Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Posted 2006. March 20. - 23:54

Posted 2006. March 20. - 21:58

Sok az a 90...
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. March 20. - 21:34

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. March 20. - 21:11

versenysúly 88 /csak mer a kona pulcsin is rajta van/Aki meg mondja, hogy most mennyi, az azt is tegye hozzá, hogy a versenysúlya mennyi, legyen mihez viszonyítani.
Akiket láttam eddig örömlányok, azokkal az volt a baj, hogy gumikesztyû és teljes vegyvédelmi öltözék ellenére sem mernék hozzájuk érni :-) hiába a "szép" szõke haj, ha pl mosolygáskor két vasfogon csillan meg a napfény
Era: a bátyám is ott pörgött a hétvégén :-) tudom, hogy vele nincs minden rendben
vasfog meg : rossz helyen nézelõdtél

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 20. - 20:36

Posted 2006. March 20. - 20:07

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2006. March 20. - 19:42

A könnyen hízók adjanak tippet, én karácsonyi falással és mindennel együtt (mondjuk vizsgaidõszak is..) minuszba vagyok õszhöz képest.. na de majd fog ez még változni, jön még lóra cukorsüveg... bár ilyen közmondás talán épp nincs... :}
Aki meg mondja, hogy most mennyi, az azt is tegye hozzá, hogy a versenysúlya mennyi, legyen mihez viszonyítani.
Akiket láttam eddig örömlányok, azokkal az volt a baj, hogy gumikesztyû és teljes vegyvédelmi öltözék ellenére sem mernék hozzájuk érni :-) hiába a "szép" szõke haj, ha pl mosolygáskor két vasfogon csillan meg a napfény

Era: a bátyám is ott pörgött a hétvégén :-) tudom, hogy vele nincs minden rendben

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. March 20. - 18:45

Lens az a néniMost pedig FIGYELEM , FIGYELEM!!!!
SRÁCOK FIGYELEM.
Végre elérkezett számotokra a nagyszerû lehetõség. You get 2 in one. Az " Egyet teker kettõt kap" akció keretében meghirdetem, hogy aki mostanában a Budakalász és Üröm közötti országúton fog edzeni, az láthat nõt melltartóban és bugyiban.
Hogy ez hogy van, mindjárt elmagyarázom.
Ma reggel széles mosollyal arcomon indultam neki elsõ tavaszi edzõkörömnek: Békásmegyer - Budakalász - Üröm - Csillaghegy (betonon, hisza hegyekben még nagy a rendetlenség)
Miután felizmoztam a Budakalász fölötti országút kisebb puklijain, mit látok? Egy lakóautó áll az út bal oldalán és egy szép (asszem szõke) néni, odabent épp igazgatja az ágyat. Függöny egy szál se, a nénin pedig egy szál melltartó (fehér). Alsó részét nem láttam, mert az takarásban volt. Nem kellett sokáig gondokoznom ahhoz, hogy rájöjjek, valószinûleg az utcalányok télre átköltöztek ebbe a kis kalyibába. Kissé meglepõdtem, mert ilyet még nem láttam. Nem is tudom, ha épp kuncsaft jön, akkor hogy takarják le magukat!
Na szóval. Ekkor eszembe jutottatok ti szeretitek a nõi nemet (persze az igent még jobban),szerettek szép képeket nézegetni, s gondoltam, akkor megosztom veletek eme felfedezésemet, hiszen ez itt élõ adás. Csak egy kicsit meg kell izzadni érte.
Remélem holnaptól egész bringás hordák fognak edzeni a hegyen!

más : egyszer tán Te kérdezted hogy mi van a Lajos forrási turistaházzal.....az van hogy 2 éve visszakapta a szentendrei tanács, és szép csöndben pusztul.....
és már nekem is csak 8 kilótol kell +szabadulni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 20. - 17:47

Posted 2006. March 20. - 17:21

vendég_Charon_*
Posted 2006. March 20. - 15:47

Megjegyzem én tavaly óta 67-rõl fogytam ide, (szerintem nem csak felesleg ment le, hanem izom is) de nem érzem, hogy hátrányomra ment volna. (végig csak tekertem) Hozom ugyanazokat a szintidõket, és ketten a tandemen meg véééégre gyorsabbak vagyunk, mint én egyedül. :-)
És ez még csak a szezon kezdete.
Hajrá mindenki, használjátok ki a jó idõt, most kell igazán falni a km-eket!
Posted 2006. March 20. - 15:37

kg = 67
Ajjaj, emlékszem, akkor ment a legjobban a hegyre tekerés, amikor a legvékonyabb voltam...
A hétvégén Paul tájfutó versenyt rendezett a Vértesben. Szombaton teljesen téli ítéletidõ volt, havazott és egyébként is az erdõben 10-30 cm hó volt.
Ezek a tájfutók is elég elborult emberek, vagy 600-an jöttek mind a két nap. Bóklásztak az erdõben. Nem normálisak, tényleg. Paul elment szombaton is tekerni a hóesésben, nekem nem volt kedvem.
De szombaton! Csodálatos meleg napsütés volt. Így nagyon jól esett a Vértes dimbes-dombos aszfaltjain a tekergés!
Posted 2006. March 20. - 15:15

Ha lesz egy kis idõm felrakom azt a pár képet, most pedig irány a fal
rólad vagy a bicóról :chin: ?
csók!!!!!
szam
Posted 2006. March 20. - 15:12

A hétvégi versenyre nem lett kész az új paripám amit nem is bánok mert én még a 60 km felét sem bírtam volna letekerni. MEgjegyzem abban a kategóriában egyetlen lány nem volt a mezõnyben...
Ha lesz egy kis idõm felrakom azt a pár képet, most pedig irány a fal

:love1:
Posted 2006. March 20. - 14:41

Posted 2006. March 20. - 14:38

A hó akkor állt el, mikor odaértünk, így kiváló minõségû pályák fogadtak minket (elsõ napokban pihepuha szûzhó....hmmm...). Viszont ahogy megérkeztünk jobb lett az idõ, és elsõ nap délutánjától egész végig felhõtlen volt az ég, zavartalanul élvezhettük a napsütést! Barnább a fejünk, mint nyaralás után

A nagyszerû idõnek köszönhetõen 9-tõl 5-ig csúsztunk, aztán vacsi, és este 10 körül már bevágtuk a szunyát. Igazi kikapcsolódás volt.
A kilókról szólva csak annyit, hogy a napi 8 óra sportot remekül ellensúlyozták a kiadós vacsorák, így nekem speciel sikerült egy kilót hízni egy hét aktív sporttevékenységtõl

A képek nagyon jók lettek, itt megnézhetitek a legjobbakat.
Néhány csemege sietõseknek:
háttérben a Mont Blanc
déli napozás
kedvencem
másik kedvencem
De most már aztán elég volt a télbõl, jöhet a tavasz és a kétkerék!

Posted 2006. March 20. - 11:51

Aztán végül összetalálkoztunk Findlivel és Rave-vel az UVH közepén. Próbáltam õket is elcsábítani hozzánk babafitogtatásra meg egy kis forralt borra, de nem jöttek.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2006. March 20. - 11:51

Ano, hát bizony, engem is megviselt a tél, meg a no-mozgás. De most...Már fogytam 2 kilót egy hét alatt. De ez úgy, hogy én nem fogyózom, a fogyás csakis a sportnak köszönhetõ. Úgyhogy remélhetõleg hamarosan visszaállok az 57-58 kiló versenysúlyomra. (ennél lejjebb még sose ment)
Srácok, hát nektek is fogyóznotok kell gõzerõvel! Fõleg neked, Zedecske!

Most pedig FIGYELEM , FIGYELEM!!!!
SRÁCOK FIGYELEM.
Végre elérkezett számotokra a nagyszerû lehetõség. You get 2 in one. Az " Egyet teker kettõt kap" akció keretében meghirdetem, hogy aki mostanában a Budakalász és Üröm közötti országúton fog edzeni, az láthat nõt melltartóban és bugyiban.
Hogy ez hogy van, mindjárt elmagyarázom.
Ma reggel széles mosollyal arcomon indultam neki elsõ tavaszi edzõkörömnek: Békásmegyer - Budakalász - Üröm - Csillaghegy (betonon, hisza hegyekben még nagy a rendetlenség)
Miután felizmoztam a Budakalász fölötti országút kisebb puklijain, mit látok? Egy lakóautó áll az út bal oldalán és egy szép (asszem szõke) néni, odabent épp igazgatja az ágyat. Függöny egy szál se, a nénin pedig egy szál melltartó (fehér). Alsó részét nem láttam, mert az takarásban volt. Nem kellett sokáig gondokoznom ahhoz, hogy rájöjjek, valószinûleg az utcalányok télre átköltöztek ebbe a kis kalyibába. Kissé meglepõdtem, mert ilyet még nem láttam. Nem is tudom, ha épp kuncsaft jön, akkor hogy takarják le magukat!
Na szóval. Ekkor eszembe jutottatok ti szeretitek a nõi nemet (persze az igent még jobban),szerettek szép képeket nézegetni, s gondoltam, akkor megosztom veletek eme felfedezésemet, hiszen ez itt élõ adás. Csak egy kicsit meg kell izzadni érte.

Remélem holnaptól egész bringás hordák fognak edzeni a hegyen!
vendég_Charon_*
Posted 2006. March 20. - 11:25

Posted 2006. March 20. - 11:24