Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Õõõõõõ...Kex! Ígértél némi fotós segítséget, és nekem csak a vasárnap lesz jó, és a Janihegy, Hárshegy, HHH útvonalon kellene pár fotót készíteni. Remélem belefér a túra elõtt/alatt! Az is jó, ha a Szépjuhásznétól indulunk (a Jani alsó szakaszán pár fotó), Hárs hegy köves rész, HHH felsõ sziklás rész, aztán mehet a Pilis túra.
Köszi!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bár úgy látom, az egész hétvégén esni fog a hó... http://www.metnet.hu/?q=f2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex, ok, benne vagyok, kivéve ha esõ lesz. Szeretnék még fotózni havas bringázást...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Nos a vasárnapi dolog. sztem olyan 11-es találka @uvh, neki a pilisnek, fel dobogókõre, üccsi, bableves (kell lefele a jet), oszt lezuhanás a hegyrõl valamerre, amerre a szívünk visz. Lehetõleg érintetlen csapáson, ahol lehet élvezkedni. Felfele attól függ, h mennyire járhatóak az erdei utak, de talán a hosszúhegyin pl letaposták már az emberek annyira, hogy hajtható legyen, ha nem, akkor betony valamerre. Majd imprózunk. methu bazinagy havazást mond, ami nem gond, de ha esõ lesz belõle, akkor ejtve a dolog.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
üdv mrc!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Marci! Nagyszerû, csütörtökön már jöhetsz is! :D

Era: Oki-doki, marad a csüti. Szerintem az idõjárás ki fog tartani. Odafönt még akkor is porhó volt, mikor vasárnap idelent plussz 5 fok volt és esett!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Üdv azoknak, akik még emlékeznek rám! Azoknak is, akik már-még nem ;) Jelentem: visszatértem, rövidesen csatlakozom túráitokhoz (ha lehet :)

mrc/Marci

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: én a csütörtöki csúszkára szavaznék, akkor tudok menni. És nagyon remélem, hogy csütörtök éjszakáig még kitart ez a nagy hó! :)
Aztán a jövõhéttõl már virág illatú, langy szellõs, napsütéses napokat várok. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

..nincs kedved, kedvetek szerdán is menni? :P

Hát, ha ráveszed Kahleszt, hogy mondja le a randiját és tartson velünk inkább, akkor mehetünk, mert ha jól tudom, más akadálya nincsen. Bár mintha Zednek is lenne akkorra valami randija, nem tudom. Szóval lehet, hogy inkább a csüt. lenne jobb.

Programkiirás:

16/55 - vonat indul a Nyugatiból Szob felé
17/40 - leszállás Nagymaroson
18/45-ig felérünk Hegyes-tetõre
--- csúszunk egyet kettõt ---
20 - leérünk a vonathoz
20/40 - a vonat beér a Nyugatiba

Kex! Milyen útvonalat tervezel?

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Szammer: a hétvégi túrára van valami konkrétabb elképzelés?

--Trifo

11 körüli indulással, kora esti érkezéssel hogy hova mindegy...:-)

Szeva zombinyúl, hétvégén túra a félméteres pilisi szûzhóban :) Tényleg Szammer, ezt komolyan gondoltad? Csakmer én benne lennék :)

igen.
akkor te leszel a túravezetõ és mehetünk, majd a részleteket nyomassuk itt!

akkor várjuk a jelentkezõket még mindig (vasárnapra-2006.03.05.) egy jó kis túrára

szam

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
..nincs kedved, kedvetek szerdán is menni? :P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Isten hozott Zombinyuszi a köreinkben. :)

Kex: azért még meggondolom.

MINDENKI!!!

Csütörtök délutánra szervezõdik a télbúcsúztató csúszka a Börzsönybe. Már vagyunk egypáran akik megyünk. További lelkes résztvevõk azért még jöhetnek! Ha igy marad a hó, akkor nagyon jó dolgunk lesz!!!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Szeva zombinyúl, hétvégén túra a félméteres pilisi szûzhóban :) Tényleg Szammer, ezt komolyan gondoltad? Csakmer én benne lennék :)
Most jöttem haza hhh-ról, 20centi hó volt, kissé spinning jellege volt a dolognak a sok elpörgés miatt, de azok a porhavas lefelék, boaaahhahahaaaa. amikor frr-frrr-frrr surrogás jön a kerekeid alól és olyan érzésed van, mintha zselében bringáznál. legjobb.

ciprusi képek meg... sír a szám, hogy nem lehettem veletek :(
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

vendég_zombinyuszika_*

vendég_zombinyuszika_*
  • vendég
Sziasztok, leendõ bringás lány vagyok :)

érdekel hogy merre jártok keltek, milyen programokat csináltok. Ha ha tavasz végre beköszönt szivesen csatlakoznék hozzátok. :)

Zombinyuszika

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Szammer: a hétvégi túrára van valami konkrétabb elképzelés?

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nekem megvolt az idei utolsó sielés (meg egyben az elsõ is) úgyhogy jöhet a tavasz.

Valamikor nem nagyon sokára megint meg kellene tartani a szokásos tavaszi Kerékpár Karbatartó Kör rendezvényt.

--Trifo

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Igazán szép helyen voltatok, irigykedek is rendesen.
A tavaszra még várni kell, de ne várakozzunk unatkozva, mennyünk korcsolyázni.
Ki tart velem ma este a mûjégre?

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Én minden héten adok egy új esélyt az idõjárásnak....napot és friss tavaszi illatokat ide!:)
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát most az én szívem is sajog, mert tudom: az igazi (májusi) tavaszunk még messze van. :(

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Felkerültek az én képeim is a tar-ra. Nézegetni innen lehet:

http://www.kep.tar.h...muri/50233979#2

Szupik a képek!!!!!
Remélem hazahoztátok az említett meleget és hamarosan kis hazánkban is megjelenik...:)...
A képekbõl ítélve sajog a szívünk....:)
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)