Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

Monti, nem lehetett semmi élmény! Azért a parton lakókat/dolgozókat sajnálom, hogy az egész város kivonult ma és az õ szerencsétlenségüket mozizta.
Azt nagyon élveztem viszont, hogy a Királyok útja szinte teljesen a bringásoké lett. Ilyen is csak elvétve történik.

Szuper volt az utcatáblák felett evezgetni! Bár én sem örülök a negatív hatásainak, mert a nem rég felújított, antik 2pár evezõs versenyhajónkkal most nem tom mi lesz...remélem nem megy tönkre és nem úsztatja el a csónakház, ahol tartózkodik.:(
Állítólag holnap hajnalban tetõzik a Duna Bp-nél. Holnap mi lesz az utakon????? Sok türelmet azoknak, akik kocsival indulnak útnak!
Levsver jó lehetett tegnap a túrátok! Hol láthatunk képeket?
Álom ez a közlekedés a bringásoknak a lezárt utakon!...csak kár, hogy ha visszahúzódik a víz minden a régi lesz...
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem tom most milyen idõ van újpesten :) de a 13ban süt a napocska, uh mindenki aki messzebbrõl jön és esetleg nála borús az idõ ne féljen, egyelõre nagyon kellemes kis túrázó idõ van...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Sziasztok!

Nagyon pozitív ez a mostani áradás a negatív mellékhatásokat félretéve, mert nagyon sokan pattantak bringára minap!
Tényleg érdemes lemenni megnézni a Dunát, mert így csak ritkán láthatjuk!!!!! De ne a biciklis úton menjetek, mert ott kenuztunk Konamanóékkal ma:)!!!! Élmény volt!:)
Jó tekerést mindenkinek a hétvégére!

Monti, nem lehetett semmi élmény! Azért a parton lakókat/dolgozókat sajnálom, hogy az egész város kivonult ma és az õ szerencsétlenségüket mozizta.
Azt nagyon élveztem viszont, hogy a Királyok útja szinte teljesen a bringásoké lett. Ilyen is csak elvétve történik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
... folytassuk a mi topikunkban, ha csak nem közösen tervezzük a köv. hetet is ...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na igen csak 1) ki szeret korán kelni, 2) innen 60km-re fogok választani :).

Egyébként arra találták fel a szombati napokat, hogy ha vasárnap választás van, akkor szombaton kell túrázni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Választani kora reggel is lehet indulás elõtt és utána lehet menni a közös túrára vagy lehet kicsit késõbb indulni. Ne hogy má ez az õrület a túráink közé álljon!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jövõ hétre meg péntekig esõt mondanak, ebbõl arra következtetek, hogy a 7végén viszont már jó ide lesz. Pedig választani rossz idõben is lehet, inkább lenne most jó idõ.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csüt.-tól vasárnapig záporokról beszélnek és lehülésrõl, na azóta van ilyen baba idõnk... De félek a mostani túrától is mint ahogy mindegyiktõl... Csak 11ig ne essen.. onnan meg már úgysem fordulunk vissza...

avus: ahogy az egyik emlékezetes túránkon beterveztük a havazás miatt a rövidebb túrát aztán lett belõle csobánka meg minden, úgy most is benne vok ilyen ben :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem nagyon tetszett, amit a meteorológus hölgy mesélt és amit mögötte a térkép mutatott :(. Remélem a holnapi nap a meteorológia fekete napja lesz...

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Köszi a kellemes tekerést Nati, Zoli és Kahlesz! Nagyon klassz volt, és megvan az idei elsõ 100+ -om...:bananadan
Már kimosakodtam a sárból, levezettem egy kis kutyasétáltatással, most pedig eszem a szalonnás-hagymás rántottát. A folyadékot az esti partiban fogom pótolni...:chin: ...állítólag.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Persze, persze, de ez a Kahlesztõl függ. Õ nem tudom, mikor szándékszik feltölteni. Ha fent vannak, majd küldök neked egy privit.

OK thx. :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Persze, persze, de ez a Kahlesztõl függ. Õ nem tudom, mikor szándékszik feltölteni. Ha fent vannak, majd küldök neked egy privit.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Adtok majd valami linket ahol meg lehet nézni a fotókat pls. ?:scared:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Útközben sikerült kettõnknek is elesni. Pter egy faággal folytatott rövid tusakodása késztetett eldõlésre, majdnem egy bazinagy pocsolyába - , én meg a saras szakaszon kötöttem ki a kellemes puha sárba. Sajnos ezekrõl nem készült fotó! :D

Nekem a pilisi szerpentin tetszett a legjobban. Fantasztikus kilátás jellemezte, napsütés, mediterrán meleg. A sziklák még nem koptak ki a földbõl, kellemesen lehet fölfele tekerni.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Voltunk., láttunk, gyõztünk!:)
A terep már járható, egykét kisebb szakaszt kivéve.
Az idõ mesés volt, úgyhogy aki nem jött, bánhatja.:P

Na igy már bánom is :cry:
igen fotókat akarok nézegetni most :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát, mi sem az Árpád-hidon, sem Kalászon nem jártunk ma! Mi Csillaghegyen ugyanis bevetettük magunkat terepre. Terepen egyébként senki se jött velünk szembe bringás, csak Dobogókõn voltak, de azok is országúton jöttek föl.

Kahlesz, fotókat feltöltöd????

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Van egy érzésem h találkoztam veletek :) fekete speckó bukó, kék-piros mez, ezüst színú kelly's volt az ismertetõjelem. Bár elég sok vegyes csapatot láttam, de az árpád hídon és bkalászon is volt egy fiú-lány csapat...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali! Voltunk, és isteni jó volt! Útvonal: Ürömi-domb > Hosszú-hegyi út > Pilis-szerpentin > Dobogókõ > Kéken le > Dömörkapuin végig

A terep meglepõen fel volt száradva utunk elején mindenhol (még az Egri vár fölött is)! Az elsõ komolyabb sarakat a szerpentin után, Simon-halála fölött tapasztaltuk. Dobogókõrõl a Kéken nem volt sár.

Persze láttunk durván saras utakat is, de nagyon sok helyen már kiválóan lehet tekerni!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Voltunk., láttunk, gyõztünk!:)
A terep már járható, egykét kisebb szakaszt kivéve.
Az idõ mesés volt, úgyhogy aki nem jött, bánhatja.:P

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Sziasztok !

Mi a helyzet fiúk,lányok voltatok ma bringázni ha igen milyen volt a terep??:scratchhe