Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
na akkor én meg a laza wellness reggeli után visszafexem aludni egy kicsit aztán délután lenyomom a kötelezõ napi 2-2,5 óra tekerést...:)

majd elmesélem milyenek az útviszonyok

Addig is, böngészem a jövõ évi Kona bicókat. Szemezgetek...

rendelünk együtt ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Télen én inkább bemegyek terepre, mert ott kevés, váratlan meglepés érhet; akár csapadékos idõszak után is. Kivéve egyes útvonalakat (pld. Duna menti kerékpárút Dunakeszitõl Zebegényig:)).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én is délre-délutánra halasztom a tekerést. Jövõhéten ismét nekifutunk!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Görögdinnye, neked mihamarabbi jobbulást kívánok! Tudom ajánlani hû barátomat, a Flector tapaszt, ha fájós is a dolog. Ez egy fájdalomcsillapító-gyulladáscsökkentõ tapasz, térdre, bokára és egyéb hajlongó testrészekre csak ráragasztja az ember és 12 óráig hat...

Most így én se vállalom be, talán nem szerencsés két hónap kényszerû kihagyás után épp ma reggel bekezdenem. De délután remélem jobb lesz, és tudok menni egy kicsit, Land Cruiserekkel csak nem lesz vészes aszfalton.

Jövõ héten sajna nem leszek itt, hogy mehessek, de remélem azért lesz túra még azután is. :) Ha akad valaki, aki mégis megy most, vigyázzon magára nagyon...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Részemrõl passzolom, mert csak délelõtt érek rá, és jelenleg durván szél van, és a megolvadt aszfalt megfagyott. A dobogókõi úton meg koccannak az autók annyira jeges:(
Lesz azért itt még talán hó is:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Igen-igen, hasonló tapasztalatokkal bírok én is, bár én michelin gumit használok - a típusa asszem Country trail - és nagyon csípem. Télen sokat tekertem vele hóban is, és nagyon bevált. Egész évben ezt az egy gumit nyüstöltem mindenhol.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

A hóval semmi bajom, abban én is szeretek tekerni, de jég van az aszfalton. :( Nekem át kell tekernem Bp.-en ahhoz, hogy kijussak a Pilishez - és gondolom nem csak én vagyok ezzel így (na jó, Tigger kivétel :D ) - és hát van egy sejtésem, hogy a bringautakon van egy-két meglepetés!
A másik ami esezmbe jutott.
Mennyire egészséges dolog 60-80 km/h-ás szélben erdõben tekerni? Márpedig mára sárga viharjelzés van érvényben. Tehát szél az lesz, nem is kicsi.
Addig is, böngészem a jövõ évi Kona bicókat. Szemezgetek...:D

érdemesebb ilyenkor jó ballonos gumival menni amit puhára fújsz és akkor nehezebben borul az ember ... persze a felütésekre jobban kell vigyázni ... és persze az is igaz hogy a szöges gumi ilyenkor a legjobb, ne de ki az aki megtudja fizetni azt :)

nekem omst conti speedkingem van 2,3as és tavaly a hóban, nem túl nagy sárban és jeges úton is türhetõ volt puhára fújva (nálam ez 1,8-2 bar max) és darabja volt annó 1800 asszem :)
Mert tekerni jó!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A hóval semmi bajom, abban én is szeretek tekerni, de jég van az aszfalton. :( Nekem át kell tekernem Bp.-en ahhoz, hogy kijussak a Pilishez - és gondolom nem csak én vagyok ezzel így (na jó, Tigger kivétel :D ) - és hát van egy sejtésem, hogy a bringautakon van egy-két meglepetés!
A másik ami esezmbe jutott.
Mennyire egészséges dolog 60-80 km/h-ás szélben erdõben tekerni? Márpedig mára sárga viharjelzés van érvényben. Tehát szél az lesz, nem is kicsi.
Addig is, böngészem a jövõ évi Kona bicókat. Szemezgetek...:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

3. ha a mellékutcák jegesek, akkor gomdolom az erdészeti utakon sem járt sószóró
/

az a jó ha az erdei úton nem jár se sószóró se semmilyen gépjármû, mert akkor megmarad a friss szûz hó és abban nagyon jó tekerni! :)
Mert tekerni jó!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Felmerül a kérdés: kinek van kedve 60-80 km/h-ás szélben tekerni? Nos?

Kinnt jártam.
Eredmény:
1. seggre esés, /K**va jég)
2. az utca -még- jeges
3. ha a mellékutcák jegesek, akkor gomdolom az erdészeti utakon sem járt sószóró

Véleményem szerint a mai túrát ejtsük - esõnap, jövõ héten - mert nem szeretném, ha valaki az én invitálásomra VV-barátunk sorsára jutna. /Jégen perec, oszt kórház./

Részemrõl lesz tekerés, de késõbb - megvárom, hátha olvad az utakon a fagyos hangulat!/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Én ma az Alföldön tekeregtem. Szél és hideg is volt, de olyan csudaszép felhõket láttam, hogy csak na!

Én szintén. Tényleg nagyon szép volt az ég. Felénk alig esett valami és az is rögtön elolvadt.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Nem akarom demoralizálni a csapatot, még meglátom reggel mi lesz.
De már nem vagyok benne biztos, hogy ilyen idõben menni akarok. Úgy látszik öregszem. :(

Ja, era voltam. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ééééénvoltam tekerni este, de nme volt olyan durva, csak hallottam, hogy az aszfalton reped a jéghártya (nedves aszfalt megfagyott) még jó, hogy keveset kanyarodtam, 1.6os sportcontact gondolom nem szereti az ilyent...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szorítok netek, hogy holnapra ne legyen ilyen síkos az út, és egy jót tekerjetek (ÚÚÚÚÚÚGY mentem volna én is)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Nekem nincs korcsolyám, amit a kerék helyére tudnék tenni.
Szöges gumival sem készültem.
Ha lefagy az út akkor én sem megyek. :(

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Nekem még ilyen nem volt, a féket mint olyat egyáltalán nem tudtam hasznáni, a kanyarokba cm-eket sem mertem ledõlni, a kanyarokat gyakorlatilag keresztül vágtam.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Volt még valaki ma este tekerni a tükörjégen?

nekem elég volt a közértig gyalog (600 m kb)

na ilesmi :)

http://index.hu/poli...ld/jeges221108/

mondom én sokat fog körmölni a rendõr cimbi

de reggelre jó lesz...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Volt még valaki ma este tekerni a tükörjégen?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Nana, versenyre akarsz kelni az üveggömbbel a karácsonyfán? :D
Tavaszig mivel ütöd el az idõt?

elvileg készülök a vizsgákra (ideje lenne komolyabban venni)

meg majd nézek vmi átmeneti melót, mert a végén asszony megunja hogy csak Õ hoz haza pénzt :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nana, versenyre akarsz kelni az üveggömbbel a karácsonyfán? :D
Tavaszig mivel ütöd el az idõt?