Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szuper! A cukiba is jössz?
Természetesen esõ esetén lefújva. Ha napközben egyszer lenne zuhogás, de este már nincs, akkor is jó lenne menni, mert olyan utakat választunk, ami megszárad.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
asszem én is csatlakozok, ha nem jön közbe jégesõ.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jaja. A Moszkva tér környékén olyan fél 10 körül járnánk, akkor lehet becsatlakozni. Hajnalig tartó nem lesz, max. 1-2-re szerintem visszaérnénk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Most úgy néz ki, hogy a péntek esti tekerés 8-kor cukival indul a Római parti cukitól. :)
Aztán 9 körül tényleg elindulunk és útközben is lehet csatlakozni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Más. Péntek este csinálunk egy éjjeli túrát. Tali 9 ó körül valahol a városban és irány a Budai-hegyek.

Lehet jelentkezni, de azt mindenképpen szem elõtt kell tartani, hogy terepen megyünk és szükség van olyan lámpára, amivel lehet is haladni az erdõben. Tehát nem a fejreesõs üzemmódban nyomjuk.

Eddig jönnek:

Era, Paul, Zed, Lens

Szia Nati, milyen hosszúra és merre tervezitek a túrát?
Ha pénteken még BP-en vagyok, szívesen csatlakoznék.
Legalább éjjel nem olvad szét az ember a napon.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Most értem haza, az üllõi mellett bringáztam a járdán, olyan volt, mint a majális...kint a sok sügér, gyerekkel, nagyival, kocsi tetején, kordon mögött tömörülve, aztán meg elsuhan a konvoj 80-al, a bokor gyuri meg már a kádban ázik a szállodájában...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit. Persze lehetne mondani, én mért nem szerveztem, de én nem értek hozzá, meg szabad idõmet is szívesebben fordítom más dolgokra. De azért szívesen mentem volna, ha valaki más megszervezi. ;)

Na mindegy.

Dehogyisnem.
http://hellcomebush.net/blog/
www.indymedia.hu főcím

Aki be akar kerülni az NBH fényképalbumába, jöjjön :)

Ja, meg ide is:
http://www.zofi.hu/t...k.shtml?x=30523

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A BKV kap valami kártérítést a kiesett járatok miatt, meg ilyesmik jutottak eszembe.

valószínû kapnak......legalábbis pár éve, 2 órányi majakovszkij utcai troli vezeték feszmentesítés, és a troli busszal való kiváltásáért 1,2 millió forintot kért volna a bkv..../ez akkoriban volt mikor kfc lett a maja-körút sarkon/ gondolom azóta többet.....nyilván benyújtják a számlát állambácsinak is...:)

Ray...szervezett 3 "cég" is tüntetéseket, tudomásul is vette a brfk, csak a kossuth térre nem engedték öket.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tényleg? Ezt nem tudtam. Bennem csak az maradt meg, amit az indexen olvastam, meg mástól hallottam. Na mindegy, a politikusok azt csinálnak, amit akarnak. Egy ideig legalábbis. :)

Más. Péntek este csinálunk egy éjjeli túrát. Tali 9 ó körül valahol a városban és irány a Budai-hegyek.

Lehet jelentkezni, de azt mindenképpen szem elõtt kell tartani, hogy terepen megyünk és szükség van olyan lámpára, amivel lehet is haladni az erdõben. Tehát nem a fejreesõs üzemmódban nyomjuk.

Eddig jönnek:

Era, Paul, Zed, Lens

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit.

Ha jól emlékszek volt szervezés, de nem adták ki az engedélyeket, vagy csak a látogatás utánra, vagy nem azokra a helyszínekre.. Mindenesetre érdekes.....

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Era, dit, nálam a "nem bírom" csak egy enyhe utalás arra, hogy mit is gondolok róla valójában.

Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit. Persze lehetne mondani, én mért nem szerveztem, de én nem értek hozzá, meg szabad idõmet is szívesebben fordítom más dolgokra. De azért szívesen mentem volna, ha valaki más megszervezi. ;)

Na mindegy.

én úgy tudom,hogy itt is szerveznek tiltakozó gyûlést.
azért kíváncsi lennék mi az igazi indok,hogy ide jön...
az 56-os megemlékezés nyilvánvalóan csak ürügy :chin:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, dit, nálam a "nem bírom" csak egy enyhe utalás arra, hogy mit is gondolok róla valójában.

Na mindegy.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
SZerintem tuti megoldjuk ha esik, hogy ne ázzunk el ;-)

KeX: húúúú, már régen szeretnék kijutni Pádis-fennsíkra... :(
az a baj hogy szombaton 10 éves osztálytalálkozóm van... shit... majd máskor

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hát, a vár alatti járatokban nem szívesen aludnék, azt sokan más célra szokták használni. ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
más: szobaton kimennénk Norbival a Pádis fennsíkra (Románia - 300km), szerdán jönnénk, sátrazós a buli vitt kajával úgyhogy a költségvetés benyával kajával úgy 10-15e huf. Még van egy hely az autóban, úgyhogy ha valaki kedvet kapott egy jó kis 4 napos nomád bringázáshoz, az sikítson. Réten alvás, tehénbõgésre kelés, este nyílt lángon vacsi, anekdotázás-életdolgairóldiskurálás meg ami belefér. kegyetlen jó móka lesz!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Siroki Para TorTúra

idõpont:
2006.07.08.-09.

kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok

kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös

jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!

alvás:
siroki várban, nomád módon

jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
Konamano
Skiri
Kex (80%)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Alex: mi is csak hálózsákot viszünk... esõ esetén kazamaták! :)

fotó-célpontok:
Parád-Parádfüred: kastély, lovarda, lovarda-múzeum, palóc ház
Recsk: II. VH Holocaust emlékmû, Arany bánya, bánya-tó
Sirok: Vár, Pince-sor, Õserdõ
Szajla: tó
Markaz: vár

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tényleg lehet sajnálni az ilyen ideg betegeket, csak az a baj, hogy közveszélyesek!

Kíváncsi vagyok miért éri meg az országnak ez a nagy felhajtás. Gondolom nálunk nem vettek újlenyomatot az amerikai vendégtõl, meg egyáltalán kért-e vízumot. A BKV kap valami kártérítést a kiesett járatok miatt, meg ilyesmik jutottak eszembe. Én valahogy nem vagyok oda ezért a pasiért.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Ma egy fasz többször is rámhúzta az Audijának az orrát az Alsó Rakparton, mert elõtte egy kanyarodó sávból átmentem az õ egyenesen menõ sávjába. Igazából nem értettem mi a baja, mert nem volt közvetlen mögöttem. De dudált, én meg bemutattam neki, valszeg ez lehetett a legnagyobb baja.
Kiüvöltözött mindenfélét, és kétszer is úgy rámhúzta az orrát, hogy õ maga meg is állt közben, én minduntalan el tudtam mellette a résben slisszolni. Ezután még egyszer bemutattam és nem vártam meg a 3.kisérletét, hirtelen jött jobbról egy gyalogos átkelõ, ott elmentem jobbra. Visszanéztem rá, õ ott megint megállt és kiüvöltött, hogy meneküljek. Szegény elmebeteg fasz. Milyen kár, hogy 30 év körüli faszi és még valószínûleg vár rá néhány évtized csalódás az életben.

lehet,hogy már nem is él...agyvérzést kapott a hülyéje :)
ami most a "nagy ember" látogatása miatt van a városban az nem ilyen gyengeidegzetû barmoknak való :)
éljen a bringa!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi csak hálózsákot viszünk, hisz valószínûleg meleg lesz. Ha pedig esne, mindig be lehet húzódni a várrom járataiba.