a kaka ösvények ugratók és letörések mellett lehet hogy van a környéken pár korlát, pad, nemtommimég, amit a bmxesek elõszeretettel használnak meghát ott van a betonút és a placc! hát.. azért van elég korlát és stb. a városban pár száz méterrel lejjebb is. sõt kiépített pályák vannak nekik.
amúgy végülis igazad van, mert telleg barkinek joga van haszánlni a fogast.. (értsd. kiabállás, szemetelés, hugyozás (?) , bmx szállítás) de engem akkor is zavarnak.. és sztem nem indokolatlanul
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2006. July 08. - 22:41

Posted 2006. July 08. - 22:32

Én azért még próbálkozom.
Szóval ha felmész a fogassal kb ezerfelé le lehet menni, egy rakás jó hely van egészen másfelé a hegyen, amerre te sosem voltál..
Nem a kis kaka ösvények felé, hanem másfelé a betonon.
Ja egnem meg zavar ha valaki nem ösztelóssal megy fel, mert az nem is igazi dh gép..
Na ez most okos beszólás volt?
Mindenki azzal megy fel amivel akar, leszarom ki mit csinál, tõlem járhatnának fel fogassal rekusok is nem érdekelne.
Szóval ha felmész a fogassal kb ezerfelé le lehet menni, egy rakás jó hely van egészen másfelé a hegyen, amerre te sosem voltál..
Nem a kis kaka ösvények felé, hanem másfelé a betonon.
Ja egnem meg zavar ha valaki nem ösztelóssal megy fel, mert az nem is igazi dh gép..
Na ez most okos beszólás volt?
Mindenki azzal megy fel amivel akar, leszarom ki mit csinál, tõlem járhatnának fel fogassal rekusok is nem érdekelne.
Posted 2006. July 08. - 22:31

ez most nem vagom hogy jött ide..de ha egyet értesz a fogasozó bmx-esekkel akkor csak tessék menj fel fogassal a20kilós bmxeddel és élvezd hogy vannak akiknek még egy fogast ki kell várnijuk a bmxezésed miatt..
Posted 2006. July 08. - 22:24

"mindenki hülye csak én vagyok helikopter"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. July 08. - 22:23

hát van beton az igaz. de beton van lent is. és lent sokkal jobb street lehetõségek vannak gondolom.. vagy olyan feledhetetlenül nagy móka lenne a bmx-eseknek szétgrindelni a jánoshegyi kilátó korlátjait és a libegõ rozoga falait meg wallridezni? akkor is hülyeség bmx-el feljárni errõl nem fogsz meggyõzni :chin:
Posted 2006. July 08. - 22:20

Szerinted a jános hegy csak abból pár kétperces ösvénybõl áll vagy van rajta 3000 tonna beton is?

Posted 2006. July 08. - 22:19

Posted 2006. July 08. - 20:56

Posted 2006. July 08. - 20:55

há akkor bekaphatják ha istenhegyizés miatt foglalják mások helyét...
a bmx nem arra való, menjenek streetelni és ugratni..
a bmx nem arra való, menjenek streetelni és ugratni..
Posted 2006. July 08. - 20:41

Posted 2006. July 08. - 20:26

Posted 2006. July 08. - 19:57

szvsz a bmx-eknek nem kéne a fogast foglalni.. ott van nekik az utca és amúgy is van egy csoó ugrató máshol is.
ugyanannyi joga van ott lenni, mint neked.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2006. July 08. - 18:35

szvsz a bmx-eknek nem kéne a fogast foglalni.. ott van nekik az utca és amúgy is van egy csoó ugrató máshol is. Remélem most nyáron is rendesen lehet használni a fogast, mert csak azért utaztatjuk meg a gépeket innen 1300km-rõl. Nekem a legnagyobb bûnöm annyi volt hogy feltettem a lábam az elöttem lévõ padra ahol nem ült senki, de egy néne rám is szólt aztán gyorsan visszavettem

Posted 2006. July 08. - 18:03

Ma is csak 8 bringa mehetett fel a ,,fogattal,,?
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!
Posted 2006. July 08. - 13:24

én egyedül azt nem értem hogy ha valami hallgatólagosan, a szabályokat így is áthágva de legálisan mûködõ dolgot miért kell mindig ilyen szánlamasan gyerekesen elrontani...
ettõl jobb senkinek sem lesz. csak egy kicsit gondolkodni kéne, de ez úgyláto ma fogasnál szereplõ bringások jó részénél nem megy.
a legnagyobb problémám ezzel egyedül az, hogy a droidok így velünk szúrnak ki:\
ja és persze a bkv a hibás az egészért.
ettõl jobb senkinek sem lesz. csak egy kicsit gondolkodni kéne, de ez úgyláto ma fogasnál szereplõ bringások jó részénél nem megy.
a legnagyobb problémám ezzel egyedül az, hogy a droidok így velünk szúrnak ki:\
ja és persze a bkv a hibás az egészért.
Posted 2006. July 08. - 13:10

vendég_galuska_*
Posted 2006. July 08. - 09:57

Uraim!
Talán ha egy hónapja kezdtem fogasozni, de néhány dolgot észrevettem, amelyek TÉNYEK. (Persze aki tudja, cáfolja meg.)
Végkövetkeztetésem az, hogy a normálisabbaknak, akik belátják, hogy a szabályok nem a mi tetszésünkre alkottattak, odafigyelnek a szarháziakra. Ha furakodik, pofázik, rászólsz, ha folytatja, felpofozod. (Ez utóbbi jár a hülyegyereknek aki nem ért a szóból. Megverni nem kell, az szégyen lenne az ütlegelõre nézve, de egy tisztességes makarenkói pofon hasznos.) A helyzet azért nem reménytelen, mert minden írott szabályt áthágnak ebben az országban (is), de egyfajta hallgatólagos megállapodással mindig van alternatíva. Bemehet több bringa, de mi lenne, ha köcsögölés helyett a biztonságiakkal a szemben a nap elsõ mondata az lenne, hogy „Jó napot, uraim!”? ÉS a kocsi nem úgy nézne ki néha, mint a disznóól? Szóval nem úgy viselkedne a csapat, mint valami móc kecskepásztorcsalád?
Uff, én beszéltem!
Talán ha egy hónapja kezdtem fogasozni, de néhány dolgot észrevettem, amelyek TÉNYEK. (Persze aki tudja, cáfolja meg.)
- A szabályzat szerint 8 db kecske szállítható. Pont. Nem az a kérdés, hogy mennyit lehetne, vagy mennyi lenne a jó. Az autópályán is csak 130-cal lehet menni. Személyi jövedelemadót kell fizetni. Soroljam? A szabályok többsége nem azért van, hogy az EGYÉN jól érezze magát.
- A szekus a munkáját végzi. Nem õ találta ki a szabályokat. (Ki szereti, ha a munkájába belepofáznak a kívülállók?) Ha tisztességesen szólsz hozzá, teljesen normális. Én is nehezen viselem, ha egy húszkilós kis pattanásos köcsög akar kioktatni. Ide tartozik: a szekus sokszor 15 bicóért sem szólt. Amíg viselkedtek a bringások. Aki szelet vet, vihart arat.
- A bringások 99% nem vált a gépének jegyet. (El lehet gondolkodni, hogy egy síliften mennyiért visznek fel... akárhol) A BKV veszteséges, egyébiránt pedig semmiféle kötelezettsége nincs kerékpárszállításra.
- Nem csak, hogy nem vesznek jegyet, még parasztok is a tisztelt sporttársak. Hangoskodás, szemetelés, kocsiba hugyozás(!), láb a padon, stb. (Annyira hülye mind, hogy ezzel még addig sem vár, amíg a szekus leszáll. Ha rászól, visszapofázik, s miután nincs a kocsiban az õr, elmondja, hogy pofánvágta volna.) Tegnap egy angolkóros kis köcsög a vonatvezetõt fenyegette meg veréssel, egy olyan gyerek aki életében még egy legyet nem ütött agyon, verni legfeljebb a f***t verte valaha is. De a SZÁJA nagy.
- A bicósok még egymással is tahók. Várakozók elé besorolás, elõzgetés a sorban mindennapos. Ha normálisan szólok, nem érti. (Szerencséjük, hogy kövér kis BMX banditákat nem fogok még felpofozni sem. Még egy darabig, bár nem a türelmemrõl vagyok híres…)
Végkövetkeztetésem az, hogy a normálisabbaknak, akik belátják, hogy a szabályok nem a mi tetszésünkre alkottattak, odafigyelnek a szarháziakra. Ha furakodik, pofázik, rászólsz, ha folytatja, felpofozod. (Ez utóbbi jár a hülyegyereknek aki nem ért a szóból. Megverni nem kell, az szégyen lenne az ütlegelõre nézve, de egy tisztességes makarenkói pofon hasznos.) A helyzet azért nem reménytelen, mert minden írott szabályt áthágnak ebben az országban (is), de egyfajta hallgatólagos megállapodással mindig van alternatíva. Bemehet több bringa, de mi lenne, ha köcsögölés helyett a biztonságiakkal a szemben a nap elsõ mondata az lenne, hogy „Jó napot, uraim!”? ÉS a kocsi nem úgy nézne ki néha, mint a disznóól? Szóval nem úgy viselkedne a csapat, mint valami móc kecskepásztorcsalád?
Uff, én beszéltem!
Posted 2006. July 08. - 08:55

ezzel egyet értek, mert ez így nagyon szar, hogy kimentem tegnap kb 3/4 5 -re és fél nyolc volt mire vhogy felkeveredtem egy fogasra... szánalmas
Posted 2006. July 07. - 23:31

csak elõbb normális árakat kéne hozni, én nem szarnék el egy körre 400 forintot
nevetséges
ha nem ez lenne lyukasztanék az biztos
ha egy tisztességes 5 körre akarok menni az meg 2 rongy.. na ne..
egyébként ha lenne egy bicós bérlet pluszba abba benne lennék korrekt áron, de akkor tényleg annyi bringás menjen amennyi befér. és akkor ellenõritzzék rendesen, és így bõven lenne bevétel is.
de sztem elég lehetne simán a rendes bérlet is, babakocsi is ugyanannyi helyte foglal el mégse kell pluszba fizetni. ezzel is lehetne egy jó gesztus a bringássport növelésére.
aki meg gyökérkedik azt meg kizavarni..
nevetséges
ha nem ez lenne lyukasztanék az biztos
ha egy tisztességes 5 körre akarok menni az meg 2 rongy.. na ne..
egyébként ha lenne egy bicós bérlet pluszba abba benne lennék korrekt áron, de akkor tényleg annyi bringás menjen amennyi befér. és akkor ellenõritzzék rendesen, és így bõven lenne bevétel is.
de sztem elég lehetne simán a rendes bérlet is, babakocsi is ugyanannyi helyte foglal el mégse kell pluszba fizetni. ezzel is lehetne egy jó gesztus a bringássport növelésére.
aki meg gyökérkedik azt meg kizavarni..
Posted 2006. July 07. - 23:22

írtál már az államnak? neki fizetitek a súlyadót.. mit is kapsz érte? 
:rotfl: errõl a témáról én ennyit.

:rotfl: errõl a témáról én ennyit.