Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Nem Szelid, hanem Száguldó Virágok a csapatnév! Pályabejárásról csak röviddel a maraton elõtt lehet majd hallani.

Azt akartam irni, de marhara faradt voltam tegnap este :) bocsi.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nem Szelid, hanem Száguldó Virágok a csapatnév! Pályabejárásról csak röviddel a maraton elõtt lehet majd hallani.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
Sziasztok!

Nos tudom nem irtammeg ide, de azt is tudom/gondolom, hogy Szelid Viragok csapatabol paran forumoznak itt. Lehet tudni esetleg arrol, hogy lesz-e pl aprilis 22en Buda Maraton palyabejaras? Arra a maradek 10 km-re es a technikasabb reszekre lennek kivancsi. Amennyiben igen pls dobjon meg valaki az infoval, mikor hol stb.:)

Koszi

Ezt meg csak ugy beszamolokeppen:

http://bringazas.blo...-terep-tra.html

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pixel, én nagyon szurkolok neked, hogy összejöjjön. Tessék kimenni! Ez is egy olyan kaland, amibe érdemes belevágni és kihagyni TILOS!!! Az ilyen élmények teszik igazán életté az életet.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Egy belga barátom egyhónapos bringatúrára csábít Tibet mellé, 4-5000 méterekre. Már kacérkodom a gondolattal.

ne haragudj, ez olyan "pixeles" volt :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Pixel: pedig könnyen megszokható a merev villa. Persze mikor múltkor felültem a montira, majdnem szétestem a gyönyörûségtõl. De városba nem igazán hiányzik. Laza könyök, laza csukló, ilyesmi.

Tibetet ki ne hagyd! Hadd csorogjon a nyálam :)

--Trifo

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Városba illõ bringa: Merevfarú, merevvillás, kopaszgumis, nagyonsárhányós, max 21 sebességes, soha le nem szedett lámpás, satöbbi. Az enyém ilyen. Imádom. Cél a tökéletes funkcionalitás. Bár most épp eltérek ettõl és kilóméterórát tervezek rátenni.

--Trifo

Para: magaddal végzel előbb, Trifóval vagy velem ? :)
Valszeg én vagyok papírkutya, de merevvillával két napot bírtam a városban. Meg sem tudnám számolni, hányszor mentett meg a legyapált Judym attól, hogy a kerék-gödör kontaktus fogsor-aszfalt kontaktussá váljon.

Egy belga barátom egyhónapos bringatúrára csábít Tibet mellé, 4-5000 méterekre. Már kacérkodom a gondolattal.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Para: felcsapsz végül városi bringásnak? Persze kevés jobb érzés van annál, mint amikor a dugóban ülõ lárvaarcú autósok mellett vigyorogva elsuhan a bringásember. Még esõben is!

Városba illõ bringa: Merevfarú, merevvillás, kopaszgumis, nagyonsárhányós, max 21 sebességes, soha le nem szedett lámpás, satöbbi. Az enyém ilyen. Imádom. Cél a tökéletes funkcionalitás. Bár most épp eltérek ettõl és kilóméterórát tervezek rátenni.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Halllló!

Jujjjjj de csodás idõ van, és mit tesz isten, végre, két nap hibádzik, hogy 3 év kihagyás után ismét merevparipa került alám, ráadásul suhanós kiegészítõkkel... Váó... Szinte alig írható le, milyen pezsgó-jó-érzés tölt most el, egy fél órás városbeli tekergõzés után. Az épp, hogy a város zaján át halláshatáron susogó lopakodó neszezés, és a szinte erõtlen gördülés mámorító! Arról ne is szóljak, hogy Gödöllõ szánszitiben az emelkedõkkel tarkított köreimet végig nagy-tányéron nyomattam... Huhhh... A már majdnem feledésbe merült érzés, és a már csak pislákoló túrás lángom most hirtelen vödörnyi olajat kapott, és fejembe milliónyi aszfaltos-földutas túra képe és terve cikázik, mind-mind elsõbbségért kiálltva... Hahhh...

Ezek után mit is mondhattam?
Gyí Pacim, Gyí! És hétfõtõl halál minden pesti autósra! :D

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Jönne valaki a Mátrába holnap vagy vasárnap? Szép tavaszi idõt mondanak.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És minden jót!
üdv:Thommey

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Köszi szépen Tõletek is :)

és mozgalmas hétvégét mindenkinek:)

:love1:

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Mi is boldog szülinapot kívánunk, Ors! :impra:
Zita&Mellon
:birth:

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Ano :Köszi szépen :)

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Csak az utasokra való tekintettel nem csináltam a helyszínen balhét.

Pedig akkor õk is okulhattak volna az esetbõl! :D
Egyébként tényleg vannak pszicho-buszsofõrök. Nem egyben, de sokban van pl. streetracer vér: némelyik úgy nyomja a gázt, mint az õrült. Valamikor átmennek a piroson. Ez már a veszélyes kategória.

Pix, szerintem is maradhatna igy az út! Nekem nagyon tetszik, hogy nincs rajta kocsi.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Hogy is volt az?

--Trifo

Nem felesleges a békának írni, mások írták, hogy elég komolyan veszik, amelyik buszvezetőre rendszeresen panaszkodnak, az repül. (És nem azért, mert átképzik pilótának.)

Amúgy mondhatni szokásos helyzet volt: Fő utcában (no buszsáv) előzni kezd a csuklós Volvo, majd módszeresen kezd beszorítani a padkához, ha nem vészfékezek, maga alá gyűr, mert hogy ő beáll a megállóba. Majd kirohan a kis fülkéjéből, és torkaszakadtából elkezd ugatni nagyon csúnyákat. Nyilván pszichológiai esetről van szó, stresszes meló lehet, de akkor inkább juhásznak, esetleg gátőrnek kéne mennie, arra most úgyis nagy a szükség. Csak az utasokra való tekintettel nem csináltam a helyszínen balhét.

Nemrég meg a Lánchídnál egy hasonlóan intelligens buszvezető, akinek kigombolt ingéből kilógó termetes mellszőrzete között jó nagy Dávid-csillag bújt meg, majdnem elüt, dudál, aztán leparancsol a járdára, merthogy feltartom őt. Ezek közveszélyes őrültek, és 70 milliós, bazisok tonnás dögöket bíznak rájuk.

Korábban sose volt buszokkal összetűzésem. Mostanában autókkal nincs semmi, mondjuk kifejlesztettem egy határozott/defenzív stílust, és így csak azokkal lehet már bajom, akik szándékosan meg akarnak ölni. Azokkal meg úgyse nagyon lehet sokat kezdeni, azért nem halok meg, hogy elvegyék fél évre a jogsiját.

Az ideiglenes Duna-menti kerékpárúton haladva csak nekem volt az az érzésem, hogy ez akár maradhatna is?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Csak annyit szeretnék mondani hogy: Heppi börszdéj Ors!! ;)
:birth:
:mmraise:
Mert tekerni jó!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hogy is volt az?

Na mert nekem az utóbbi napokban kifejezetten kellemes tapasztalataim vannak az autósokkal.

--Trifo

Bájdövéj.
Reggel voltam egy belvárosi szûk kis utcácskában és sorra voltak letörve a rosszul parkoló autók tükrei. A gyalogosokat is idegesítik gondolom. :-)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hogy is volt az?

Na mert nekem az utóbbi napokban kifejezetten kellemes tapasztalataim vannak az autósokkal.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Eset leírása pontosabban? Rendszám?