Miken? Jamis Dragon, Manitou 3 (vagy 4??), XT, stb... Ez akkor istencsászár volt, még külföldön is jó gépnek számított volna!
Zednek jó a memóriája

Miken? Jamis Dragon, Manitou 3 (vagy 4??), XT, stb... Ez akkor istencsászár volt, még külföldön is jó gépnek számított volna!
Pixel: nem semmi ez a kép rólad!
:) És el se hiszem, hogy miken tekertél akkoriban.
Még jó, hogy autót nem lehet öv nélkül venni...de szamomra inkabb ott lenyeges a sztori, hogy ket baromnal volt buko de nem vettek fel. Akkor minek vettek meg? Az se jo, ha valaki nem vesz, de akinek van es nem hordja...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA baj csak az, hogy sokszor már nem tudnak tanulni belõle, mert gyakran csak egy "esélye" van az embernek, és nem fogadhatja meg mondjuk egy betört orr után, hogy "Ezután mindig bekapcsolom a biztonsági övet/hordok sisakot!":wtf:Sokan nem tanulnak az ilyen esetbõl sem. Ez a sisak-dolog pontosan ugyanolyan probléma, mint az autózásnál a biztonsági öv használata. Sokan kényelembõl nem hordják, nem csatolják be, vagy lazán rögzítik.
Szomorúan tapasztaltam , hogy a nõket hülyének nézik egyes bringás boltokban...:cry:
Visszavittem volna egy alig 2 hónapig használt kulacstartót, mert tönkre ment és azt mondták, hogy nincs rá gari, vegyek újat....pedig 2 év lett volna a garancia (speckó)...
Ha egy fiú megy helyettem biztos kicserélik neki!!!! Nem az a kis pénz érdekelt, hanem a gesztus, hogy megpróbálnak valamit segíteni...de mivel lány vagyok biztos nem értek hozzá, igaz?
Ebbe a boltba se megyek többet!................Valaki vigasztaljon meg, hogy nem mindenhol megy ez így!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Montini: ne aggódj! Szerintem egy fiúnak se cserélték volna ki! Meg ez különben is MO. Biztos, hogy más országokban azért odafigyelnek ezekre a gesztusokra. De nálunk is vannak különbségek. Egyik boltban igy bánnak, a másikban amúgy. Én is tapasztaltam már az elutasítást és a hülyére vevést, igaz én inkább szerviz terén. És éppen ez indított el azon az úton, hogy magam tanuljam meg a dolgokat. Sajnos azonban vannak dolgok, amiket még otthon se lehet megcsinálni. Pl.hiányzott egy spéci szerszámunk a középcsapágy kiszedéséhez. Bevittem szervízbe, hát már az is nehéz munka volt, hogy oda beimádkozzam magam, hogy rávegyem a szervizest, hogy csinálja meg. Csak egyetlen dolgot kellett volna meglazítania a kulccsal, de úgy állt hozzá, hogy végül az egész hajtókart és új csapit is ott kellett hagyni. Ezután pár nap múlva vettük csak észre, hogy az új csapágyat úgy rakták be, hogy elkenték a kis lyukakat, amibe kapaszkodik a szerszám. Sajnos úgy tekerték meg, hogy közben egyszer-kétszer lecsúszott a szerszám róla. A középcsapi pedig vadonatúj.
Ki tudja, ha nem lány lettem volna, lehet, hogy ehhez az egészhez komolyabban állnak hozzá. Sajnos nagyon elment már a kedvem ettõl a szerviztõl, mert nemcsak emberileg kezelnek ott le nagyon, de a bringából is vagy hiányzik valami, vagy meg van sérülve, miután hazahozom onnan.
Tomi képei a Brac-i kiruccanásról itten megtekinthetõk:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2582
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Budamaraton?
Megcsináltam. 7 óra alatt.
Aki nem volt ott, és nem próbálta meg, az el sem tudja képzelni.
Aki ott volt, ezután egész életében emlegetni fogja.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
voltunk...
se sár...
se esõ...
se sötétedés... :-/
kezdek kiesni a formából...
no, de legalább jól éreztük magunk...
fotók hamarosan...
Picasa _Alex_