Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
most nem olvasok még vissza, mert 1) hullavagyok 2) rengeteg melóm van, de este jövök... most gyorsan:
nagggyon szomorú vagyok, mert van egy olyan fesztivál, ami 1) magyarország legnagyobb kerékpáros fesztiválja 2) talán a legolcsóbb is a résztvevõk szemszögébõl (kaja-pia-belépõ), és ennek ellenére egy KERÉKPÁROS FÓRUMról 7-8 embert láttam lenn... nem értem... mind1... majd ezen érzésem is elkopik idõvel, csak most szúr...

másik: SIROKI TÚRA IDÕPONTJÁRA MEGFELELNE-E A TÖBBSÉGNEK A JÚLIUS 8-9 VAGY A 15-16?
Várom a tippeket!

péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az attól is függ, hogy mennyire mélyen égett meg.
nekem volt ami 2-3 évig még megvolt. az például jó mély égés volt. kipufogót megfogtam...
amikor a lánctányér hagy nyomot a vádlin, az is tud még néha szép lenni. szerintem jó poén lenne egy olyan tetoválás is. :)

lensver:
egyébként ez egy 160-as Hayes tárcsa ugye? :P

még valami. te milyen magas vagy és mekkora a vázad?
egy kb 170 cm-es lánynak egy 16"os magellan váz passzolna? esetleg egy 17"-es Kona.
XC-re

konából is inkább 16 os sztem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az attól is függ, hogy mennyire mélyen égett meg.
nekem volt ami 2-3 évig még megvolt. az például jó mély égés volt. kipufogót megfogtam...
amikor a lánctányér hagy nyomot a vádlin, az is tud még néha szép lenni. szerintem jó poén lenne egy olyan tetoválás is. :)

lensver:
egyébként ez egy 160-as Hayes tárcsa ugye? :P

még valami. te milyen magas vagy és mekkora a vázad?
egy kb 170 cm-es lánynak egy 16"os magellan váz passzolna? esetleg egy 17"-es Kona.
XC-re

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tudja valaki, hogy ez meddig fog tartani? Én azt hittem, hogy pár hét, aztán minden lehámlik, de valaki azt mondta nekem tegnap, hogy jó pár évig ott lesz, mert az égés beépült a mélyebb szövetekbe is...???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Szombaton felavattam lábamat kihasználva az üres felületeket:
http://www.kep.tar.h...4228/22966872#2

További tetoválást vállalok :D

Jól néz ki! Ilyet én is csinálok! hehehehe

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jól néz ki...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez a Milic keleti oldala. Elõször marha meredek, majd kiérsz egy lájtos, széles szerpentinre.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lens! Ez melyik lejtõ volt?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szombaton felavattam lábamat kihasználva az üres felületeket:
http://www.kep.tar.h...4228/22966872#2

További tetoválást vállalok :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dani, gyönyörû helyeken mûveltetek fantasztikus dolgokat! Látom, Kahlesz alaposan megerõsödött, hogy ilyen facsemetéket tud lerúgni dühében! :D Egyébként elég naturálisan mostátok a bringákat! Patak, folyó, stb...Legszívesebben most feltennék háromezer kérdést, de annyit úgyse fogsz írni ide, ezért elhalasztom a személyes találkáig.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Nemrég jöttünk meg az erdélyi barandolásból, íme egy kis ízelítõ az ott szerzett élményekbõl: http://kepz.terror.h...al/transzilvan/

Aki még nem volt Erdélyben az sürgõsen látogassa meg. Akkor is érdemes kimenni, ha az ember szeretethiányban szenved - az ottaniaktól nagyon komoly kedvességdózist kaphatunk. Ha minden igaz Káhlesz is feltolja majd vhova a képeit, ott vannak aztán igazi csemegék ;)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Asszem erre a végsõ szót Parának kell kimondania.

Keiko, én is szívesen talizom veled, csak ez a fránya idõ...nem, most nem a zuhanyokra gondolok, hanem hogy kevés a szabad idõ, mert azt csinálom benne a legtöbbet, amit a legjobban szeretek, vagyis a kedvesemmel császkálok vagy tekerek.
Ezer felé lehetne menni, így végülis a Millenárisba is kinéznék, dehát pont most utazunk Zemplénbe. MIndenkinek kellemes hétvégét és szép idõt!

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Mit szólnátok, ha két héttel halasztódna a siroki móka? Mi is szívesen mennénk, de júli 8-9. Prágába utazunk :bananadan

No majd jól megbefolyásoljuk Parát vasárnap Bfüreden ;)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Para, ezt én is kérdezném, mert már régóta szeretnék odamenni és pont ilyesmit csinálni, de azon a hétvégén van a Duna marci. Esetleg július 8-9?

Keiko: hát ez ismerõs, az én barátnõim is hasonlókat csinálnak, ezért se szoros közöttünk annyira a kapcsolat. Igazándiból azóta se találtam senkit (lányban), aki eljárna velem mindenhova. De végülis igy is jó. A srácokkal is sokfelé lehet járni, sokmindent csinálni. Õk ne is visszakoznak annyira.

Amúgy a fiúk tényleg sokkal megbízhatóbbak, ezért is tudom megszámolni egy kezemen a nõnemû barátaimat...Mindenkinek üzenem, hogy jöjjön ma este a Millenásira esti meccset nézni!!! Megint úgy néz ki egyedül megyek, mert szegény szerelmem tanul vizsgára, de azért legurulok bicajjal.
Lensver, ha jönnél, narancssárga Kona Lava Dome-ról megismersz és végre oszthatnánk az észt globális felmelegedés témában élõben is ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem. Lassan már két hete, hogy gyalogtúráztam egyet, és valamitõl nagyon begyulladt a talpam. A túra 3/4 távjánál már erõltettem a dolgot, de hát valahogy ki kellett jutnom a betonútra, oda pedig értem jött Zed kocsival, mert már millió tû szúrkálta a talpamat. Ez a dolog sajna lassan gyógyul.

Nekem a lábaim nem a legerõsebb részem, sajnos korábban is sokat sérültek.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi történt veled Lens, kiszakadt a talpadból a cleat? ;-)

Jobbulást...

Bazz, mire rájöttem, ezt stoplinak hívják. :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali! Ó, épp a cukiból jöttem ki! :) Ti melyik oldalon áltatok? Tudjátok tök jó lett a Szépvölgyi cuki, mióta megépítették a felsõ szintet. És ott is lehet fagyit kapni, szóval nem muszáj a lenti tömegbe beállni!

Igazán utánam üvölthettetek volna! :)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tudjátok minek szól? Az idõpont változásnak. Mire? Hát a Para túráéra. Éljen! Éljen. Már tényleg régóta vágyom erre a túrára, s most talán összejön! Idén sokminden összejönni látszik, amire korábban vágytam. Megaszupra istencsászár!!!! :D

Burce: lassacskán gyógyul a talpam, úgyhogy ha jövõ hét utánig senki se menne veled, én ismét szalonképes leszek. Már ha le nem sérülök most a hétvégén a Rákóczin. Sajnos azt nem mondhatom, hogy vigyázni fogok magamra, mivel ez nem az a terep, ahol lehet ilyet tenni. Ott vagy megy az ember, vagy el se indul.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
lensver, láttunk ma a szépvölgyin felfelé tekertél, csak mire észbe kaptam, már fentebb jártál...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mert nem olyanok mint én és szeretnek otthon ülni és mindig megbeszélünk vmit, aztán az utolsó percben lemondják...Elég lehangoló :) (nem is tudom, mit mosolyog ez a szmájli, mindjárt lecsapom)

Na, nekem is csomó barátom / kollégám ilyen! Ez az utolsó pilanatban közbejövõ....és lemondják, AAAARGH! Nem jön valaki bringázni meló után? Szét kell csapatnom magam...de elõre is szólok, gyenge vagyok...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Az már jobban hangzik! Sõt!

--Trifo