Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tudom, hogy nem illik, de én 62 :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Akkor te most egy Dag-Gab vagy. Tessék sokat tekerni. Én is igyekszem, mert én is felhíztam 63-ra.

Nemmondod Lens hogy 63 kg-s lettél!!??? :scared:

mondjuk ne szóljak semmit se az én kis pöttömnyi 100 kilómmal :D

Ez a tél mindenkit ennyire megviselt?? Mármint testsúly terén ... :chin:
Mert tekerni jó!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nem túl sok itt a reakció, kihalt a topik. Emberek, hova tûntetek? Senki nem cangázott a hétvégén? Hahó, tessék mesélni, ki merre járt.
Thy, legalább ti meséljetek, hogy milyen volt a verseny.

én épp azt vettem észre, hogy milyen nagy pörgés van itt, tök jó volt olvasni :-)

(ha nem is bringás, de: ) szombaton egy egynapos kirándulásként a szlovák paradicsomba vetettük magunkat :} még mindig nagyon jó télen. pl kevés ember, tehát a létránál sem vársz, az idõ tök kellemes volt (picit olvadt azt hiszem ~+pár fok), a táj pedig irtó aranyos a hatalmas tejszínhaboktól :-) ...a kysel szurdok pedig pár hete járatlan volt, félméteres szûzhóba tapostunk nyomot... :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Még én féltem, hogyan fogok a bójánál kanyarodni, de az oútisok ezen bénasága felülmúlta a képzeletemet
Néha nekik is lenne mit tanulni a montisoktól...

û
Na igen, ilyesmit én is vettem észre, és meg is lepõdtem nagyon. És sokan közülük ha erdõbe kerülnek (vagy kerülnének), erõs szorongás vesz rajtuk erõt a különbözõ kisebb nagyobb egyenletlenségek láttán.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát fura volt ez az idénynyitó verseny. 20km-es idõfutam volt meghirdetve, ehelyett 60km-es mezõnyverseny volt...
Ha már ott voltam csak elindultam...37km ment a dolog az élbollyal, de aztán leszakadtam...gondoltam majd a vert sorral befejezem a versenyt, de nem volt vert sor, mert akik leszakadtak, kiálltak...
Így én is...de azért jó volt egy tök más szakágba is belegondolni
Még én féltem, hogyan fogok a bójánál kanyarodni, de az oútisok ezen bénasága felülmúlta a képzeletemet
Néha nekik is lenne mit tanulni a montisoktól...
Viszont ahogy meg tudták rángatni a mezõnyt...na azt meg mi tanulhatnánk meg tõlük
Ors fotózott, gondolom majd felrakja a képeket:)
Az új gép nagyon zsírul megy, csak kicsit nehéz még...de ami késik, az jön...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem túl sok itt a reakció, kihalt a topik. Emberek, hova tûntetek? Senki nem cangázott a hétvégén? Hahó, tessék mesélni, ki merre járt.
Thy, legalább ti meséljetek, hogy milyen volt a verseny.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Vissza kicsit a kutyás témához: rájöttem, hogy a Biatlon a legbiztonságosabb sport, hiszen mindig van nálad fegyver :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nagyon örültem, hogy találkoztunk az idõfutamon...jó volt látni titeket!:) Bár sajnálom, hogy Zed pont miattam nem tud megörvendeztetni Tomi célfotójával...ráadásul még saját magamnak sem sikerült...:(...majd legközelebb!

Csak vicc volt ;) De így legalább most nagyobb a meglepi.
Írj priviben egy emilcímet!
Egyébként van még egy BMFT-s mezes emberkérõl képem, de nem tudom ki lehetett.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor te most egy Dag-Gab vagy. Tessék sokat tekerni. Én is igyekszem, mert én is felhíztam 63-ra.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Hûûû gyerekek! Voltam ma én is tekerni egy kicsit.
A fizikai állapotm mértéke után a bányászbéka érdeklõdhet.
Annak azért örültem, hogy nem dûltem el a bicajjal!!
A Bükkben még jó idõ van, a hó még nyomja a hideget, de sebaj.
Elpuhultam rendesen, meg dagadt disznó vagyok. (90kg még soha nem voltam)
De itt a jó idõ, majd adok a kilóknak rendesen.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, nagyon klasszul folytatódott. Horányban találtunk egy nagyon klassz cukit, és oda vettük be magunkat egy idõre. Aztán átkompoztunk Dunakeszibe, s onnan mentünk haza Alagon át. A végére megint nagyon szépen sütött a nap - mint ahogyan most is - és melegünk volt. A hõmérõmön látom közben, hogy 12 fok van. Csak igy tovább!!!

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Túrát szervezünk vasárnapra.

Irány: a Duna mentén Visegrád felé
tali helye: UVH budai
ideje: 10/00

Holnap a net szerint havazás, esõ, de vasárnapra már egész jó lesz az idõ. Talán még a nap is kinéz.

Sziasztok!

Nagyon örültem, hogy találkoztunk az idõfutamon...jó volt látni titeket!:)
Bár sajnálom, hogy Zed pont miattam nem tud megörvendeztetni Tomi célfotójával...ráadásul még saját magamnak sem sikerült...:(...majd legközelebb!
Remélem jól folytatódott a túrátok finom, édes frissítõpontok felé.
Kahlesz kitartó kenegetést...és jobbulást!:)
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Jó bringa... ...ööö jó bringák!
De hogy jön ez most ide?

Zed szombat hajnali 7:20-kor ébren van? Te jó ég, mi történt?
Ezek a csajok addig jók, amíg nem kell a nyakuk fölé nézni. Ez pedig elég kevés helyzetben kerülhető el.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Jó bringa... ...ööö jó bringák!
De hogy jön ez most ide?

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Nekem is csak úgy mondták:
http://goldengate.hu...200603018&gn=16
Gondoltam ebbõl nem lehet nagy baj. :D

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ma igy nézett ki a Hosszú-hegyi út. Középen mély latyakosodó hó, oldalt a 2 keréknyomban patak folyt, de ott legalább volt szilárd talaj.

Feltöltött kép

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Vigyázzatok magatokra! És sok sikert a maratonhoz!

És milyen volt az új bringa?
Van már kép róla?
Tényleg havas úton mentél vele? Hogy sikerült? BÕVEBBEN!

Thommey ki akarta próbálni a zsír új útiját, de cyclocross lett belõle. Mondjuk annak ellenére, hogy nem éppen a felhasználási területnek megfelelõ volt a terep, nem sokat láttuk Thy-t, állandóan elhúzott.

Steve, egy egysebességes srác, átküldött egy képet az úti havas elsõ kerekérõl, de én balga lélek kitöröltem.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Túrát szervezünk vasárnapra.

Irány: a Duna mentén Visegrád felé
tali helye: UVH budai
ideje: 10/00

Holnap a net szerint havazás, esõ, de vasárnapra már egész jó lesz az idõ. Talán még a nap is kinéz.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Nyilván nem. :) Csak azért írtam, hogy ha mondjuk tekerésbõl hazafelé találkozol egy kutyával, elkezd kergetni és már túl fáradt vagy ahhoz hogy legyorsuld, akkor szerintem jobb megoldás megállni és a bringa mögé bújni mint továbbmenni(és kockáztatni hogy a melletted loholó kutya a lábadba harap).

Teljesen jogos...már én is alkalmaztam:)
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
másrészt meg ha leszállsz, a vasad könnyebben használhatod egy esetleges testközeli harcban ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák