Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. június 22. - 23:12

Természetesen esõ esetén lefújva. Ha napközben egyszer lenne zuhogás, de este már nincs, akkor is jó lenne menni, mert olyan utakat választunk, ami megszárad.
Írta 2006. június 22. - 23:07

Írta 2006. június 22. - 20:23

Írta 2006. június 22. - 16:20

Aztán 9 körül tényleg elindulunk és útközben is lehet csatlakozni.
Írta 2006. június 22. - 09:57

Más. Péntek este csinálunk egy éjjeli túrát. Tali 9 ó körül valahol a városban és irány a Budai-hegyek.
Lehet jelentkezni, de azt mindenképpen szem elõtt kell tartani, hogy terepen megyünk és szükség van olyan lámpára, amivel lehet is haladni az erdõben. Tehát nem a fejreesõs üzemmódban nyomjuk.
Eddig jönnek:
Era, Paul, Zed, Lens
Szia Nati, milyen hosszúra és merre tervezitek a túrát?
Ha pénteken még BP-en vagyok, szívesen csatlakoznék.
Legalább éjjel nem olvad szét az ember a napon.
Írta 2006. június 21. - 21:01

Írta 2006. június 21. - 16:30

Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit. Persze lehetne mondani, én mért nem szerveztem, de én nem értek hozzá, meg szabad idõmet is szívesebben fordítom más dolgokra. De azért szívesen mentem volna, ha valaki más megszervezi.
Na mindegy.
Dehogyisnem.
http://hellcomebush.net/blog/
www.indymedia.hu főcím
Aki be akar kerülni az NBH fényképalbumába, jöjjön

Ja, meg ide is:
http://www.zofi.hu/t...k.shtml?x=30523
Írta 2006. június 21. - 16:00

A BKV kap valami kártérítést a kiesett járatok miatt, meg ilyesmik jutottak eszembe.
valószínû kapnak......legalábbis pár éve, 2 órányi majakovszkij utcai troli vezeték feszmentesítés, és a troli busszal való kiváltásáért 1,2 millió forintot kért volna a bkv..../ez akkoriban volt mikor kfc lett a maja-körút sarkon/ gondolom azóta többet.....nyilván benyújtják a számlát állambácsinak is...

Ray...szervezett 3 "cég" is tüntetéseket, tudomásul is vette a brfk, csak a kossuth térre nem engedték öket.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 21. - 15:48

Más. Péntek este csinálunk egy éjjeli túrát. Tali 9 ó körül valahol a városban és irány a Budai-hegyek.
Lehet jelentkezni, de azt mindenképpen szem elõtt kell tartani, hogy terepen megyünk és szükség van olyan lámpára, amivel lehet is haladni az erdõben. Tehát nem a fejreesõs üzemmódban nyomjuk.
Eddig jönnek:
Era, Paul, Zed, Lens
Írta 2006. június 21. - 15:09

Ha jól emlékszek volt szervezés, de nem adták ki az engedélyeket, vagy csak a látogatás utánra, vagy nem azokra a helyszínekre.. Mindenesetre érdekes.....Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit.
Írta 2006. június 21. - 15:04

én úgy tudom,hogy itt is szerveznek tiltakozó gyûlést.Era, dit, nálam a "nem bírom" csak egy enyhe utalás arra, hogy mit is gondolok róla valójában.
Bécsben nagy tüntetést szerveztek ellene, nálunk semmit. Persze lehetne mondani, én mért nem szerveztem, de én nem értek hozzá, meg szabad idõmet is szívesebben fordítom más dolgokra. De azért szívesen mentem volna, ha valaki más megszervezi.
Na mindegy.
azért kíváncsi lennék mi az igazi indok,hogy ide jön...
az 56-os megemlékezés nyilvánvalóan csak ürügy :chin:
Írta 2006. június 21. - 14:30

Na mindegy.
Írta 2006. június 21. - 14:20

KeX: húúúú, már régen szeretnék kijutni Pádis-fennsíkra...

az a baj hogy szombaton 10 éves osztálytalálkozóm van... shit... majd máskor
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. június 21. - 13:26

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. június 21. - 13:24

Írta 2006. június 21. - 13:20

idõpont:
2006.07.08.-09.
kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok
kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös
jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!
alvás:
siroki várban, nomád módon
jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
Konamano
Skiri
Kex (80%)
Írta 2006. június 21. - 13:16

fotó-célpontok:
Parád-Parádfüred: kastély, lovarda, lovarda-múzeum, palóc ház
Recsk: II. VH Holocaust emlékmû, Arany bánya, bánya-tó
Sirok: Vár, Pince-sor, Õserdõ
Szajla: tó
Markaz: vár
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. június 21. - 13:08

Kíváncsi vagyok miért éri meg az országnak ez a nagy felhajtás. Gondolom nálunk nem vettek újlenyomatot az amerikai vendégtõl, meg egyáltalán kért-e vízumot. A BKV kap valami kártérítést a kiesett járatok miatt, meg ilyesmik jutottak eszembe. Én valahogy nem vagyok oda ezért a pasiért.
Írta 2006. június 21. - 13:02

lehet,hogy már nem is él...agyvérzést kapott a hülyéjeMa egy fasz többször is rámhúzta az Audijának az orrát az Alsó Rakparton, mert elõtte egy kanyarodó sávból átmentem az õ egyenesen menõ sávjába. Igazából nem értettem mi a baja, mert nem volt közvetlen mögöttem. De dudált, én meg bemutattam neki, valszeg ez lehetett a legnagyobb baja.
Kiüvöltözött mindenfélét, és kétszer is úgy rámhúzta az orrát, hogy õ maga meg is állt közben, én minduntalan el tudtam mellette a résben slisszolni. Ezután még egyszer bemutattam és nem vártam meg a 3.kisérletét, hirtelen jött jobbról egy gyalogos átkelõ, ott elmentem jobbra. Visszanéztem rá, õ ott megint megállt és kiüvöltött, hogy meneküljek. Szegény elmebeteg fasz. Milyen kár, hogy 30 év körüli faszi és még valószínûleg vár rá néhány évtized csalódás az életben.

ami most a "nagy ember" látogatása miatt van a városban az nem ilyen gyengeidegzetû barmoknak való

éljen a bringa!
Írta 2006. június 21. - 12:52