Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mi is mennénk szivesen, csak az a problem hogy nincs akkora táskám amibe beférnek a cuccok. Nem voltam még többnapos túrán. Ti hogy viszitek a sátrat, hálózsákot, polifoamot? A bicajon, vagy hátizsákban?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ma egy fasz többször is rámhúzta az Audijának az orrát az Alsó Rakparton, mert elõtte egy kanyarodó sávból átmentem az õ egyenesen menõ sávjába. Igazából nem értettem mi a baja, mert nem volt közvetlen mögöttem. De dudált, én meg bemutattam neki, valszeg ez lehetett a legnagyobb baja.
Kiüvöltözött mindenfélét, és kétszer is úgy rámhúzta az orrát, hogy õ maga meg is állt közben, én minduntalan el tudtam mellette a résben slisszolni. Ezután még egyszer bemutattam és nem vártam meg a 3.kisérletét, hirtelen jött jobbról egy gyalogos átkelõ, ott elmentem jobbra. Visszanéztem rá, õ ott megint megállt és kiüvöltött, hogy meneküljek. Szegény elmebeteg fasz. Milyen kár, hogy 30 év körüli faszi és még valószínûleg vár rá néhány évtized csalódás az életben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Siroki Para TorTúra

idõpont:
2006.07.08.-09.

kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok

kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös

jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!

alvás:
siroki várban, nomád módon

jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
Konamano
Skiri

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
én meg már eligérkeztem rokonékhoz :cry:

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Pixel: hát ja, mi is sajnáljuk, mert nem egy emberrel beszéltem elõtte, aki a soul miatt nem tudott jönni... majd jövõre...

Nati: pótolandó, és reméljük jövõre sikerül az elsõ kona fesztiválon résztvenned :)

Siroki Para TorTúra

idõpont:
2006.07.08.-09.

kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok

kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös

jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!

alvás:
siroki várban, nomád módon

jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Para, akkor mi sajnos kimaradunk most a siroki túrából. De azért nem vagyunk túl depisek, mert ma kiderült, hogy két hét múlva megyünk Korzikára!! 10 nap tömény túrázás, megmásszuk a sziget két legnagyobb helyét, lesznek medertúrák, mindenféle kirándulás. Szóval szuperizgatottak vagyunk :bananadan

A füredi muri nekünk tetszett, már amit láttunk belõle, mert csak vasárnap mentünk le a maratonra. Én is végigmentem a rövid távon, tök jó volt, és nem is tévedtem el, mint ahogy sokan írták :) Igaz, tényleg volt helyenként durva sár meg egy térdig érig patakon átkelés, meg nagy nyári zuhi a cél elõtt, de ettõl csak izgibb volt. Szóval nekem tetszett, igaz, ez volt az elsõ magyarországi maratonom, így nincs összehasonlítási alapom.:chin:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Egyébként a Zerge már égette át úgy többször is a kesztyûjét, hogy hozzáért a gyorszárhoz, mert ki akarta szedni gyorsan a kerekét, ám a gyorszár tiszta forró volt a tárcsáról átadódott hõtõl.

Helyesbítenék, mert hülyeséget írtam. Szóval nem a gyorszár égette ki a kesztyûjét, hanem a tárcsa. Az volt a gond, hogy a gyorszár a tárcsa oldalán volt, de mint okos emberek kioktattak, egy gyorszár nem tudna így felforrósodni. Bocsi ha valakit félrevezettem/elbutítottam! :D

Para: én jelentkezem mindenképpen!

És akkor most már értem a szomorúságod okát is. Megvallom, én még sose voltam a Kona talin, de nem azért, mert otthon néztem a tv-t. Sajnos pont ezen a hétvégén van a Bike'n Soul is meg a Rákóczi is már évek óta.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Én sem értem a fórumos érdektelenséget, mert a Kona tali az egyik legjobb bringás buli itthon, mindig csábítom a népet, de valamiért ódzkodnak tőle... idén sajnos egybeesett a Slopestyle-lal, reméljük, jövőre nem fog.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nati: természetesen nem azok miatt vagyok szomorú, akik egy ilyen kihívás miatt nem jönnek... mert AZ megérthetõ... a többieket most nem szeretem... :-/

:)

Sirok akkor ezek szerint a többségnek 8-9!!!

Lehet jelentkezni!
Tsak tessék!

ps:
brúsz: lillafüredi móka aug elején lesz idén, úgy fest!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
A hosszú ujjú kesztyű előnyei: Saalbachban a tesztrájdon a 180-as Avid piccit jobban fogott, mint az XTR, egy megállásnál ki is ment az első kerék, én meg úgy érkeztem, hogy valahogy telibemarkoltam az egyik srác tárcsáját. Szerencsére nem égette át a kesztyűt :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na erre szinte esküdni mertem volna! :D Majd ha már kifakult ez, akkor megcsinálhatod!

Egyébként a Zerge már égette át úgy többször is a kesztyûjét, hogy hozzáért a gyorszárhoz, mert ki akarta szedni gyorsan a kerekét, ám a gyorszár tiszta forró volt a tárcsáról átadódott hõtõl.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

de mondjuk abban benne lennék, hogy valaki egy random pillanatban hirtelen hozzámnyom egy 200 fokos tárcsát fél másodpercre (de csakis úgy, hogy nem fogom tudni, hogy mikor).

Én benne vagyok Feltöltött képFeltöltött kép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, Rákóczi beszámoló hamarosan felkerül, akkor belinkelem ide is.

A tetkó pontosan úgy került a lábamra, hogy kb. 20 perces folyamatos fékezgetés után (lefelé a Nagy-Milicrõl), gondoltam hogy akkor most visszaemelem a nyerget és a hátsó kereket megtámasztottam a lábammal. A tárcsa forrósága hirtelen nyilallt bele a lábamba, ám hiába kaptam le egybõl magamról, a nyom már ott volt. Egy pillanatig nagyon fájt, de ez a fájdalom - mivel gyors volt - szerintem teljesen elviselhetõ.

Bár az az igazság, hogy nem vagyok benne biztos, hogy lenne hozzá erõm, hogy tudatosan is okozzak magamnak ilyen fájdalmat, de mondjuk abban benne lennék, hogy valaki egy random pillanatban hirtelen hozzámnyom egy 200 fokos tárcsát fél másodpercre (de csakis úgy, hogy nem fogom tudni, hogy mikor). Utána egész nap sajgott a seb, de a Rákóczin sokkal durvább megpróbáltatásokra kellett figyelnem, ezért igazán nem foglalkoztam vele, csak néha - amikor már nagyon égetett - locsoltam rá hideg vizet.

Szóval nagyon mókás, hogy én az antitetkós most kaptam egyet.

Era: tök jó lehetett, fotókat majd rakd föl. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hûûû, Nati! Ez nagyon fájhat. De tényleg jól mutat. :) És milyen volt a TT? Megint 120? Sár és meleg?

KeX: nagyon szép Erdély. És milyen volt a verseny?

Mi is megjöttünk az Alpokból. Szép volt, de nagyon kevés volt az egy hét. Pláne részemrõl, hogy bringázni csak egy nap tudtam, aztán következõ nap hulla voltam, aztán a következõ nap ültem csak fel megint a nyeregbe. Országútikkal voltunk.

A hegyek arra valahogy más léptékûek.
Voltunk 9, 13, 17%-os emelkedõn is 800 m-tõl 6 km-en átig. Ja és volt egy hágó, ahova 14 km volt felfelé az út és 700 m-t emelkedett. Az utolsó szerpentinen a kanyarok között 75 m volt az emelkedés. Az volt a célom, hogy a következõ kanyarig el tudjak menni megállás nélkül és a pulzusom a pihi alatt lemenjen 80%-ra. Felértünk egy nagy teknõbe, aztán még jött 4 km felfelé. Végül összesen 18 km-en 500-ról 1304 m-re emelkedtünk. A túloldalon pedig félelmetes szerpentinen ereszkedtünk alá csodálatos panoráma közepette. Ez veszélyessé is tette a bringázásom, mert sokszor bámultam csak a tájat ahelyett, hogy az utat néztem volna.
Egyébként végig szépséges napsütés volt.

Ja és a kerékpározás Ausztriában:
Kerékpárutak! Alagutat fúrnak az autóknak, és a bringásoknak is egy külön másikat. És itt az öreg nyugdíjasok olyan keményen nyomják az országútikkal a hegyeket, hogy csak lestem. Sokszor nagy túracsomagokkal!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szombaton felavattam lábamat kihasználva az üres felületeket:
http://www.kep.tar.h...4228/22966872#2

További tetoválást vállalok :D

"Mutasd a lábad, megmondom milyen féked van" :)

Para nekem mindkettõ off :( /bár azért ahelyett sem lesz olyan rossz remélhetõleg... :-)/
Lesz lillafüredi bringázós mókázós izé aug elején?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
egyébként pontosan hogy sikerült találkoznod a tárcsával?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Nincs vkinek egy 165-ös formula tárcsája? annak nagyon raj formája van, jól mutatna a vádlimon. marhabillog rules :) Nati valaki az ilyen tetkóért súlyos tízezreket fizet és ugyanúgy fáj ;)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, 8-9 jön be nekem is!

Egyébként miért baj az, hogy én a Rákóczi TT-re mentem el a Kona tali helyett (vagy most csak félreértettelek)? Ez az év egyik legnagyobb kihívása a számomra és semmi pénzért nem cseréltem volna el másra!

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
A taliról mi már elõzetes szóbeli felmentést kaptunk esküvõ miatt! :)

Sirok jobb lenne 8-9, mert utána már vizitúra van.

most nem olvasok még vissza, mert 1) hullavagyok 2) rengeteg melóm van, de este jövök... most gyorsan:
nagggyon szomorú vagyok, mert van egy olyan fesztivál, ami 1) magyarország legnagyobb kerékpáros fesztiválja 2) talán a legolcsóbb is a résztvevõk szemszögébõl (kaja-pia-belépõ), és ennek ellenére egy KERÉKPÁROS FÓRUMról 7-8 embert láttam lenn... nem értem... mind1... majd ezen érzésem is elkopik idõvel, csak most szúr...

másik: SIROKI TÚRA IDÕPONTJÁRA MEGFELELNE-E A TÖBBSÉGNEK A JÚLIUS 8-9 VAGY A 15-16?
Várom a tippeket!

péef

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem 8-9, sajna ;) késõbb Szlovéniában leszek...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)