Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
De rég jártam erre!:)
Végre úgy néz ki, hogy lesz egy szabadnapom. Egy egész! 15-én.
Megy valaki bicózni aznap? Mert akkor felfújom a kerekeket.:P
Kitolom a verdát a furikból.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

ide tényleg nem érdemes 4-5 napra menni

Hát igen, sajnos így van. Viszont nyáron megyünk egy kisebb bicajos társasággal Gardára 2 hétre, lehet csatlakozni, csak az idõpontot nem tudjuk még pontosan!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Húsvéti Bükkös Parti: ;-) para-család benne van...

(bejóisezaszombatimelósnap)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Az aszfaltozás nem is esztelenség...

Nati, ha nem esik holnap, én is elindulok veletek. (Jó lenne, ha nem esne.)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Dit: köszi, közben már sikerült Erával is beszélnem.

Beszéltük Parával, hogy Húsvétkor a tavalyihoz hasonlóan elmennénk a Bükkbe, tekerni, lazítani egyett. Szállás még nincs, kérdés hágyan lennénk. Szóval akit érdekenel jelentkezzen mihamarabb!

Nat: Idõközben kaptam a fejemre, hogy Gardára ne menjek május 1.-én, mert asszony is akar jönni, de akkor persze ugye Madridba megy. :chin:
Na meg így utólag belegondlova elég hosszú is volt az út, szóval ide tényleg nem érdemes 4-5 napra menni. Viszont valami belföldi, vagy közelebbi kiruccanásba szívesen társulánk továbbra is.

Most vasárnapra már elígérkeztünk egy kollégámnak, egy kis lájtos aszfaltos tekergésre remélem sikerül egy Sikáros-Szentkereszt kört megtenni.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát mi most se Gardára nem megyünk, se madárcsicsergõs mászásra. De: lehet hozzánk csatlakozni vasárnap túrázni. Tali 10-kor az üvegbúránál a Margit-híd alatt Budán.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Tekerjenek Sokáig a BringásCsajok, és persze a Zoltánok is!

Era&Paul a pulóverem nem maradt Nálatok a legutóbbi partyn? Már próbáltalak hívni, de még nem sikerült telefonvégre kapni (mondjuk mindig este hívtalak).

Más: május 1. 4napos hosszú hétvégére elengedtem asszonyt Madridba (barátnõs kirándulás). Most azon gondolkodok valahova én is eltekereghtenék. Gardára tervez valaki kiruccanást, vagy más programot?

Maradt az Eráéknál egy pulcsi tõlünk csajoktól kérdezgette,hogy kié lehet!
Akkor megvan a gazdája :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Éjjenek a csajok! :)

Ha a szép idõ marad, péntek-szombat-vasárnap nincs kedve vkinek kimenni a szabadba, madárcsicsergést hallgatni és... mászni? :)

(péntek délután pl franciabánya?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Tekerjenek Sokáig a BringásCsajok, és persze a Zoltánok is!

Era&Paul a pulóverem nem maradt Nálatok a legutóbbi partyn? Már próbáltalak hívni, de még nem sikerült telefonvégre kapni (mondjuk mindig este hívtalak).

Más: május 1. 4napos hosszú hétvégére elengedtem asszonyt Madridba (barátnõs kirándulás). Most azon gondolkodok valahova én is eltekereghtenék. Gardára tervez valaki kiruccanást, vagy más programot?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A bringás csajok nevében: köszönöm! :)

Nektek srácok pedig tündöklõ tavaszi napokat!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Boldog Csajos Napot!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Isten éltesse a tekerõ csajokat nagyon sokáig!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Thy: OK.

Alex:
- Capriolo
- Mali
- Neuzer
- Pacific (BBB, Conti)
- Karbona
- Bike Mag
- Veloponthu / Bringa

Nálunk lehet virtuálisan görgõzni. A BM standon van jófajta oldtimer kiállítás, meg újfajta jófajta bringákból egy rendes adag: rekumbensek, trike, a világ egyik legszebb fixije, stb. A ******** standon van nagy tévé, benne gyõzike helyett TdH és Sport 1 mantenbáj magazin. A Karbonánál sok szép mûanyag cucc, egy komplett bringábal, amin alig van olyan alkatrész, ami nem karbon (ehhez képest elég nehéz :( )

Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Thy: OK.

Alex:
- Capriolo
- Mali
- Neuzer
- Pacific (BBB, Conti)
- Karbona
- Bike Mag
- Veloponthu / Bringa

Nálunk lehet virtuálisan görgõzni. A BM standon van jófajta oldtimer kiállítás, meg újfajta jófajta bringákból egy rendes adag: rekumbensek, trike, a világ egyik legszebb fixije, stb. A ******** standon van nagy tévé, benne gyõzike helyett TdH és Sport 1 mantenbáj magazin. A Karbonánál sok szép mûanyag cucc, egy komplett bringábal, amin alig van olyan alkatrész, ami nem karbon (ehhez képest elég nehéz :( )
Ausztria, Kenguruk földje!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Tyitó, ez egy marha jó kép! Most már csak nagyobb méretben kellene felraknod! ;)

Nati: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2595
Azért készültek a képek, mert mondtad...
A felrögzítés is láthatóvá tevõdjön? Készítsek róla képeket?

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kik állítanak ki most a Sporton?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Deeeee! El is felejtettem, itt sunyít a fiókban. Jövõ 7 OK? Most Sporton vagyok végig.

Vasárnap lehet csatlakozunk hozzátok maróton, és akkor el tudod hozni:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tyitó, ez egy marha jó kép! Most már csak nagyobb méretben kellene felraknod! ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Zed: nem akarsz nekem egy CF kártyát adni?:D

Deeeee! El is felejtettem, itt sunyít a fiókban. Jövõ 7 OK? Most Sporton vagyok végig.
Ausztria, Kenguruk földje!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Zsizsi: gyere át a recumbentes topikba! Rakok majd fel képet a most készülõ vázról. A 2méteres magasság, ha Neked nem gond, a recumbenten sem!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)