Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 17. - 23:34

cm elõtt csináltok vmi találkozót? próbálunk majd vmit összehozni (kelly's-esek) legalább egy nagy pofavizit erejéig, mivel mindenki a barátaival (mármint nem a fórumos körrel no meg a családdal) megy erre általában így nem egyszerû a dolog... szal a lényeg h csinálhatnánk egy közös "pofavizitet" és akik akarnak alkothatnának egy bojt... remélem értitek mit akarok kinyögni de most nagyon le vagyok fáradva agyilag...
Posted 2006. April 17. - 23:16

Emlékszem a 2db HHH-n rendezett 24 óráson is több volt a lehetõség az elõzésre és akkor nem is hallottam nagyon olyat, hogy valakit letaszítottak a pályáról. Az a pálya nekem jobban is tetszett, bár tény, hogy sokkalta fárasztóbb volt.
Posted 2006. April 17. - 21:03

Posted 2006. April 17. - 20:34

Zed!
Egyszerûen csak ott nem engedtem el õket, ahol nem lehetett elõzni!!
Senki miatt nem fogok egy bukást kockáztatni, netalán még végre is hajtani.
De nem büszkélkedtem!!!!!
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. April 17. - 19:23

al01, a Reba úgy mozog, mint egy rugós villa, igazi etalon. Nekem most 800 km van az R7-ben, már nem tapad le úgy, mint új korában, de még mindig van egy kis ellenállása az elindulásnak. Az R7 könnyebb, cserébe a Reba ócsóbb és merevebb, bár az R7 merevsége is bõven elég XC-re. Szerintem mindkét villa jó választás, amit viszont elfelejtenék, az az LX fék. Érezhetõbben gyengébb, mint a monobody-s társai (XTR, XT, Saint). Inkább kuporgass még XT-re, vagy Juicy-ra.
On:
Montini, a Dunamarci valóban nagyszerû szervezés, rengeteg a rendezõ a pályán, jó a kijelölés, de ott nem is akarta Harang megváltani a világot. És már az elsõ DM is nagyon jó volt, a rendezvény gyakorlatilag azóta hibátlan. Az egyetlen szokatlan megoldás az egymástól távoli rajt-cél volt, ebbõl akadtak is bonyodalmak, pl: amikor Melts Andris bejött a 65-rõl, nem állt még a célkapu, nem volt hangositás, Andris 5 perc múlva odament Bíró Ádámhoz, hogy hello, valaki észrevette, hogy megnyertem a versenyt? Nem, senki nem vette észre...
A 24 órás pályáját csak addig véded, amíg nem láttál igazit, amiben van szint, mégis sokkal többet lehet pihenni. Az nem igaz, hogy "aki akarta kikerülte az elõtte menõt", ha még emlékszel, NJoy-t majdnem meglincselték a fórumon, mert paraszt volt, Lovas Gabi azzal büszkélkedett, hogy õ szándékosan nem engedte el a gyorsabbakat, amíg szerinte nem lett a pálya elég széles, márpedig a pálya 10%-a volt csak elég széles, Nati csapattársát belökték a bokorba, stb. Pedig Csillebércen elsõosztályú pályát lehetne kijelölni.
Ellenben az összes Harang versenyen jó a hangulat, a céltábor hangos és vidám. De azért rendeznek itthon más jó versenyt is: Szilvásvárad, két évvel ezelõttig az egri Bükk, Pilis-kupa, Kisnána, stb.
Posted 2006. April 16. - 22:21

Volt mar alattad dual air Reba? Mondanal velemenyt: R7 vs REBA temakorben? Ha lehet tedd melle a pontos tipust is, amirol beszelunk. Sorry, hogy zargatlak, de alattad mar volt mindegyikbol es adok a velemenyedre. Lassan be adom a pilota felmondasat es ez a ketto eselyes. Ami szamit: melyik indul meg jobban, melyik erzekenyebb, melyik merevebb (LX tarcsa lesz rajta) es melyik mozog szebben.
Orok hala.

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. April 16. - 08:58

raycoon: Gratulálok! Akkor már van legalább két bringás kislányunk
Egyéb adatokat lehet tudni (név, méretek, miegymás)
--Trifo
Sõt! Nálunk is készülõben van egy bringás baba!!
Érkezés: kb november közepe.
Raycoon!
Gratula tõlem is, adatokat légyszi!!!
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. April 15. - 13:07

Raycoon, GRATULA!!!
Montini, az XC-t szeretem, emberileg Haranggal sincs bajom, õ mindig jót akar, csak abbéli igyekezetében, hogy feltalálja a spanyolviaszkot rendszerint becsúszik egy két hiba, ami miatt a versenyzõk - jogosan - morognak, és ezt persze õ nem érti. Mint a legutóbbi 24 óráson: "meghosszabbítottuk a pályát, hogy jobban elférjetek..." - szép, a hosszabb pályán tényleg jobban szét tud húzódni a mezõny, mégis sokkal inkább szélesíteni kellett volna, hogy elõzni lehessen. A szabályzat szerint ugye az XC verseny napja vasárnap, de mivel nem kupafutam, ezt nem kell betartani. Ellenben érdemes volna, mert nem véletlenül találták ki így... Az XC versenyeken a versenyzõk java része szombat délután érkezik nevezni és pályát járni, sokan mennek több kört is. A másik, hogy sokan pénteken is késõig dolgoznak és így nem tudnak leutazni 100-200-500 km-t, másnapra hagyják. Másnap viszont 10-11 között van az elsõ rajt, akkor baromi korán kell felkelni. Ha vasárnap van a verseny, a lejutásra van idõ, és négykor el lehet indulni hazafelé.
Aki jobban megszervezi a versenyeket, mint Pl. Harang, annak nagyon gratulálok, mert semmi sem lehet mindig tökéletes és nem is az. Olvastad a Bringa magazin áprilisi számában a "Szól a Harang" cikket?
Én nem vagyok versenyzõ (sem "Harang-fun"), de az õ versenyein nagyságrendekkel több szolgáltatás van, mint más fú, de szupi rendezvényeken...pl. 2005 Bükk maraton: 2 órát vártunk a tésztára, mert csak az elsõ 20 embernek jutott, vagy a 20. Békás kupa 2005: fõztek valamit bográcsban,miközben 10 méterre ravataloztak, nagyon gáz volt, amikor a család odajött szólni...+no wc, no parkolóhely, no víz. Csak két példa.
A 24 órással kapcsolatban: aki akarta kikerülte az elõtte menõt. Lehet, hogy elvesztené a varázsát, ha 2 méter széles döngölt vagy aszfalt úton kéne körbe-körbe tekerni, nem? A hegyen sincs kiszélesítve az út nekünk bringásoknak, ott megyünk, ahol tudunk.

A vasárnapi xc-vel kapcsolatban igazad van, hogy jobb lehet kipihenve versengeni.

Ezért el kell fogadni ahogy van, A TELJESÍTMÉNY NEM EZEKTÕL FÜGG (ÁLTALÁBAN), az már csak utólagos kifogás, hogy miért nem én lettem az elsõ!!!

Üdv
Posted 2006. April 15. - 01:59

Ez már nekem is eszembe jutott..raycoon: tedd el ezt a mondatot magadba és három hónap múlva vedd elõ újra. Más íze lesz, figyeld meg

Posted 2006. April 14. - 19:00

Mivel ezt ajánlották

SOS
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. April 14. - 09:03

Ha rajtam múlik, akkor még szívesen növelem a számukat..
raycoon: tedd el ezt a mondatot magadba és három hónap múlva vedd elõ újra. Más íze lesz, figyeld meg

Amúgy a babákbak olyan jó szaguk van, fõleg ha nincs rajtuk semmi illatosított matéria (J&J babafürdetõ, vagy hasonló). És a pelenkák se büdösek amíg csak tejet esznek

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2006. April 13. - 22:02

Lensver: persze, hogy nagyon örülök. Gondoltam, hogy nagyon jó érzés lesz, de hogy ennyire!
Trifo: két neve lett a picinek: Laura Hanna. És 3120 grammal és 54 centivel született "hagyományosan".. Csoda volt végig nézni! Születése után 5 perccel már a kezemben volt.. Ha rajtam múlik, akkor még szívesen növelem a számukat..

Jajj, de nagyon oda vagyok..

Posted 2006. April 12. - 18:24

Posted 2006. April 12. - 09:58

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2006. April 12. - 08:29

Montini, az XC-t szeretem, emberileg Haranggal sincs bajom, õ mindig jót akar, csak abbéli igyekezetében, hogy feltalálja a spanyolviaszkot rendszerint becsúszik egy két hiba, ami miatt a versenyzõk - jogosan - morognak, és ezt persze õ nem érti. Mint a legutóbbi 24 óráson: "meghosszabbítottuk a pályát, hogy jobban elférjetek..." - szép, a hosszabb pályán tényleg jobban szét tud húzódni a mezõny, mégis sokkal inkább szélesíteni kellett volna, hogy elõzni lehessen. A szabályzat szerint ugye az XC verseny napja vasárnap, de mivel nem kupafutam, ezt nem kell betartani. Ellenben érdemes volna, mert nem véletlenül találták ki így... Az XC versenyeken a versenyzõk java része szombat délután érkezik nevezni és pályát járni, sokan mennek több kört is. A másik, hogy sokan pénteken is késõig dolgoznak és így nem tudnak leutazni 100-200-500 km-t, másnapra hagyják. Másnap viszont 10-11 között van az elsõ rajt, akkor baromi korán kell felkelni. Ha vasárnap van a verseny, a lejutásra van idõ, és négykor el lehet indulni hazafelé.
Posted 2006. April 12. - 02:45

Mintahogy régebben egyszer jeleztem (azt hiszem), bõvíteni szándékozom a topikot egy új személlyel, bár kicsit várni kell az aktivitásával.

Tegnap reggel 7.20-kor megszületett a lányom!!
Remélem szeretni fog biciklizni..

Posted 2006. April 11. - 09:59

Azt viszont nem tudom, hogy lehet az ország legtávolabbi zugába szombatra tenni XC versenyt?! Gondolom az indulók fele nem is tudott pályát járni, ami nagy hátrány és veszélyes is. Alapvetõen idiótának tartom azokat, akik XC elõtt nem járnak pályát, de ezesetben nem adták meg a lehetõséget...
Szerintem aki akarta be is járta a pályát,ami nem telt 15 percbe sem,így a lehetõség megvolt és éltek is vele a versenyzõk. Mi elég késõn értünk le 10 körül, de Tomi simán bejárta és utána még napoztunk is legalább 3/4 órát.
A szombat sem gáz, mert legalább ott a vasárnap a pihenésre, nem?:bell:
Az xc-zést vagy a Harangot nem szereted????

Posted 2006. April 10. - 22:14

Posted 2006. April 10. - 21:31

Posted 2006. April 10. - 12:23

Harang nagyon jól megszervezte ezt a hétvégi dolgot, mert egy csodálatos helyen,gyönyörû környezetben, nagyon rendes emberekkel, kultúrált ellátással lehetett végig izgulni, versengeni a szombatot. A gyerekversenyek remekek, a felnõttek, pedig nagyon izgalmasak voltak!Jó volt a talaj, a hangulat, az idõ.
Legközelebb ne hagyjátok ki!!!!!:bell:
Konamanó és Skiri köszi a tegnapi szuper túrát, nagyon fincsi volt!!! Már gondolkozunk a legközelebbi célokon!!!!