Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sikerült elbaszni a hárshegyi új pályát is azzal hogy egy ugratót szétbontottak azután vmi lehetetlen helyre építettek egy 7-8 méteres dupla ugratót ami nem lenne probléma ha ráleheten gyorsítani, de azon a pályán rögtön egy kanyra után van szinte, így elsõ ránézésre lehetetlenség megugrani, mikor az elõtte ott levõ 3-4 méteres ugrót is épp ívbe tudtam rakni.
vagy lehet éncsinálok vmit rosszul de azt megnézném h ott valaki megugrik egybe 7-8 métert rögtön szinte kanyar után..

cson

cson

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Nem ártana már tényleg egy kicsit kipofozni jános hegyet!!!

cson

cson

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Én szívesen segítek pálya épitésben ha tudok XD

János hegy érdekében mindent!!!

KetchUP

KetchUP

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Csak, hogy mégjobban zavart okozzak az erõben, ezér tárhelyet váltottam :D Muszály volt mert az extrás szerver igencsak leterhelt és ezért tetû lassu nomeg feltöltés limit is van ráadásul nem egyszer befagyott az oldalam és már kicsit elegem volt... Szóval a térkép átkerült ide: http://ngc1999.dynam...elp/bikemap.JPG

Ha idegesít a reklám akkor az oldalamon keresztül elérheted reklámmentesen is;) De gondolom akit érdekel az ugyis letölti azt meg ígyis lehet. Amugy az extrás cím is megmaradt és meg is fog maradni, csak mivel ez gyorsabb így mostantól ezt fogom frissíteni. Már gyûlik néhány bejárandó útvonalnak a terve, sõt néhány már meg is volt. Majd ha találunk jó azt akkor fölpingálom az új helyen található mapra.

Amugy kicst mintha el lenne hanyagolva ez a téma :S
Remélem azér a bicózás nincs hasonló állapotban... Monyyuk mióta beindult az élet nekemis kevesebb idõm jut rá:(
Fly High, Ride Hard

KetchUP

KetchUP

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ahojj!
Az oldalamon történt egy teljeskörû újraépítés ezér a fájlok helyei megváltoztak szal a bicótérkép link már nem jó. De hogy az idelátogató vállakozószellemû dhs csemeték mégse maradjanak segítség nélkül hamár egyszer elkészült egy térkép igy itt az új link:
http://ngc1999.extra...ike/bikemap.JPG

Amugy énis voltam ma fönn elsõ menetben köfejtön mentünk. Sajna azon is megláccanak az esõ nyomai de még jól járható utánameg föl mentem egyedül mégegy körre és kipróbáltam egy turistautat a hárshegy csúcsától egészen a hüvösvölgyi stop shopig. Nekem nagyon bejött. Ugyen nem egy brutál dh pálya de jó gyors, kicsit sziklás és van benne egykét jo gyors kanyargós rész csak arra kell vigyázni h a kisvasút elõtt el kell kezdeni fékezni mer van egy igen csúnya lépcsõforduló azt majdnem beleszálltam mer késõn vettem észre de amugy tök jó végig. Majd ha lesz idõm lehet h updatelem vele a mapot mint kezdõknek és sebesség-fanoknak ajánlott pálya :D
Fly High, Ride Hard

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
Az aszfaltút utántól. Kápolnát mentem, meg mondom nocomment vége, aztán majd full nocomment... hát elment a kedvem, így a tetejét az aszfaltútig nem láttam... de szégyen, ami ott van.
Így sem volt túl hosszú a pálya, de így aztán...:cry:
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
onnantol jarhatatlan, amikor a szeles turistautat keresztezi, vagy amikor kesobb az aszfaltutba utkozik?

----

FÁJVÓ

----

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
Ma voltam kint hegyen... ledöbbentem!!!
Konyec a No commentnek! Ki van vágva a fák nagy része a mûút utáni meredek résztõl végig... egyszerûen hihetetlen volt, nem találtam a pályát sem, annyira szanaszét hevertek a fák... ráadásul gõzerõvel fûrészeltek valahol nem messze...:wallbange
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Mostanában hétrõl-hétre változik,álltalában minden nagyobb esõ után...na meg persze a turisták! :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szétbsszák a hegyet a túristák :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tegnap én is felnéztem 1 év után, hát hihetetlen, hogy mennyire szét van kopva a hegy... Ahol eddig sima, döngölt föld út volt, most sziklás, gyökeres minden.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Nemtom, hogy miért ilyen kihalt mindig ez a topic, mikor ma is elég sokan voltak hegyen...
DE a nap poénja... nocoment... ahogy ráfordulunk nocomentre és ott jobb oldalt (egyenesen lehet menni a csiki-csuki felé), látom pokróc le van terítve... na monodm jó helyen piknikeznek, erre ahogy értem az elsõ sziklás kis leugróhoz látom szemem sarkából, hogy nem éppen piknikeznek, hanem nagyban tolja srác a csajt hátulról állva, térdre engedett gatyában :D Igazából nem nagyon zavartatták magukat, mert vonatban mentünk 4en és én 3. voltam és lazán tolta tovább, vihogtak egyet azt ennyi volt a reakció, mi meg meglepõdésünkben nemis tudtunk reagálni, mert ugye lendületben voltunk és így is majd benéztük a sziklás részt, de amint meg tudtunk állni háát kész... :D:D:D következõ körben már nem voltak ott sajnos, pedig akkor már készültünk rájuk... :)
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

KetchUP

KetchUP

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
még jó h montam h ne ide az ötleteket :D Amugy énis arra a környékre gondoltam. De van még ezen kivül is 1-2 elképzelésem hely ügyileg :D

Akkor jelenleg ugy néz ki h kb 5 en már vagyunk. Mégeccer ennyi ember lenne jó mer mikor arra kerül h most kimegyünk akkor 10 bõl 3 tuti nem ér rá 1 összekészül de tõrténik valami és 4-5-6 ember azér kell az épitéshet ha nem akarjuk h sokáig huzodjon

már 6 an
Fly High, Ride Hard

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ha már van vmi konkrét hogy mikor és hol kéne segíteni én is benne lennék, bár anyagot vagy szerszámot v ilyesmit nem tudok vinni.
amúgy én inkább hárshegyre építenék ilyesmit, oda kevesebben járnak, és az ottani pályákon az ugratókat sem basztatják szét állandóan, mivel jóval kevesebb a turista.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Busás haszon fejébe, örömmel koordinálom az eseményeket....
Ha van anyag a helyszinen akkor segítek, meg is tervezem, csak legyen aki megcsinálja.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

KetchUP

KetchUP

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hát igen ezaz amin énis töröm a fejem de ötleteim már vannak. Még régebbrõl megmaradtak bennem bizonyos képek a túrázások alkalmából amik segithetnek.... Sok még a nyitott kérdés de egyelõre csak fejvadászkodok:p Bazz nem birom ki h ugy kejjen élnem h nem jártam ns en. Még az uccán is egy csomoszor a padkákon egyensulyozva megyek:lol1:
Szal te pl benne lennél?
Fly High, Ride Hard

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A szerszámok, szögek az még egyszerõ feladat. A deszkák és az odaszállítás a nehezebb... Hajrá

bptitans.hu

KetchUP

KetchUP

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Fakk.. deutálomezt.. annyira jellemzõ...

Kéne épiteni egy ujat tavasszal egy olyan helyen amerre nem jár senki és valahol az erdõ közepén ahol nem láccódik és ut se vezet hozzá hanem át kéne vágni egy részen h oda lehessen jutni és igy csak azok tudnának a létezésérõl akik érintettek benne és nem verik szét. Már jórégóta tervezem egy ns épitését de mint tuggyuk ez egyedül igencsak kivitelezhetetlen... Viszont egyre jobban érik bennem h tavasszal szerzek embereket és mekkcsinájjuk. Akkus furot meg csavarokat énis meg egyik haverom is tud hozni egy másik meg ásót tudna meg kerti szerszámokat de sajna mi tul kevesen vagyunk hozzá és ugyan a fantáziám elég gazdag és sok ns pályát láttam már videón és naggyából tudom is h mikre kell odafigyelni de azér kéne valaki olyan is aki tapasztaltabb ebben vagy ha nem is az de legalább nem kell minden mozdulatát irányitani h mit hogy kell csinálni... Szal ha benne vagytok akkor velem együtt 3 emberrel hozzá tudok járulni a dologhoz. Ötletem is van az elhelyezkedést illetõleg szal ha lenne aki csatlakozik akkor megcsinálhatnánk. Igaz még nem ismer egyikõtök sem szal nem tudhatjátok h miféle vagyok dehát valahol el kell kezdeni a dolgokat és bennem megvan a tett vágy és ha van elegendõ ember és cucc akkor amit eltervezek az általában megcsinálom. Szal ha lenne vállalkozó szellemû ember az szójjon és ha lennénk elegen akkor kimegyek majd párszor terepszemlére még az õsszel és akkor már konkrét helyeket is tanácsolhatok azt a pályát meg majd az aki a legjáratosabb vagy közös megegyezés alapján megtervezzük és valamikor a tavasszal mikor még nincs sok növény de már puha a föld akkor kimehetünk megcsinálni. Nem tudom h pontos e de én ugy saccolom h 4-5 alkalom elég kell h legyen az épitéshez bár ez sokmindentõl is függ... Pl h tudunk e szerezni fát. Ez egy sarkallatos kérdés. Ha más nincs akkor megjelölt fákat kivagdoshatunk mer azokat ugyis kivágnák bár ezzel inkább csinnyán bánnék föleg mivel ehhez vagy nagyobb fûrész v motoros kéne de ezek még mind csak találgatások. Szal ha lenne ember akkor majd kimehetünk körülnézni és minden eldõl de egyelõre a toborzás lenne a cél. Szal várom a jelentkezõket. Ja és még annyi lehhe h a konkrét ötleteket inkább privátba küggyétek h még igy is kisebb legyen az esélye h olyan tudja meg a dolgokat akinek nem kéne..
Fly High, Ride Hard

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A második héten szétverte valaki. Emlékszem még ahogy a kis Milán sírva várt minket a fogasnál...
Pedig jó volt, libikóka, leugrás, 2 alternatív útvonal. A régi szép idõk.

bptitans.hu

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
nem hiszem h egy 8 éves nortshore meglenne, mert egy nortshore általában max 2-3 év után elkorhad
meg eléggé ismerem a helyet és sehol nincs a sípálya környékén ilyen.