Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hát igen, aki nem megy el egy ilyen kint alvós bulira az sajnálkozhat, mint én is. De annyira nem bánom, mert egy hét után végre a kedvesem karjaiban melegedhettem. ;)

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Szuper lehetett :) Akkor végülis hányan voltatok?
Sajna mi 7 körül értünk az UVH-hoz, és akkor még csak munkából gurultunk hazafelé.
Másrészt azt hiszem a hideget nem bírtam volna a szimpla hálózsákommal.... No de talán lesz még kánikula.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, ezek szerint majdnem lebuktál. De végülis meglátott vagy sem? Hát ez a tegnapi éjszaka nem volt semmi! Elrakódik ama bugyromba ahol a feledhetetlen emlékeket gyûjtöm.
Tényleg hülyére ettük magunkat (fõleg én), de reggel azért még megettem a maradékot. Éjjel olyan hideg volt, hogy csak na. Arra ébredtem, hogy fázik a lábam, de aztán sikerült áthidalni a problémát néhány extra ruhadarabbal. Így már minden gond nélkül, kellemes melegben aludtam 8-ig.

Az éjjel csendes volt és nyugodt. Épp elalvás elõtt egy macskabagoly szállt rá éppen a fölöttem levõ fa alsó ágára. Megvilágítottam, és egy ideig tisztán láthattam aranyos fizimiskáját. Érdekesmód nem riadt meg a fénytõl, lehet, hogy inkább csak elbódult tõle.

A reggel fantasztikus volt. A meleg csak óvatosan kúszott be a völgybe, nagyon jó érzés volt feküdni a fûben és nézni a fák ingadozó tetejét. 9-kor, mikor elmentem, még aludtak a srácok, így nem adhattam meg nekik ismerõsöm telefonszámát! Haha.

Trifó! Köszi a helpet, és köszi a szép zenét. Most hallgatom, nagyon szép.
És neked milyen volt a bivak?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kunyhó tényleg nem volt, viszont helyette volt szépen kiépített tûzrakóhely ülõkékkel. Meg volt ott két srác sátorral, akik eleinte tiltakoztak a tûzrakás ellen, de aztán berúgtak és megbékéltek a gondolattal.

A sütés jó volt, ismét hülyére zabáltuk magunkat, valamikor fél 1 után tértünk nyugovóra. Én fél hétko keltem, Nati még aludt bõszen, tán már reggelizik azóta :)

Ahogy jöttem el, majdnem összetalálkoztam az erdésszel: majdnem az erdészház kapujánál voltam, amikor kihajtott éppen.

--Trifo

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Tegnap este nem tudtam menni de délután kinéztem a környékre.
Talán egy-kétszáz méteres körzetében jártam a forrásnak de nem találtam rá.
Meg akartam nézni a vízhozamot.

Odafelé útközben láttam ezt a táblát (beálltam egy fotóra):

Feltöltött kép

Nem volt gond a sütögetésbõl? Hogy sikerült a program?
Tényleg nem volt már ott tavaszanyó kunyhója?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
NAGYON remélem, hogy odaérek. Ha nem, akkor megyek a csapat után. Szerveztek nekem mára délutáni elfoglaltságot...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor az SSS csapat ma 6-kor mítingel UVH budai hídfõjénél.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thommey, emlékszel, amikor arról beszéltünk, hogy szerinted teljesen eszetlenség olyat csinálni egy tereptriatlonon, hogy vízbe be, uszás majd ki futás aztán ismét úszás...Azóta sok helyen láttam ezt leírva külföldi versenyekkel kapcsolatosan is, íme egy kis idézet is:

"A verseny rendhagyó módon (de már többéves hagyományok szerint) egy különleges medencében kezdõdött - 100 méterenként partra kellett mászni és egy rövid futás után lehetett folytatni az úszást."

Bõvebben a www.3x2s.hu oldalon.

Szóval lehet hogy szerinted eszetlenség, de ezt így csinálják nemcsak nálunk, hanem a világban is elfogadott ez a menet. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Zed:lattam,kerestel.ausztriaban tekerunk vasarnapig.emailt tudok olvasni,mert lopom a netet:)
csak pda-val nem egyszeru irni:)
a tag mar 2x elengedte a levegot :) eleg jo a 10-20-as az itteni tajhoz!
udv:thy

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
A mai délután, fõleg éjszakára tényleg egy kicsit hûvös lenne letelepedni.
Éppen azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha a nap is lemegy.
Azért sugalltam én is, hogy holnap szerdán szebb idõ lesz.
Igaz, akkor nem tudok jönni de majd talán legközelebb..

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A többség döntött: holnap lesz az SSS, mert addigra melegszik az éjszaka is.

Akik a holnapira jönnek:

Dit
Dante
KissCadman
Janimaci
Zed
Trifó
Pixel (ha meggyógyul)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nekem is OK.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Nekem jó a mai nap, ha addig nem lesz havaria, vagy ilyesmi...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Szió!
Ma én tudnék jönni, esõ nem lesz elõre láthatólag, amint te is mondod.
A holnap nekem nem jó mert másnap reggel hajnalban kelek és 24 óra bent..

A péntek munka szempontból megint jó lenne, akkor melegebb is lesz az idõ de akkor esõ várható.
Pontosabban szombatra írják de éjféltõl már elvileg szombat, az elõre jelzés viszont nem percre szól..

Holnap talán szebb éjszakai idõtök lenne, ha másoknak is jó, én meg megyek máskor, ha lesz még.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! A pénteki sütögetést én máskorra gondoltam, de persze külön is szervezõdhet egy.

A mai idõ: A délutáni órákban gyakran megnövekszik a felhõzet, de csapadék nem várható. Az északnyugati szél mérséklõdik, és a csúcshõmérséklet újra 25 fok közelében alakul.

Egyébként az idõ melegszik, holnap már 30 fok és esõ továbbra se lesz.

Ki az, akinek jó lenne a ma, ha ma már süti-napi lenne? Nekem még a holnap este is jó.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Mégegy idõjárás elõrejelzés, ebben a pénteki nap is benne van: >>ITT<<

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megyek én is, de Zedékkel visszaborítok Bp-re majd az éjjel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Egy kis meteorológia holnap éjszakára..

Budapest, Hungary (Budapest)
Hour by Hour™ Forecast

Feltöltött kép

Az oldal elérhetõ: >>ITT<<

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Ahogy elnézem az idõt, a holnapi SSS egyre kevésbé reális, legalábbis számomra így nem túl vonzó a lehetõség :(
Péntekre talán javul a helyzet.

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Helihali Mindenkinek!
Kicsit rapszódikus a felnézésem ide, így egy adagban veszem mindig magamhoz humorbonbonjaitokat, hmm, fincsi:)...
Para: klasszak a mátrai túrátok képei!!! Sajnos a pádisi bicizésrõl lemaradtunk, de a múltkori kõszegi versenyen eléggé lesérültem, doki javaslatára ki kellett hagynom 1(!!!) egész hónapot:(
Trifó: a keddi sikáros jó ötlet,de lehet inkább a péntekire jelentkeznék, annak idõpontja jobbnak tûnik...