Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Tegnap én is felvetettem Parának, hogy nemlehetneeesetlegtalán és azt mondta, este jön és átírja köv 7végére. Remélem nem gondoltam meg magát, de most annyira szervezi a kona talit, hogy szerintem semmire nincs ideje.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Keiko: hát ez ismerõs, az én barátnõim is hasonlókat csinálnak, ezért se szoros közöttünk annyira a kapcsolat. Igazándiból azóta se találtam senkit (lányban), aki eljárna velem mindenhova. De végülis igy is jó. A srácokkal is sokfelé lehet járni, sokmindent csinálni. Õk ne is visszakoznak annyira.

én sem :( :(

De végül is ez annyira nem jó....

;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, ezt én is kérdezném, mert már régóta szeretnék odamenni és pont ilyesmit csinálni, de azon a hétvégén van a Duna marci. Esetleg július 8-9?

Keiko: hát ez ismerõs, az én barátnõim is hasonlókat csinálnak, ezért se szoros közöttünk annyira a kapcsolat. Igazándiból azóta se találtam senkit (lányban), aki eljárna velem mindenhova. De végülis igy is jó. A srácokkal is sokfelé lehet járni, sokmindent csinálni. Õk ne is visszakoznak annyira.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sõt, lovaggá is üthetnénk :)

Vagy õ engem... õõõ... minket :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pedig milyen hangulatos is lenne a siroki várban megkeresztelni. :-)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Para: Áááááá, visszavonom a feltételes jelentkezésem is. 2-án lesz a kicsi lánykám keresztelõje. Biztos, hogy nem lehet valamikor kicsi tmáskor?

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Keiko: állj a sarkadra! :) De szerintem találsz itt is jelentkezõt

--Trifo

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Miért kriplik a barátnõid? Mert nem járnak veled strandra, vagy másért? ;)

Mert nem olyanok mint én és szeretnek otthon ülni és mindig megbeszélünk vmit, aztán az utolsó percben lemondják...Elég lehangoló :) (nem is tudom, mit mosolyog ez a szmájli, mindjárt lecsapom)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!
PéeF: feltételesen, de nagyon feltételesen, jelentkeznék Én is...
Remélem tudok pár Kampert gyûjteni...

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Miért kriplik a barátnõid? Mert nem járnak veled strandra, vagy másért? ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Ez most elég OFF lesz, de gondoltam ide írok a topik címe miatt ("lányok") :D Szóval olyan lányokat vagy társaságot keresek, akik szoktak járni strandra, mert elegem van, hogy folyton egyedül megyek, hát gondoltam írok ide, hátha csatlakozhatnék :) Összes barátném kripli - erre megint rájöttem ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Alex: by bike :)
de olyan asztfaltos-fotózgatós-lájtosgurulós-életetélvezõs tekeréssel :)

Siroki tortúra
Nati
Bruce?
trifo
Alex?
Györgyi+Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
A siroki csapathoz én is csatlakoznék. Feltételesen...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para: oooooooooooooojééééééééééééééééé
Imádom a Siroki várat! Ezt muszáj, muszáj, nyál, nyál. óóóóóóóóóóóóó, de jóóóóóóóóóóóóóóóóój élalésjfoiauptw shléalu uaéijÉL.

nA, EZEK csak az öröm jelei voltak. Meg a szomorúságé...Mert ezen a hétvégén lesz a Duna marci. Szóval irtó szomorú vagyok, hogy nem tudok veletek lenni, mert már régi vágyam, hogy elmenjek a Siroki várba fotózni és ottaludni. :( Nem lehetne, esetleg .... ??

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ahoy, sziasztok!

Akkor Én is halkan írom :) hogy idén biza végre felkerekedünk, és megcsináljuk a két napos, várban alvós siroki túrát.

Elsõ kijelölt dátum: Július 01.-02.
Terv: Gyöngyös-Mátrafüred-Mátraháza-Parád-Recsk-Sirok-Bükkszék
útközben fotózás, nap végén strandolás
alvás a siroki várban tábortûz mellett
másnapi terv: siroki õserdõ-Recsk-Parád-Parádsasvár-Galyatetõ-Mátrafüred-Gyöngyös

Jelentkezni csak bátran! :)

Ezt gyalog vagy bicajjal?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Para, engem ez egy határozott talánnal érdekelne.

Ha kell, vonattal megyek :D ;-)

Más:
Nati betegsége miatt most egy ideig nem akar gyalogtúrázni, de én további lankadatlan lelkesedéssel keresek túratársak egy esti gyalogtúrára! Ötletem: Utolsó busszal ki a Dömösre, Rám-szakadék, majd napfelkelte Dobogókõn vagy Pilisen, vagy máshol :) Semmi sem konkrét, bármi ötlethez tudunk alkalmazkodni. (kivéve, hogy nappal menjünk :-) -- bár azt is lehet, de amellett legyen egy esti is..)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok!

Akkor Én is halkan írom :) hogy idén biza végre felkerekedünk, és megcsináljuk a két napos, várban alvós siroki túrát.

Elsõ kijelölt dátum: Július 01.-02.
Terv: Gyöngyös-Mátrafüred-Mátraháza-Parád-Recsk-Sirok-Bükkszék
útközben fotózás, nap végén strandolás
alvás a siroki várban tábortûz mellett
másnapi terv: siroki õserdõ-Recsk-Parád-Parádsasvár-Galyatetõ-Mátrafüred-Gyöngyös

Jelentkezni csak bátran! :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csak halkan mondom egyelõre, hogy ezen a nyáron már ne hagyjuk ki az SSS-t! Részletek pár hét múlva. Ezúttal egy pénteki napra szeretném tenni, hogy végre azok is jöhessenek, akik hétköznap a meló miatt nem tudtak eljönni.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Igen. Bemutatkozásképp ma délutántól holnap estig kiadós zivatorokkal locsolja meg hazánkat! :D

Viva el Verano!

Ettõl nekem is ilyen-> Feltöltött képkedvem lett.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De ez már nyári zápor!!! :D