Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Itt is szeretnék gratulálni Charonnak és Dawn-nak sorsuk összekapcsolásához és sok boldogságot kívánunk nekik együtt!

:koncert:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Még nem tudom mi megyünk-e, több dologtól is függ. Mindenekelõtt rá kell vennem Orsit. :)
Vonattal mentek, vagy Gyöngyösön hagyjátok a kocsit?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Siroki Para TorTúra

idõpont:
2006.07.08.-09.

kerékpáros útvonal terv nap#1:
Gyöngyös - Mátrafüred - Mátraháza - Parád - Parádfüred - Recsk - Sirok

kerékpáros útvonal terv nap#2:
Sirok - Terpes - Szajla -Recsk - Markaz - Abasár - Mátrafüred - Gyöngyös

jelleg:
aszfaltos-fotózgatós!

alvás:
siroki várban, nomád módon

jelentkezõk:
Nati
Pixel
Györgyi
Péef
Konamano
Skiri
Kex (80%)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, remélem nem gond, hogy ide írok ilyet!

Keresek eladó hátihordozót. Igazából olyan érdekelne, amelyiknek van pakolós rekesze is.
Ha tud valaki. kérem jelezzze!

Köszönöm szépen!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meg innen: ww.idokep.hu
Ott 2 perces frissítésekkel megnézhetjük, hol vannak az esõfelhõk, sõt van webkamera is sok városban. (ezt az oldalt Balu1 már belinkelte ide korábban).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Hogy idõjárásügyileg mikor hol perpillanat mi van, szerintem innen lehet a legjobban megtudni:
http://metnet.hu/?q=obs
When the day is through, all I want to do is slow down...

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Itt semmi eső, tegnap sem volt. Ezek csak helyi csetepaték.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Az Üllõi-Ecseri sarkon 16 óra elõtt volt hatalmas zuhi és szélvihar.

Utána mondja anyám telefonon Békásról, hogy nem sokkal elõtte onnan a környékrõl jött egy nagy fekete felhõ ebbe az irányba, de ott ezerrel sütött a nap, nem esett.

Most itt sem esik, viszont a felhõk kelet-északkelet felé mennek tovább.
Persze lehet utánpótlás nyugatról ha láttad Lens a felhõket.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, most már itt is látszik. :(

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Skiri, kösz az infót! Akkor mégis megyünk. :)

Burce: sajna a lábam úgy tûnik hónapokra lesérült, a múltkor leugrottam párszor egy asztalról és ettõl visszafájdult. sõt, városban gyaloglás közben is érzem. Szóval nekem a gyalogos túra most nem játszik be.

Cinkotán jég esik özönvízszerû esõvel :(
Szerintem ez már átmegy Budára...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Skiri, kösz az infót! Akkor mégis megyünk. :)

Burce: sajna a lábam úgy tûnik hónapokra lesérült, a múltkor leugrottam párszor egy asztalról és ettõl visszafájdult. sõt, városban gyaloglás közben is érzem. Szóval nekem a gyalogos túra most nem játszik be.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

A mai tekerés - rossz idõ miatt - egyelõre függõben. Ha még sokáig esik, akkor nem lesz érdemes elindulni se.

Itt (Gellért tér) eddig még nem esett és abból amit látok, szerintem a környezõ hegyekben sem esik.

Tegnap is nagy esõk voltak Pesten, Budán meg semmi...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jövõ héten én is csinálnék vmit szívesen.

akár éccakai gyalogolós (lens?), vagy sss, bár ahhoz bringát kell vinnem. azt meg még össze is kell raknom, atomjaiból.

egyébként nem értem én ezt, itt ragyogó napsütés.
szerintem biztos a felsõbb vezetõk intézik ezt, hogy hétvégékre többnyire esõ, mert így a párok otthon maradnak, és hátha javul a népszaporulat :chin:
/összeesküvés elmélet/

hoppá, most tûnik fel:
Boldog tortát annak a sok-sok embernek!
:tort:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jaja, SSS jövõ héten!

A mai tekerés - rossz idõ miatt - egyelõre függõben. Ha még sokáig esik, akkor nem lesz érdemes elindulni se.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
........ Nem csak tekézõknek...
Jó teke- Feltöltött kép-rés-t kívánok mindenkinek
............ a hét végére !
:)

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

És szerintem ideje lenne szervezni az idei elsõ SSS-t is. Még a jövõ hétre is meleget mondanak. Mit szóltok hozzá?

A jövõ hét még nekünk is jó lenne, utána viszont elutazunk :)

Ha valakit érdekelne így utolsó pillanatban egy szupertartalmas, túrázós korzikai út szuperakciós áron, akkor van még egy hely. (8 fõs csapatban) Indulás július 3. este érkezés júli 12. késõeste. E-mailben szívesen küldök további infót.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
És szerintem ideje lenne szervezni az idei elsõ SSS-t is. Még a jövõ hétre is meleget mondanak. Mit szóltok hozzá?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pix, oki-doki. Majd hívunk, ha indulunk.

Dante: hogy mindig pont akkor nem érsz rá, amikor mi egyszer egy évben megszervezzük ezeket az éjjeli tekeréseket! ;)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Jajj, de hogy ti mindig olyankorra szervezitek ezeket az éjszakai zúzásokat, mikor nekem saaaajnos repi-vacsorára kell mennem...;)

Boeing vagy Airbus a menü?

Nati, a cuki nekem nem ér meg 20 km-t, így majd gondolatban elmajszolom a Zedtől nyert 5 túrórudit, aztán a Moszkvánál dzsojnolok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajj, de hogy ti mindig olyankorra szervezitek ezeket az éjszakai zúzásokat, mikor nekem saaaajnos repi-vacsorára kell mennem...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)