Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bikertigger! Hát ezek szerint le vagyok maradva ezügyben! :( Pedig már örültem, hogy valami újdonsággal kedveskedhetek nektek. Ennyit errõl.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nekem olyan 81-83 a cél. Ez mínusz hét kiló legalább. Semmi fogyókúra, majd kitekerem magamból.
Sok az a 90...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kg = 84 (koszonheto a hatamnak is, ami miatt nem edzhettem osztol februarig, meg a zabalasnak :) ). 78 a cel, minel hamarabb, de legkesobb majus vegere. Fogyo nelkul, csak bringa es normalis etkezes. Meglatjuk.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Aki meg mondja, hogy most mennyi, az azt is tegye hozzá, hogy a versenysúlya mennyi, legyen mihez viszonyítani.

Akiket láttam eddig örömlányok, azokkal az volt a baj, hogy gumikesztyû és teljes vegyvédelmi öltözék ellenére sem mernék hozzájuk érni :-) hiába a "szép" szõke haj, ha pl mosolygáskor két vasfogon csillan meg a napfény :)

Era: a bátyám is ott pörgött a hétvégén :-) tudom, hogy vele nincs minden rendben :D

versenysúly 88 /csak mer a kona pulcsin is rajta van/

vasfog meg : rossz helyen nézelõdtél :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
De van már fent képem az új géprõl:)
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2473
Üdv:Thy

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hm... szerintem ember és medve 100kg felett... szal inkább kussolok :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Zita a linkelt képeket még megnéztem, de végiglapozni nem ment, mert váááááááá, ordítottam! ;)

A könnyen hízók adjanak tippet, én karácsonyi falással és mindennel együtt (mondjuk vizsgaidõszak is..) minuszba vagyok õszhöz képest.. na de majd fog ez még változni, jön még lóra cukorsüveg... bár ilyen közmondás talán épp nincs... :}

Aki meg mondja, hogy most mennyi, az azt is tegye hozzá, hogy a versenysúlya mennyi, legyen mihez viszonyítani.

Akiket láttam eddig örömlányok, azokkal az volt a baj, hogy gumikesztyû és teljes vegyvédelmi öltözék ellenére sem mernék hozzájuk érni :-) hiába a "szép" szõke haj, ha pl mosolygáskor két vasfogon csillan meg a napfény :)

Era: a bátyám is ott pörgött a hétvégén :-) tudom, hogy vele nincs minden rendben :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Most pedig FIGYELEM , FIGYELEM!!!!

SRÁCOK FIGYELEM.

Végre elérkezett számotokra a nagyszerû lehetõség. You get 2 in one. Az " Egyet teker kettõt kap" akció keretében meghirdetem, hogy aki mostanában a Budakalász és Üröm közötti országúton fog edzeni, az láthat nõt melltartóban és bugyiban.
Hogy ez hogy van, mindjárt elmagyarázom.
Ma reggel széles mosollyal arcomon indultam neki elsõ tavaszi edzõkörömnek: Békásmegyer - Budakalász - Üröm - Csillaghegy (betonon, hisza hegyekben még nagy a rendetlenség)
Miután felizmoztam a Budakalász fölötti országút kisebb puklijain, mit látok? Egy lakóautó áll az út bal oldalán és egy szép (asszem szõke) néni, odabent épp igazgatja az ágyat. Függöny egy szál se, a nénin pedig egy szál melltartó (fehér). Alsó részét nem láttam, mert az takarásban volt. Nem kellett sokáig gondokoznom ahhoz, hogy rájöjjek, valószinûleg az utcalányok télre átköltöztek ebbe a kis kalyibába. Kissé meglepõdtem, mert ilyet még nem láttam. Nem is tudom, ha épp kuncsaft jön, akkor hogy takarják le magukat!

Na szóval. Ekkor eszembe jutottatok ti szeretitek a nõi nemet (persze az igent még jobban),szerettek szép képeket nézegetni, s gondoltam, akkor megosztom veletek eme felfedezésemet, hiszen ez itt élõ adás. Csak egy kicsit meg kell izzadni érte. :)
Remélem holnaptól egész bringás hordák fognak edzeni a hegyen!

Lens az a néni :) kb 3 éve abban a lakókocsiban rendel hétfõtõl csütörtökig napközben......./mellesleg a legjobb megoldás hogy ne b@..ogassák a rendörõk /..jó idõben kint szokott üldögélni egy hintában, jobb napjaiban egy miniszoknyában bugyi nélkül.....-bár azért vszinû már szóltak neki hogy nem kéne,- ja és +oldja vszinû függönnyel mert nem lehet belátni az üzlet lebonyolítása közben.....

más : egyszer tán Te kérdezted hogy mi van a Lajos forrási turistaházzal.....az van hogy 2 éve visszakapta a szentendrei tanács, és szép csöndben pusztul.....

és már nekem is csak 8 kilótol kell +szabadulni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
hmm, én eddig tekerés közben csak az uvh-n találkoztam findliékkel :) számszerint kétszer is.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era: húú, az elborzasztó lehetett! :D A tájfutóknál már csak kevesebb õrültebbet ismerek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát igen. Nem csak a bringát lehet könnyíteni...

Megjegyzem én tavaly óta 67-rõl fogytam ide, (szerintem nem csak felesleg ment le, hanem izom is) de nem érzem, hogy hátrányomra ment volna. (végig csak tekertem) Hozom ugyanazokat a szintidõket, és ketten a tandemen meg véééégre gyorsabbak vagyunk, mint én egyedül. :-)
És ez még csak a szezon kezdete.

Hajrá mindenki, használjátok ki a jó idõt, most kell igazán falni a km-eket!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pedig épp arra gondoltam, bekukkantok a galériádba, hátha meg lehet már lesni az országúti Thy-t... Akkor még várok.

kg = 67
Ajjaj, emlékszem, akkor ment a legjobban a hegyre tekerés, amikor a legvékonyabb voltam...

A hétvégén Paul tájfutó versenyt rendezett a Vértesben. Szombaton teljesen téli ítéletidõ volt, havazott és egyébként is az erdõben 10-30 cm hó volt.
Ezek a tájfutók is elég elborult emberek, vagy 600-an jöttek mind a két nap. Bóklásztak az erdõben. Nem normálisak, tényleg. Paul elment szombaton is tekerni a hóesésben, nekem nem volt kedvem.
De szombaton! Csodálatos meleg napsütés volt. Így nagyon jól esett a Vértes dimbes-dombos aszfaltjain a tekergés!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Ha lesz egy kis idõm felrakom azt a pár képet, most pedig irány a fal :)

rólad vagy a bicóról :chin: ?
csók!!!!!
szam

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Hát ha már mindenki a téli konkluzióknál jár. Én 53 -4 kg ra híztam, ami remélem ha elkezdek bringázi újra kicsit lentebb megy.

A hétvégi versenyre nem lett kész az új paripám amit nem is bánok mert én még a 60 km felét sem bírtam volna letekerni. MEgjegyzem abban a kategóriában egyetlen lány nem volt a mezõnyben...

Ha lesz egy kis idõm felrakom azt a pár képet, most pedig irány a fal :)

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zitinha! Tök jó lehetett! A te kedvenceid nekem is tetszenek, mert nagyon hangulatosak. Tök jók a hótól meghajló fák, és az a két ház, amit szinte teljesen befedett a hó egyszerûen varázslatos!

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Biciklis élményekrõl sajnos nem tudunk beszámolni, de a síelés a franciáknál nagyon szuper volt!

A hó akkor állt el, mikor odaértünk, így kiváló minõségû pályák fogadtak minket (elsõ napokban pihepuha szûzhó....hmmm...). Viszont ahogy megérkeztünk jobb lett az idõ, és elsõ nap délutánjától egész végig felhõtlen volt az ég, zavartalanul élvezhettük a napsütést! Barnább a fejünk, mint nyaralás után :)

A nagyszerû idõnek köszönhetõen 9-tõl 5-ig csúsztunk, aztán vacsi, és este 10 körül már bevágtuk a szunyát. Igazi kikapcsolódás volt.

A kilókról szólva csak annyit, hogy a napi 8 óra sportot remekül ellensúlyozták a kiadós vacsorák, így nekem speciel sikerült egy kilót hízni egy hét aktív sporttevékenységtõl ;)

A képek nagyon jók lettek, itt megnézhetitek a legjobbakat.

Néhány csemege sietõseknek:
háttérben a Mont Blanc
déli napozás
kedvencem
másik kedvencem

De most már aztán elég volt a télbõl, jöhet a tavasz és a kétkerék! :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Übernagyonjó volt a túra, még akkor is, ha elrontottam az irányt és nem a váci réven keltünk át. Így kimaradt a váci ártéri tanösvény megtekintése, de cserébe megtaláltuk azt a jó kis cukrászdát Horányban.

Aztán végül összetalálkoztunk Findlivel és Rave-vel az UVH közepén. Próbáltam õket is elcsábítani hozzánk babafitogtatásra meg egy kis forralt borra, de nem jöttek.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Burce, de jó helyen jártál! Képed van róla? ;)

Ano, hát bizony, engem is megviselt a tél, meg a no-mozgás. De most...Már fogytam 2 kilót egy hét alatt. De ez úgy, hogy én nem fogyózom, a fogyás csakis a sportnak köszönhetõ. Úgyhogy remélhetõleg hamarosan visszaállok az 57-58 kiló versenysúlyomra. (ennél lejjebb még sose ment)

Srácok, hát nektek is fogyóznotok kell gõzerõvel! Fõleg neked, Zedecske! ;) (az Esõisten természetesen kivétel ezalól)

Most pedig FIGYELEM , FIGYELEM!!!!

SRÁCOK FIGYELEM.

Végre elérkezett számotokra a nagyszerû lehetõség. You get 2 in one. Az " Egyet teker kettõt kap" akció keretében meghirdetem, hogy aki mostanában a Budakalász és Üröm közötti országúton fog edzeni, az láthat nõt melltartóban és bugyiban.
Hogy ez hogy van, mindjárt elmagyarázom.
Ma reggel széles mosollyal arcomon indultam neki elsõ tavaszi edzõkörömnek: Békásmegyer - Budakalász - Üröm - Csillaghegy (betonon, hisza hegyekben még nagy a rendetlenség)
Miután felizmoztam a Budakalász fölötti országút kisebb puklijain, mit látok? Egy lakóautó áll az út bal oldalán és egy szép (asszem szõke) néni, odabent épp igazgatja az ágyat. Függöny egy szál se, a nénin pedig egy szál melltartó (fehér). Alsó részét nem láttam, mert az takarásban volt. Nem kellett sokáig gondokoznom ahhoz, hogy rájöjjek, valószinûleg az utcalányok télre átköltöztek ebbe a kis kalyibába. Kissé meglepõdtem, mert ilyet még nem láttam. Nem is tudom, ha épp kuncsaft jön, akkor hogy takarják le magukat!

Na szóval. Ekkor eszembe jutottatok ti szeretitek a nõi nemet (persze az igent még jobban),szerettek szép képeket nézegetni, s gondoltam, akkor megosztom veletek eme felfedezésemet, hiszen ez itt élõ adás. Csak egy kicsit meg kell izzadni érte. :)
Remélem holnaptól egész bringás hordák fognak edzeni a hegyen!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, de a számjegyek sorrendje.... ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én meg 49 ;)