Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
holnap megyek egy napsütéses havas mókát a közeli dombokon, ha valakinek véletlenül van szabadideje és kedve az csatlakozhat!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts

Köszi! Cikk nem lesz (bár akár lehetne is), csak csináltam egy ilyet:
http://www.mtbrider.hu/rakpart.pdf

Oszt majd jól el lesz küldve sok helyre némi egyeztetést követõen.

Nagyon profi munka, gratulálok hozzá! Hasznos volt elolvasni, volt köztük olyan, amire eddig nem is gondoltam.

Kíváncsi vagyok, hogy hajlandó lesz-e valaki elolvasni és tenni is valamit az "illetékes elvtársak" közül.

Az utolsó elõtti sorban azt írtad: "növényzett" :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Oszt majd jól el lesz küldve sok helyre némi egyeztetést követõen.

"Kategória: Reménytelen" :cool2:
Erre felkérek, vagy önszorgalom? (akárhogyis, respekt ;) )
When the day is through, all I want to do is slow down...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lányok, talán még van remény arra, hogy némi cukiba járástól se hizzunk meg. Kukk ide:

http://reformcukrasz.hu/
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pixel, imha egy újabb bizonyítéka annak, hogy benned zseni vér csörgedez! Tök jó, hogy csináltál ilyent!!!

Era, nekem jó holnap a Fenyõgyöngye is! (vagy a Jani, nem tudom hol hosszabbak a pályák)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Pixel: Az a bringaút szakasz az jó 10km. Lesz belõle cikk, vagy mi?

--Trifo

Oszt majd jól el lesz küldve sok helyre némi egyeztetést követően.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Na megvolt a mai meglepetés is. A bikmakk kezd sportot űzni abból, hogy a legbénább képeim rakja a címlapra. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
És ha most kedden csak a Fenyõgyöngyéhez, vagy a Jani hegyre mennénk csúszkálni?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Pixel: Az a bringaút szakasz az jó 10km. Lesz belõle cikk, vagy mi?

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pixel, igazad volt: Nálunk is megjelentek!!!

Feltöltött kép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Vétó, vétó! Lensver zászlós jelentkezik. Visszatértem az übermensek világából, ahol szörnyû dolgoknak vetettek alá. Elõszöris 5-6 szintû hazugságvizsgálókkal (5 fogású vacsorákkal) kényszerítettek ki belõlem titkos információkat hazám lakosságáról és csapatom manõverezési szokásairól. Szerencsére nem adtam meg pontosabb helyeket, csak azt, hogy Pilis meg Börzsöny.
Másodszor: olyan dolgokra kényszerítettek, amire máig is borzongással tekintek, ezt a szenvedést senkinek sem kívánom, fõleg nem napokon át! (snowboard, lovasszán, szánkó 1400mrõl).
De a lényeg: meghízva bár, de hazaértem, és a következõ bevetésünkön ismét lelkesen vezetem osztagomat azon az útvonalon, amit a múltkor nélkülem kihagytatok. Zed beosztott pót-zászlós meg is lett dorgálva. :D Hihi

Era, most már látom, látod, hogy miért lelkesedek úgy ezért a csúszkáért éjjel!!! Fantasztikus kaland.

Pixel: Nekem jó a kedd is, de hagyhatjuk gyûlni a tömeget és megbeszélhetjük csütire, ha Bruce-nak az jó. Akkor talán jönnek már Eráék is!

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
[quote name='pixel']A tavasz közeledtét a kertünkben állomásozó lények számának növekedése jelzi. Ma is hogy, hogy nem, jött egy ilyen.

Én másmilyen lényeket várok:)...lepkék...madarak jöhettek!!
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
A tavasz közeledtét a kertünkben állomásozó lények számának növekedése jelzi. Ma is hogy, hogy nem, jött egy ilyen.

Feltöltött kép

(iso1600 majnem sötétben)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Én szívesen csatlakozok a húsvéti különítményhez.:)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Kicsit távolabbi jövõbe tervezünk, és Húsvét hétvégére tervezünk egy kis kiruccanást (bringával, természetesen :) ) Péntek-hétfõ relációban gondolkodunk.
Kinek lenne kedve csatlakozni? Azért lenne fontos most eldönteni, mert a tavaszi szünet miatt hamar megtelnek a szálláshelyek, szóval jó lenne még a héten foglalni.
Mi elsõsorban a Bükk-re gondoltunk, de nyitottak vagyunk új gondolatokra is ;)
Szállásra valami olcsóbb fajta falusi vendéglátóhelyet néznénk ki.

Szóval, ki az aki a sonkaevés helyett a hegyekre és a tekerésre szavaz? ;)
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Programajánlatok:
Ma éjszaka síelés Normafán
Börzsönyi csúszka kedden brutál szûzhóban

Érdekel valakit?

8)

viszek komolyabb felszerelést is akkor már :-)

ma ~11 érek bp, szal inkább a keddire neveznék... de most jut eszembem, hogy kedden 8ig suli... esetleg hétfõ/csüt jó valakinek?

ja meg el kéne mennem csúszkát venni Zednek... ejj-ejj.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Én pont az ellenkező irányba gondoltam, az UVH felé. Asszem ott is osan van. De legalábbis valami nagy és ronda. A két szakasz között 55 darab veszélyforrást mértem fel.

tényleg az van csak valamér a másik irány jutott eszembe.....
ha keddig ráér akkor azt is le tudom mérni, arra lesz dolgom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Programajánlatok:
Ma éjszaka síelés Normafán
Börzsönyi csúszka kedden brutál szűzhóban

Érdekel valakit?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

sztem max 4-4,5 (az osan az ami a budafoki végén van ugye)de ha keddig senki nem mondja meg akkor lemérem Neked /ha addig ráér/

Én pont az ellenkező irányba gondoltam, az UVH felé. Asszem ott is osan van. De legalábbis valami nagy és ronda. A két szakasz között 55 darab veszélyforrást mértem fel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tudja valaki, hogy hány kilcsi a budai rakparti bringaút a Lágymányositól addig a pontig, ahol az osan mögötti új út véget ér?

sztem max 4-4,5 (az osan az ami a budafoki végén van ugye)de ha keddig senki nem mondja meg akkor lemérem Neked /ha addig ráér/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való