Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. június 21. - 12:36

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. június 21. - 12:31

Kiüvöltözött mindenfélét, és kétszer is úgy rámhúzta az orrát, hogy õ maga meg is állt közben, én minduntalan el tudtam mellette a résben slisszolni. Ezután még egyszer bemutattam és nem vártam meg a 3.kisérletét, hirtelen jött jobbról egy gyalogos átkelõ, ott elmentem jobbra. Visszanéztem rá, õ ott megint megállt és kiüvöltött, hogy meneküljek. Szegény elmebeteg fasz. Milyen kár, hogy 30 év körüli faszi és még valószínûleg vár rá néhány évtized csalódás az életben.
Írta 2006. június 20. - 22:47

idõpont:
2006.07.08.-09.
kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok
kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös
jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!
alvás:
siroki várban, nomád módon
jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
Konamano
Skiri
Írta 2006. június 20. - 19:45

Írta 2006. június 20. - 19:04

Nati: pótolandó, és reméljük jövõre sikerül az elsõ kona fesztiválon résztvenned

Siroki Para TorTúra
idõpont:
2006.07.08.-09.
kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok
kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös
jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!
alvás:
siroki várban, nomád módon
jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. június 20. - 17:11

A füredi muri nekünk tetszett, már amit láttunk belõle, mert csak vasárnap mentünk le a maratonra. Én is végigmentem a rövid távon, tök jó volt, és nem is tévedtem el, mint ahogy sokan írták

Írta 2006. június 20. - 08:52

Egyébként a Zerge már égette át úgy többször is a kesztyûjét, hogy hozzáért a gyorszárhoz, mert ki akarta szedni gyorsan a kerekét, ám a gyorszár tiszta forró volt a tárcsáról átadódott hõtõl.
Helyesbítenék, mert hülyeséget írtam. Szóval nem a gyorszár égette ki a kesztyûjét, hanem a tárcsa. Az volt a gond, hogy a gyorszár a tárcsa oldalán volt, de mint okos emberek kioktattak, egy gyorszár nem tudna így felforrósodni. Bocsi ha valakit félrevezettem/elbutítottam!

Para: én jelentkezem mindenképpen!
És akkor most már értem a szomorúságod okát is. Megvallom, én még sose voltam a Kona talin, de nem azért, mert otthon néztem a tv-t. Sajnos pont ezen a hétvégén van a Bike'n Soul is meg a Rákóczi is már évek óta.
Írta 2006. június 19. - 20:36

Írta 2006. június 19. - 19:17

Sirok akkor ezek szerint a többségnek 8-9!!!
Lehet jelentkezni!
Tsak tessék!
ps:
brúsz: lillafüredi móka aug elején lesz idén, úgy fest!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. június 19. - 18:37

Írta 2006. június 19. - 16:58

Egyébként a Zerge már égette át úgy többször is a kesztyûjét, hogy hozzáért a gyorszárhoz, mert ki akarta szedni gyorsan a kerekét, ám a gyorszár tiszta forró volt a tárcsáról átadódott hõtõl.
vendég_Charon_*
Írta 2006. június 19. - 15:20

de mondjuk abban benne lennék, hogy valaki egy random pillanatban hirtelen hozzámnyom egy 200 fokos tárcsát fél másodpercre (de csakis úgy, hogy nem fogom tudni, hogy mikor).
Én benne vagyok

Írta 2006. június 19. - 15:03

A tetkó pontosan úgy került a lábamra, hogy kb. 20 perces folyamatos fékezgetés után (lefelé a Nagy-Milicrõl), gondoltam hogy akkor most visszaemelem a nyerget és a hátsó kereket megtámasztottam a lábammal. A tárcsa forrósága hirtelen nyilallt bele a lábamba, ám hiába kaptam le egybõl magamról, a nyom már ott volt. Egy pillanatig nagyon fájt, de ez a fájdalom - mivel gyors volt - szerintem teljesen elviselhetõ.
Bár az az igazság, hogy nem vagyok benne biztos, hogy lenne hozzá erõm, hogy tudatosan is okozzak magamnak ilyen fájdalmat, de mondjuk abban benne lennék, hogy valaki egy random pillanatban hirtelen hozzámnyom egy 200 fokos tárcsát fél másodpercre (de csakis úgy, hogy nem fogom tudni, hogy mikor). Utána egész nap sajgott a seb, de a Rákóczin sokkal durvább megpróbáltatásokra kellett figyelnem, ezért igazán nem foglalkoztam vele, csak néha - amikor már nagyon égetett - locsoltam rá hideg vizet.
Szóval nagyon mókás, hogy én az antitetkós most kaptam egyet.
Era: tök jó lehetett, fotókat majd rakd föl.

Írta 2006. június 19. - 14:14

KeX: nagyon szép Erdély. És milyen volt a verseny?
Mi is megjöttünk az Alpokból. Szép volt, de nagyon kevés volt az egy hét. Pláne részemrõl, hogy bringázni csak egy nap tudtam, aztán következõ nap hulla voltam, aztán a következõ nap ültem csak fel megint a nyeregbe. Országútikkal voltunk.
A hegyek arra valahogy más léptékûek.
Voltunk 9, 13, 17%-os emelkedõn is 800 m-tõl 6 km-en átig. Ja és volt egy hágó, ahova 14 km volt felfelé az út és 700 m-t emelkedett. Az utolsó szerpentinen a kanyarok között 75 m volt az emelkedés. Az volt a célom, hogy a következõ kanyarig el tudjak menni megállás nélkül és a pulzusom a pihi alatt lemenjen 80%-ra. Felértünk egy nagy teknõbe, aztán még jött 4 km felfelé. Végül összesen 18 km-en 500-ról 1304 m-re emelkedtünk. A túloldalon pedig félelmetes szerpentinen ereszkedtünk alá csodálatos panoráma közepette. Ez veszélyessé is tette a bringázásom, mert sokszor bámultam csak a tájat ahelyett, hogy az utat néztem volna.
Egyébként végig szépséges napsütés volt.
Ja és a kerékpározás Ausztriában:
Kerékpárutak! Alagutat fúrnak az autóknak, és a bringásoknak is egy külön másikat. És itt az öreg nyugdíjasok olyan keményen nyomják az országútikkal a hegyeket, hogy csak lestem. Sokszor nagy túracsomagokkal!
Írta 2006. június 19. - 12:39

"Mutasd a lábad, megmondom milyen féked van"Szombaton felavattam lábamat kihasználva az üres felületeket:
http://www.kep.tar.h...4228/22966872#2
További tetoválást vállalok

Para nekem mindkettõ off

Lesz lillafüredi bringázós mókázós izé aug elején?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. június 19. - 12:16

Írta 2006. június 19. - 12:11

Írta 2006. június 19. - 12:08

Egyébként miért baj az, hogy én a Rákóczi TT-re mentem el a Kona tali helyett (vagy most csak félreértettelek)? Ez az év egyik legnagyobb kihívása a számomra és semmi pénzért nem cseréltem volna el másra!
Írta 2006. június 19. - 11:06

Sirok jobb lenne 8-9, mert utána már vizitúra van.
most nem olvasok még vissza, mert 1) hullavagyok 2) rengeteg melóm van, de este jövök... most gyorsan:
nagggyon szomorú vagyok, mert van egy olyan fesztivál, ami 1) magyarország legnagyobb kerékpáros fesztiválja 2) talán a legolcsóbb is a résztvevõk szemszögébõl (kaja-pia-belépõ), és ennek ellenére egy KERÉKPÁROS FÓRUMról 7-8 embert láttam lenn... nem értem... mind1... majd ezen érzésem is elkopik idõvel, csak most szúr...
másik: SIROKI TÚRA IDÕPONTJÁRA MEGFELELNE-E A TÖBBSÉGNEK A JÚLIUS 8-9 VAGY A 15-16?
Várom a tippeket!
péef
Írta 2006. június 19. - 09:49

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás