De rég jártam erre!

Végre úgy néz ki, hogy lesz egy szabadnapom. Egy egész! 15-én.
Megy valaki bicózni aznap? Mert akkor felfújom a kerekeket.

Kitolom a verdát a furikból.
ide tényleg nem érdemes 4-5 napra menni
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Maradt az Eráéknál egy pulcsi tõlünk csajoktól kérdezgette,hogy kié lehet!Tekerjenek Sokáig a BringásCsajok, és persze a Zoltánok is!
Era&Paul a pulóverem nem maradt Nálatok a legutóbbi partyn? Már próbáltalak hívni, de még nem sikerült telefonvégre kapni (mondjuk mindig este hívtalak).
Más: május 1. 4napos hosszú hétvégére elengedtem asszonyt Madridba (barátnõs kirándulás). Most azon gondolkodok valahova én is eltekereghtenék. Gardára tervez valaki kiruccanást, vagy más programot?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Köszi!Thy: OK.
Alex:
- Capriolo
- Mali
- Neuzer
- Pacific (BBB, Conti)
- Karbona
- Bike Mag
- Veloponthu / Bringa
Nálunk lehet virtuálisan görgõzni. A BM standon van jófajta oldtimer kiállítás, meg újfajta jófajta bringákból egy rendes adag: rekumbensek, trike, a világ egyik legszebb fixije, stb. A ******** standon van nagy tévé, benne gyõzike helyett TdH és Sport 1 mantenbáj magazin. A Karbonánál sok szép mûanyag cucc, egy komplett bringábal, amin alig van olyan alkatrész, ami nem karbon (ehhez képest elég nehéz)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Tyitó, ez egy marha jó kép! Most már csak nagyobb méretben kellene felraknod!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Deeeee! El is felejtettem, itt sunyít a fiókban. Jövõ 7 OK? Most Sporton vagyok végig.
Zed: nem akarsz nekem egy CF kártyát adni?
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace