Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Márciusban meg horvátország lesz:)
sztem maradjunk a jelenlegi idõpontnál...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Bruce: ezesetben én lejelentkezem a túráról, mert mi pont akkor indulunk Ciprusra.

ejj :( na most akkor mit csináljunk/jak? egy héttel korábban meg én nem érek rá. legyen késõbb, febr vége, márc eleje körül?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Természetesen én sem használtam:D
És ha para elolvasta kiveszem:)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Ennyit arról, hogy a fórumon a warez tiltott :D

Hopp :)

De az astalavista nem varez oldal, csak egy keresõ site. Ezt mindenki tudja :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ennyit arról, hogy a fórumon a warez tiltott :D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

skiri: huhhh, köszi
használtad vmelyiket?
az r-studiot hiába nyomkodom, semmi nem történik, a recovery király lenne, meg vanmnak a file-ok, de a letölthetõ demoban nem lehet helyre állítani :(
még este neki fexem még1szer

hálásköszialinkekért!

nem használtam egyiket sem, csak beírtam gugliba, hogy deleted files cf card és megnéztem az elsõ linket :D

Ha pedig törés kell, akkor astalavista.box.sk, ha a Thy által emlitett oldal nem segítene

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát igen...a Corratec csapatról sokan tudnának mesélni:)
Pl a vizdi is:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Bocs a kérdésért, de nem világos teljesen az ok-okozat:
A könyöktörése után nem tudott volna versenyszerûen tekerni, vagy igen, de a corratec mégis megvált tõle? (bár ez utóbbit gyanítom, s az nagyon nagyon szomorú...)
Egyébként nem tudtam miért tûnt el egyik évrõl a másikra, csak a sérülésérõl halottam. Pedig jól kente neki!

Elõbb eltörött a könyöke és egybõl kirúgták. Pedig egy könyöktörés azért begyógyul és nem kell hozzá olyan sok idõ. Ráadásul egy könyöktöréstõl az ember max kissé elgyengül, de azt vissza lehet pótolni hamar. És a Viki nagyon szép eredményeket hozott...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Para túra Mátra - 2006.01.09

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A Demo 9-hez és 8-hoz is? :D

Nem ez már a 10-hez,mert abban számítógépvezérlésû tag lesz,és ahoz van kalózszoftver.Ha feltöröd,és felteszed rá a BigJuMpv1.0 Steve Peat Editiont,akkor könnyebb lesz letörést uganod vele:D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Képzeljétek: a Velos talin találkoztam Kruncz Vikivel! Miután kirúgták könyöktörése miatt a Corratectõl, örökre abbahagyta a versenyzést....

Bocs a kérdésért, de nem világos teljesen az ok-okozat:
A könyöktörése után nem tudott volna versenyszerûen tekerni, vagy igen, de a corratec mégis megvált tõle? (bár ez utóbbit gyanítom, s az nagyon nagyon szomorú...)
Egyébként nem tudtam miért tûnt el egyik évrõl a másikra, csak a sérülésérõl halottam. Pedig jól kente neki!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Demo 9-hez és 8-hoz is? :D
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A demohoz meg innen www.andr.net tudsz leszedni cracket,vagy kódot:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
skiri: huhhh, köszi
használtad vmelyiket?
az r-studiot hiába nyomkodom, semmi nem történik, a recovery király lenne, meg vanmnak a file-ok, de a letölthetõ demoban nem lehet helyre állítani :(
még este neki fexem még1szer

hálásköszialinkekért!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

De szar egyeseknek:D

Hát, másokhoz képest tényleg az.
Egyik barátom ugyanis még most januárban elmegy egy hétre Finnországba, majd egy hétre Franciába sielni, s végül egy hétre velünk Ciprusra. Na az a nem semmi! Mi eltörpülünk hozzá képest! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

zed: ja, eddig én is f5, most bezzeg f6... hogy szakad rám egy zsák krumpli...

:(

http://www.mediarecover.com/
http://www.winutils.net/
http://www.topsharew...wnload-3444.htm
http://www.hddrecove...for_Windows.htm

CF storage, like any other FAT volume, "erases" files by replacing the first letter of the filename with an invalid character in the file allocation table; its space is marked as free, and new files will eventually overwrite the space which was used by the deleted files. To recover your photographs, use any FAT16/32 undeletion tool. On a Windows machine, R-Studio FAT is an excellent solution that combines drive imaging with low-level recovery; I'm very happy with it.

Google legyen veled

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
zed: ja, eddig én is f5, most bezzeg f6... hogy szakad rám egy zsák krumpli...

:(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mindöz Szögödön. :-)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

hogy az a k!+%!%/*** ilyet egy pályakezdõ csinál... rámentettem az ererdeti képekre a webre felrakott butítottakat...
16cm×12cm/150dpi az kösz hogy a redva

Para, nem maradt rajta a kártyán? Én álltalában rajta hagyom a következõ felhasználásig.

Nokérem, szlópsztájl:
Júni 15-18 között lesz. Amit Natilány említ az az 5 gondola túra, olyasmi, mint a Les Portes du Solei lézsében, de nem van csak 5 felvonózás benne, és nem széles dózerutakon, hanem szingültrekken köll lemenni.
Lesz még egy kvalifikáló verseny amatõröknek, ahova bárki benevezhet, és a legjobb öt összetörheti magát a szlópsztájlon.
A többi marad. Lösz sok hírös szabadlovagló, mög tösztbringák.
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Bruce: ezesetben én lejelentkezem a túráról, mert mi pont akkor indulunk Ciprusra.

Para: szar ügy, de legalább a kisképek megmaradtak emléknek, az is több, mint a semmi! :D

De szar egyeseknek:D