkal a tetején majd pallokon kell egyensulyozni mert van amikor kb 3méter magason vagy.
Õszintén én nem mertem megkockáztatni,de biztos akad valaki aki igen.
Na szevasztok.
2001-08-23, 02:52
Helló Belló!
YOci: Amire Te gondolsz az a NORTH SHORE és a Milán, Füles társaság tákolta össze. Link tipp: www.nsmb.com ez az oldal az ilyen keskeny deszkákon való kerékpározás honlapja (Nort Shore Mountain Biking)
Kicsit régi postok de gondoltam azér talán karban tartotta valaki hamáreccer ilyen is van
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2008. September 25. - 21:07

Posted 2008. September 25. - 16:24

Posted 2008. September 25. - 13:27

A régi postok között olvastam egy north shore ról ami valahol a sípálya közenében van. Nem tudja valaki h az használható e még és ha igen akkor nem bökne rá a mapon h merre van? Thy 
Amugy annak a pályának van neve amelyiket én rajzoltam be és a janiról indul és a kishárshegyen megy át mer én azt dust- nak hivol mer mikor elõször menntek rajta akkor a végefelé majd megfulladtam a portol mer mindenki elõttem ment de gondolom van hivatalosabb neveis vagy mi? Ja meg azóta berajzoltam mégegyet ami onnan indul ahonnan a gonzi csak az ut tulsó oldaláról és lényegében egy meredek, jelöletlen túristaut ami nyíl egyenesen megy le a kisvesút jánoshegyi megállójához és kb arra jó h baromi gyorsan lehet lefele zúzni. Szal ennek a 2-nek van vmi neve?

Amugy annak a pályának van neve amelyiket én rajzoltam be és a janiról indul és a kishárshegyen megy át mer én azt dust- nak hivol mer mikor elõször menntek rajta akkor a végefelé majd megfulladtam a portol mer mindenki elõttem ment de gondolom van hivatalosabb neveis vagy mi? Ja meg azóta berajzoltam mégegyet ami onnan indul ahonnan a gonzi csak az ut tulsó oldaláról és lényegében egy meredek, jelöletlen túristaut ami nyíl egyenesen megy le a kisvesút jánoshegyi megállójához és kb arra jó h baromi gyorsan lehet lefele zúzni. Szal ennek a 2-nek van vmi neve?
Fly High, Ride Hard
Posted 2008. September 25. - 12:40

Posted 2008. September 24. - 18:33

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
unatkoztam:D
mostmá így sztem mindenki tudhatja mi hol van, bár minden kis ösvényt nem rajzoltam be, csak a legfõbb pályákat, remélem jó lett
unatkoztam:D
mostmá így sztem mindenki tudhatja mi hol van, bár minden kis ösvényt nem rajzoltam be, csak a legfõbb pályákat, remélem jó lett
Posted 2008. September 24. - 15:17

Hát hamár eccer felmegyünk akkor szoktunk tájékozodni a többiektõl h merre mennek mit ajánlanak meg ilyenek. Nodemost szöget ütött a fejembe az a dolog h 2001 óta nincs térkép és lehet h akik 1-2 éve járnak ki azok tudják meg ha odamész máshoz akkor megmondja h mi merre van viszont én elég sokszor csak olyankor tudok kimenni mikor kihalt az egész hegy szóval magamnak meg a hozzám hasonlók miatt mekkcsinálom azt a térképet.
Összeollóztam egy turistatérképet egy turistaut tervezõ oldal nagyitott képeibõl. A térkép itt található: http://ngc1999.extra.../turistamap.JPG
Annyi lenne a kérésem, hogy ha van egy pár percetek akkor lécci nyissátok már meg a képet és ami utat ismertek azt painttel vagy bármi hasonlóval pingájjátok rá. Ha nincs kedvetek az egész utvonalat vagy nem tudjátok, h hogy megy pontosan az út felülnézetbõl akkor annyi is elég ha csak raktok egy ikszet a bejáratához a pályának meg ha van rajta elágazás akkor egy nyilat h melyik uton tovább. Ha megvan a pingálás akkor lécci kûggyétek vissza nekem a térképet az emilemre ( gabaketchup777[kukac]hotmail[pont]com ) és annyit kérnék még h az emil témájába valami olyasmi legyen h BICÓTÉRKÉP vagy hasonló h tuggyam h ezzel foglalkozni kell és ne nézzem spamnek/vírusnak vagy bármi hasonlónak. Elõre is köszi mindenkinek!:clap:
A beérkezö térképek alapján majd mindig frissitem/rárajzolom az ujabb útvonalakat a bicó térképre amit itt lehet majd megtalálni: http://ngc1999.extra...ics/bikemap.JPG
Összeollóztam egy turistatérképet egy turistaut tervezõ oldal nagyitott képeibõl. A térkép itt található: http://ngc1999.extra.../turistamap.JPG
Annyi lenne a kérésem, hogy ha van egy pár percetek akkor lécci nyissátok már meg a képet és ami utat ismertek azt painttel vagy bármi hasonlóval pingájjátok rá. Ha nincs kedvetek az egész utvonalat vagy nem tudjátok, h hogy megy pontosan az út felülnézetbõl akkor annyi is elég ha csak raktok egy ikszet a bejáratához a pályának meg ha van rajta elágazás akkor egy nyilat h melyik uton tovább. Ha megvan a pingálás akkor lécci kûggyétek vissza nekem a térképet az emilemre ( gabaketchup777[kukac]hotmail[pont]com ) és annyit kérnék még h az emil témájába valami olyasmi legyen h BICÓTÉRKÉP vagy hasonló h tuggyam h ezzel foglalkozni kell és ne nézzem spamnek/vírusnak vagy bármi hasonlónak. Elõre is köszi mindenkinek!:clap:
A beérkezö térképek alapján majd mindig frissitem/rárajzolom az ujabb útvonalakat a bicó térképre amit itt lehet majd megtalálni: http://ngc1999.extra...ics/bikemap.JPG
Fly High, Ride Hard
Posted 2008. September 24. - 13:12

Posted 2008. September 24. - 11:13

nemhiszem h lenne térkép mert ezek nemhivatalos pályák, meg aki ismeri a hegyet és kijár 1-2 éve az már fejbõl tudja mi hol van(bár néha még nekem is tudnak uj pályákat mutatni)
Posted 2008. September 24. - 02:12

Megint én...
Ahogy olvasgattam visszafelé látom h a katlan azér még nem halt ki tejjesen:) Szóval multkor pár sráccal elkezdtük kitakaritani a katlan ajját mert akarunk csinálni benne egy döntött kanyar pályát. Ugyebár a katlan alapból adja az íveket és én beis próbáltam és a kitakaritott részen baromijó lendületesen végig lehetett zúzni de sajna csak a kicsit hátrébb lévõ keresztbe lévõ kidobóig tudtuk kitakaritani mer nem volt többre idõnk igy mikor ezen tulmentem utánamár 2-3 kanyar után megfogott a susnya:( Szóval ha járna valaki arrafele és épp vállalkozó kedvében van akkor nem lenne rossz ha õis besegitene a pucolásba
igazából már azis jó ha csak 1 rönköt arráb rak valaki de majd esser kimegyünk gereblyékkel meg mindenféle cuccal és megcsinájjuk végig mer elég fílinges végigtépni benne :afro: Monnyuk a nagytakaritást valószinüleg nem most õsszel fogjuk megcsinálni mer ugyis telehullik majd mindennel hanem tavasszal de 1-2 rönköt azér arrébb bodunk ha kimegyünk mostanában.Amugy az elõbb emlitettem az a hátrébb lévõ keresztbemenõ kidobót. Szóval a kidobó tetejébe beéstunk keresztbe egy deszkát és arra meg a meglévõ deszkára furoval rácsavaroztunk egy lapot de igy egy kicsit laposat dob. Már tervbe van véve h a végére mégegy lapot ráküldünk ami egy kicsit nagyobb ívet ad de ha valaki más elõbb megcsinálná akkor nyugottan csak annyi lenne h ami benne van azt ne szedjétek ki mert az most igy nagyon stabil hanem arra kûggyétek rá az emelést habár gondolom akik jobban tudnak azok most vigyorognak h azzal a kis szarral foglalkozok.... és milyen igazuk van, de ettõl függetlenül én nyuszi vagyok és nekem ez jön be mer nagyokat nem merek bevállani.
Nahh hát nemtok én rövidet irni
Ja és a térkép nagyon foglalkoztat szal pls válaszojjatok ASAP ha tuttok róla vmit
Ahogy olvasgattam visszafelé látom h a katlan azér még nem halt ki tejjesen:) Szóval multkor pár sráccal elkezdtük kitakaritani a katlan ajját mert akarunk csinálni benne egy döntött kanyar pályát. Ugyebár a katlan alapból adja az íveket és én beis próbáltam és a kitakaritott részen baromijó lendületesen végig lehetett zúzni de sajna csak a kicsit hátrébb lévõ keresztbe lévõ kidobóig tudtuk kitakaritani mer nem volt többre idõnk igy mikor ezen tulmentem utánamár 2-3 kanyar után megfogott a susnya:( Szóval ha járna valaki arrafele és épp vállalkozó kedvében van akkor nem lenne rossz ha õis besegitene a pucolásba

Nahh hát nemtok én rövidet irni

Ja és a térkép nagyon foglalkoztat szal pls válaszojjatok ASAP ha tuttok róla vmit
Fly High, Ride Hard
Posted 2008. September 24. - 01:09

Hi mindenki!
Noshát... Kb 1 hónapja van telóm és azóta járok ki hegyre. Pár pályát ismerek ugymint katlan, kishárshegy (én csak dh_dust-nak hivom), sípálya, viszont a normálisabb pályákat sajna nem és volt már hogy megtaláltam 1-2 pályát de általában elvesztettem a nyomot mer vagy elágazott az út vagy eccerûencsak láma voltam. Szóval az lenne a kérdésem/kérésem h olvastam ennek a topicnak az elõdjeiben h még valamikor 2001 és 2002 környékén páran tervezték h gps el meg túristatérképpel meg mindenféle okos dologgal csinálnak egy térképet amin bejelölik a pályákat és azok bejáratait. Szóval kérdezném h nemtudja-e valaki h készült-e ilyesmi dolog és ha igen akkor el tudná valaki kuldeni a linket akár itt válaszként akár emilben vagy bárhogy? Jó lenne mer pár haverommal most kezdjük "meghódítani" a hegyet és nagy segítség lenne ha tudnánk h naggyából merre vannak a pályák vagy h melyik járható egyáltalán még... Elõre is köszi!!!
Jahh mégegy kérdés... ugyan kicsit off-topic de nem tud valaki jó pályát a 3as határhegyen?
Noshát... Kb 1 hónapja van telóm és azóta járok ki hegyre. Pár pályát ismerek ugymint katlan, kishárshegy (én csak dh_dust-nak hivom), sípálya, viszont a normálisabb pályákat sajna nem és volt már hogy megtaláltam 1-2 pályát de általában elvesztettem a nyomot mer vagy elágazott az út vagy eccerûencsak láma voltam. Szóval az lenne a kérdésem/kérésem h olvastam ennek a topicnak az elõdjeiben h még valamikor 2001 és 2002 környékén páran tervezték h gps el meg túristatérképpel meg mindenféle okos dologgal csinálnak egy térképet amin bejelölik a pályákat és azok bejáratait. Szóval kérdezném h nemtudja-e valaki h készült-e ilyesmi dolog és ha igen akkor el tudná valaki kuldeni a linket akár itt válaszként akár emilben vagy bárhogy? Jó lenne mer pár haverommal most kezdjük "meghódítani" a hegyet és nagy segítség lenne ha tudnánk h naggyából merre vannak a pályák vagy h melyik járható egyáltalán még... Elõre is köszi!!!
Jahh mégegy kérdés... ugyan kicsit off-topic de nem tud valaki jó pályát a 3as határhegyen?
Posted 2008. September 21. - 19:40

Húúú.. hát ez az ördög orom vagy mi a neve a katlan után... valmi
eszméletlen tetszett, még nem is voltam arra. Asszemmost ez a no.1.!Nagyon lehet zúúzni rajta
hazafele nincs is jobb
Posted 2008. September 21. - 18:57

Húúú.. hát ez az ördög orom vagy mi a neve a katlan után... valmi
eszméletlen tetszett, még nem is voltam arra. Asszemmost ez a no.1.!
Nagyon lehet zúúzni rajta
eszméletlen tetszett, még nem is voltam arra. Asszemmost ez a no.1.!

Posted 2008. September 20. - 00:01

mi voltunk ma és a kápolna is full járható, max picit csúszik
komment meg ezek 100%osak, lehet ezerrel menni rajtuk, bár lehet porban nagyobb kihívás
komment meg ezek 100%osak, lehet ezerrel menni rajtuk, bár lehet porban nagyobb kihívás
Posted 2008. September 19. - 21:23

Szóval... hogy ne csak törölt hozzászólások legyenek és feldobjam picit a hangulatot... megjött a hétvége és irány Jancsi-hill! Picit csúsznak a gyökerek talán, meg a kövek, kápolnán lehet csak négykézláb lehet lecsúszni a bicikli mellett, de egy kis saras derbi belefér. Nocoment, tündér stb... törmelékes pályák úgyis élvezhetõek, de azért a szemüveget ne felejtse otthon senki! Szóval irány fel & le!
:D:D

Posted 2008. September 11. - 10:23

Posted 2008. September 11. - 10:22

Posted 2008. September 10. - 23:09

A dirt-bmx-esek csillebércre mennek, ott nyílt új bike-park.. legalábbis gondolom.
Posted 2008. September 10. - 22:49

ma tényleg jó sokan voltak pedig tegnap kb alig voltak
én azt utálom mikor ilyen bmxes p*csök felfordítva rakják be a bicót(aki bmx ezik mi a fenébnek jár hegyre? bmxel parkba kell bicózni, de ezek max bunyzni tudnak meg a fogas elõtt gizdulni) vagy ilyne hétvégi trekkinges családos balfaszok keresztbe és amiatt nem fért be a bicóm
egyébként a pályák állapota kb 100%os
én azt utálom mikor ilyen bmxes p*csök felfordítva rakják be a bicót(aki bmx ezik mi a fenébnek jár hegyre? bmxel parkba kell bicózni, de ezek max bunyzni tudnak meg a fogas elõtt gizdulni) vagy ilyne hétvégi trekkinges családos balfaszok keresztbe és amiatt nem fért be a bicóm
egyébként a pályák állapota kb 100%os
Posted 2008. September 10. - 21:46

Fogas kultúra... egyik oldalt volt egy pár bringa, másik oldalt csak 2. Az elõtérben meg úgy tele volt bringákkal, hoyg az enyém oda se tudtam már rakni. Hihetettlen, hogy nem lehet normálisan bepakolni! Meg is untam és szépen minden be lett pakolva és végül annyian lettek fogason, amit nemmostanában láttam.. tele a kerékpártárolórész, az elõtér és a kis folyosón is voltak. Persze nagyrészt hétvégi bringásokkal meg díszbringásokkal, de voltak.
Posted 2008. September 09. - 18:11