Tyito: ha jól emléxem mentünk már át régi személyivel is, egyébként fényképes személyigazolvány elegendõ kell hogy legyen...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Clio: elég a hisztériából! Elvisszük Era új kötelét, és ahol nekiállsz parázni, ott megkötözünk és felhúzunk kötélen
Punktum!
--Trifo
evvagyokén,
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Clio: elég a hisztériából! Elvisszük Era új kötelét, és ahol nekiállsz parázni, ott megkötözünk és felhúzunk kötélen
Punktum!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
evvagyokén,
Picasa _Alex_
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
És felelõsséggel tartozom a társaságért is. Nem igen hiszem , hogy jól venné ki magát, ha eccercsak, a túra felénél azt mondanám, hogy márpedig ezen én nem megyek át/fel/le, vagy leküzdhetelen vágyat éreznék arra, hogy kipróbáljam egy régi álmom (repülés szárnyak nélkül).
Ha lenne párom, akiben megbízom, akkor csúszásmentes idõben nekivágnék a dolognak, csak elõtte beszereznék egy beülõt, és pár méter kötelet.
Szeretem tágítani a határaimat, de ez (20 méteres létra, és tálcák 5-20 méter magasan, nulla biztosítással) számomra már egy másik galaxis.
Még attól is felszökik a pulzusom és adrenalinszintem, ha megnézem a képeket.
Talán majd tavasszal, ha kevésbbé esélyes a csúszósság.
Picasa _Alex_
evvagyokén,
Úgy érzem, hogy engem nyugodtan ki lehet húzni a listából. Ilyen helykre én nem megyek, biztosítás nélkül, különösen nem télen, amikor csúszik. Sorry.
evvagyokén,