Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Mivel az utóbbi idõben viszonylag keveset vagyok fórum közelben, Minden ünnepeltnek Boldog Szülinapot kívánok!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Engem csak a video érdekelne...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hajjaj! Mostanában nagy hajtás volt nálunk, még hétvégén is. Vasárnap kábultan aludtam délig. Én, aki korábban már hajnalban fent kukorékoltam minden nap. Dehát, öregSam! :D

Mindenkinek egy nagy cuppanós puszi a jókívánságokért, tegnap óta már ünneplésben vagyok.

Drága Kahlesz, Szammer és persze ggx, sigi, nektek sok boldogságot kívánok egész életetekre.

Ami pedig a szülinapi összeruccanást illeti:

SZAMMER, FEJÉN TALÁLTAD A SZÖGET. Igen, szeretnék csinálni idén is egy "selejtezõs-szülinapi partit", ami akkor legyen megtartva Kahlesznál. Csak akkor találjunk ki egy olyan idõpontot, ami a legtöbb embernek jó lenne. Findli és Rave mondták, hogy talán még õk is jönnének ünnepelni (mi vízöntõk tartsunk csak össze!).

Tehát, várjuk a jelentkezõket, javaslatokat.
Amit én tudok garantálni: némi süti, pár ital...és nyeremények a játékhoz. (ha a tavalyi tetszett, lehet idén is az a szuperizgalmas futós sportolós dobókockás társas :D).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Kahlesz, Nati sok boldog szülinapot !!

Kahlesz nem lehetne jövõ héten?...mindenbõl kimaradok :cry:

Drágám, neked bármit.. :hug: :love1:

:love1:

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Boldog szülinapot Káhlesz, illetve visszamenõleg neked is Szammer! :)
Vicces, hogy a csapatban 3an is 2napon belül!
Kex neked is január végén kellett volna születned! :)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Köszönöm szépen a sok sok virtuális tortát, meg jókívánságot.
Kicsit balfék voltam, és elfelejtettem szervezni egy jó kis szülinapi partit. Ennek az oka is a hülye csótányírtós, aki pont ma jön mindent összefúlyni a romlottkrumpi szagú lötyijével, hogy aztán idegyüjjön a sok bogár.
Ha gondoljátok szerda este összeröffenhetünk nálam.
Mellonéknak piát kell hozniuk, a többieknek meg jó kedvet, vagy ha nincs, akkor kötelezõ inniuk.:)
Na én feldobtam a piros pöttyöst jelentkezõket várok.:D

sophiebundai

sophiebundai

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Nemrég járok ide, de ahogy látom sokfelé túrázgattok. Én egy környezetvédelmi egyesületnek vagyok a tagja és a következõ programot szeretném Nektek ajánlani:

„Télen is van Természet”

Téli terepi programra hívja-várja az érdeklõdõket a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület pénzesgyõri oktatóközpontjába a Magas-Bakony közepébe (8426 Pénzesgyõr, Béke út 57.) 2006. február 10-17. között.
A címmel egy távoli ismerõsünk állítását szeretnénk cáfolni, aki szerint télen azért nem lehet terepi természetismereti programot tartani, mert „Télen nincsen természet!” A program során azt szeretnénk bemutatni, hogy mennyi izgalmas látnivaló van a téli erdõben, a téli Bakonyban.
Elsõsorban a vizsgaidõszak megpróbáltatásai után regenerálódni kívánó egyetemi-, fõiskolai hallgatókra számítunk. A programon való részvétel nyilvános, de elõzetes bejelentkezés szükséges! Fõleg SZIE KGI és ELTE TTK hallgatók, továbbá a Pangea Egyesület tagjai jelentkeztek eddig.
A terepi programok, kirándulások során során, szakértõ vezetõk közremûködésével ismerkedünk a téli természet látnivalóival. A programban szerepel ismerkedés a Bakony kõzeteivel, fa- és cserjehatározás kéreg és rügy alapján, lesz erdõdinamikai vizsgálódás, téli állat- és életnyomok vizsgálata, téli tájékozódó kirándulás. A természetismereti programokon túl a bakonyi népi építészet alapjaival ismerkedünk, közben kipróbálva magunkon a dunántúli tájak népi ételeibõl is néhányat, közös kenyér- és langallósütés is lesz, az udvari kemencében. A kézmûves programok között szerepelni fog fafaragás, bõrözés, nemezelés, szövés, gyertyamártás. Esténként táncház (szervezés alatt), népdaltanulás, csöndes olvasgatás, tájékozódás az éjszakai égbolton, illetve világmegváltó beszélgetés szerepel a választható programok között.

Költségek:

Szállás: önellátó kulcsosház színvonalon, 1000 Ft/fõ/éjszaka. Hálózsák, esetlegesen lepedõ szükséges!
Pangea tagok (akik részt vettek az oktatóközpont építésében) számára a szállás ingyenes.

Étkezés: 1000 Ft/fõ/nap, közösen fõzünk, önmagunk után mosogatunk, mindebben számítunk mindenki aktív részvételére. Az élelem részben az oktatóközponthoz kapcsolódó biogazdaságból származik. Ha jelzed elõre, vegetáriánus étkezésre is van mód.
Pangea tagok számára az étkezés 500 Ft/fõ/nap.

A kézmûves programok során a nem a Pangea Egyesület által biztosított nyersanyagok költségeihez is hozzá kell majd járulni.

Leutazás: egyénileg. (február 10.-én délután 17. 00 órától lesz nyitva a ház)
Bp. felõl érkezõknek javasolt: Bp. Délibõl induló gyorsvonatokkal Veszprémig, átszállással Zircig vonattal, buszra átszállással Pénzesgyõrig (bakonybéli buszokkal megközelíthetõ).
vagy Bp. Népligetbõl induló közvetlen bakonybéli busszal, Pénzesgyõrig utazva. ( ind.: 6.50, 15.00, 16.30)

Jelentkezés és további információ:
Gyenes Márton jelentkezes@pangea.hu
Hajnal Imréné, Rita rita@goncol.hu 06/27/512-039

Bocsi a hosszú levélért. Ha felkeltettem az érdeklõdéseteket, akkor szívesen válaszolok kérdéseitekre.
Látogassátok meg honlapunkat: www.pangea.hu

Üdv

Zsófi

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Happy BD Lensver és Kahlesz !! :)
Mert tekerni jó!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Mekkora dömping! :)
Boldog Szülinapot Mindenkinek!!!
When the day is through, all I want to do is slow down...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Kívánok én is sok boldog szülinapot mindenkinek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Nati, Káhlesz, GGX sok sok szülinapot!!!!!!!!!!
Mostanság van a vízöntõs BMFT-es születettek dömpingje...

Nati!
Idén nem lesz valami szülinapi összeröffenés a kiselejtezendõ cuccaidból??
Jó lenne ha valamit összehoznánk...
Üdv_Szammer

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Elõször ezt hittem,hogy Natinak,és Zednek van egyszerre a szülinapja:)De már megvilágosodtam:D
Boldog Szülinapot mindkettõtöknek...
A hétvége tanulsága:
-nem minden kicsi,ami tranzit
-nem mindent tudok felemelni,ami doboz
-új lift nem játék,mert szopat
-nem minden szomszéd normális
-kicsi kocsi nem mindig kicsi
-jobb ma 2 katona,mint egy
-2 karnis 2 hétre elfoglal 2 hozzá nem értõ embert (ezek nem mi voltunk)
-technik lego nagyoknak=240x240-es gardróbszekrény
-minek az UPC alapcsomag,ha bejön anélkül is...
-nem minden automata mosógép automata
De már pihenem a hétvégét:)
És a hétvége nem jött volna létre,ha nincsen Ors:-x

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hú, nem semmi.
De az sem, hogy ma mennyi szülinaposunk van :)
Findlinek, szammernek így utólag is happy börzdéj.
Lens, Kahlesz, Sigi, ggx: Nagyon-nagyon boldog szülinapot, finom tortát az ünnepléshez... :tort:

skiri & konamano

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Boldog szülinapot kívánunk Natinak és Zolinak! :birth:
Sok szép meglepit,:niespodzi meg nagy fini tortát: :tort:

Zita és Mellon

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Hello mindenki!
mivel ez az elsõ írásom ebbe a témába ezért köszöntök mindenkit!
A minap az MTV-n volt egy mûsor amiben emberek meg akarnak változni és ebben segítenek nekik. Egy csaj meg akart tanulni BMXezni. El is mentek vettek neki ruhát, meg bringát de amikor a bringázásra került a sor akkor azonnal kiderült, hogy alig tud biciklizni és semmi érzéke nincs a BMXhez. De nem adta fel, mindennap edzett profikkal, de azért ellehet képzelni mekkora sikkerrel... A plázacica barátnõitõl is teljesen elidegenedett és egyre jobban összejött a bringás haverokkal, egyszerûen megtetszett neki az életstílus. Mindennap edzett és mindennap esett legalább 80szor. Az elején minden "ugrásból" még a végén is. Pár hét múlva már tiszta folt volt a lába, a bokája óriásira dagadt, és persze még nagyon messze volt attól, hogy rendesen tudjon valamit is. Gyakorolt különbözõ helyeken, utcán, street parkokban, hangárokban, Dave Mirra is segített neki, meg egy csomó X-Gameses profi, de szinte hiába semmi érzéke nem volt hozzá és mindig elesett. De nem adta fel pedig a barátnõivel is összeveszett már meg a fiújával is. Egy hónap után kezdett valami javulás látszani. Már nem esett el minden ugrásnál(az ugrások elég kicsik voltak azért) de még így is sokszor összezúzta magát. A 45. napon volt vége az egésznek, egy BMX versennyel, ahol ugye a profik mérték össze a tudásukat. A verseny végén bemondták a hangosba, hogy XY( a csaj) megpróbálja az egyik ugratón a backflipet. A kiscsaj igencsak félt, pár bringás inkább elfordult. Az elsõ próbálkozásnál elesett jól összezúzta magát. De megint nem adta fel, megpróbálta mégegyszer, és SIKERÜLT neki. Õ lett a második nõ aki versenyen sikeresen megcsinált egy backflipet.
Lehet hogy túlspirázom, de ennek sztem van tanulsága. ez a kitartásról és az eltökéltségrõl szólt és ami a "durva" benne, hogy ez igaz és nem csak mese.
bocs hogy hosszú voltam. :)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hehe! Szammer ilyen öreg?! :D Isten Éltessen!
When the day is through, all I want to do is slow down...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Szammer! Sok Boldog Születésnapot :)

:love1:

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Isten éltessen Findli!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Üdv újra emberek ...

Igen, igen ... élek még! :)

Csak annyit szeretnék hogy HB Findli ... :)
Mert tekerni jó!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Findlinek mi is Nagyon Boldog SZületésnapot kívánunk és jó egészséget :) :impreziar

thy&ors

megtudom erõsíteni
csók!
szam