Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. július 12. - 00:08

Írta 2006. július 11. - 13:03

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. július 11. - 12:00

:love:
Írta 2006. július 11. - 11:12

Írta 2006. július 11. - 10:42

Szuper! Nektek jó a hétköznap is??
Most csütörtökön megyünk nászutazni Törökországba, július 23-án jövünk vissza. Tehát utána bármikor jó, akár hétköznap is, csak jó lenne legalább 3-4 nappal elõre tudni a pontos dátumot, mert akkor úgy alakítjuk a munkát...
Írta 2006. július 11. - 10:23

végülis 2 erõs ember a sztaravodától simán felteker 6-8 liter/fõ vizzel, nem nagy távolság, és csak álló-réttõl meredek.csak mûanyag palackokakkal kell készülni....na jó tudom az reggelre már nem friss de a semminél jobbMás. Miután visszajöttem a nyaralásból két SSS-t is fogok szervezni. Az egyik a megszokott helyre fog vezetni, a másik Vöröskõre, mert oda már rég vissza szeretnék menni egy éjszakát eltölteni. Valamikor régen voltam ott nagy hátizsákkal gyalog, de most jó lenne ezt bringával is kivitelezni. A hely egyetlen problémája, hogy ott nincs víz.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 11. - 10:17

Írta 2006. július 11. - 10:11

Más. Miután visszajöttem a nyaralásból két SSS-t is fogok szervezni. Az egyik a megszokott helyre fog vezetni, a másik Vöröskõre, mert oda már rég vissza szeretnék menni egy éjszakát eltölteni. Valamikor régen voltam ott nagy hátizsákkal gyalog, de most jó lenne ezt bringával is kivitelezni. A hely egyetlen problémája, hogy ott nincs víz.
Jó ötlet:) Charon+Dawn jelentkezik.
Írta 2006. július 11. - 08:11

Viszont mint ahogy azoknak a "váras" koroknak is lejárt az idejük, a mi korunk felett is el fog járni az idõ. Addig pedig ha lehet minél többet járjuk és csodáljuk a világot, országunkat és filózzunk el dolgok felett. S ezt tanítsuk meg másoknak is. Talán így érdemesek leszünk az életre.

Más. Miután visszajöttem a nyaralásból két SSS-t is fogok szervezni. Az egyik a megszokott helyre fog vezetni, a másik Vöröskõre, mert oda már rég vissza szeretnék menni egy éjszakát eltölteni. Valamikor régen voltam ott nagy hátizsákkal gyalog, de most jó lenne ezt bringával is kivitelezni. A hely egyetlen problémája, hogy ott nincs víz.
Ja tényleg. Idén valahogy elmaradtak a mászósütések. Ezekkel mi lett? Thommey, Era, Kahlesz, Mellon és még sokan mások mentek oda, idén egy szó se esett róluk. Hogy lehet ez???
Írta 2006. július 11. - 00:05

Hú Alex, ez tisztára olyan szuper és dögös, mint egy reklámfotó!
Ugye ugye! Ezen a képen szinte izmosnak és jóképûnek látszom!

Ez a gyerek tud fényképenzni!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. július 10. - 20:37

hajnalban, amikor a köd csendjébe burkolódzott völgyet lestem a tetõrõl, kicsinek éreztem magam, és alantasnak, hogy olyan dolgok után rohanok nap mint nap, ami nélkül is élhetnék, de vhogy nem bírom a hiányát...
furcsa...
ennyi
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. július 10. - 20:29

Para! Részvétem a géped miatt. Én is hasonló cipõben járok, ugyanis a másik gépem, a kis Canonom teljesen tönkrement. Eleinte csak a fehérek voltak rajta ciklámenek, de mostanra már egyáltalán nem érzékel semmilyen fényt és ha bekapcsolom, sötét a képernyõm. Nekem azt mondták, hogy csak szakszervízbe kéne vinni, mert nekik van meg hozzá minden alkatrészük. Erõs a gyanúm azonban, hogy a CCD halt be, ami viszont azt jelenti, hogy 30-40 alatt nem úsznám meg a javítást. Node érted...akkor meg már inkább veszek egy új kisgépet, max hozzáadok még egy tizest.
Sajnos épp rosszkor jött a Canon befuccsolása, mert anyagilag ezt most nem tudom kivitelezni, úgyhogy ott tartok, hogy inkább eladom roncsnak. Már ha van ilyen hely. Esetleg valaki tud olyat, hogy elromlott gépet valahol megvesznek pénzért??? Bár gondolom legjobb esetben is csak egy tizest kapnék érte, ha nem ötezret.

Szóval Para, sajna ilyen ez a mai világ: használd egy évig, majd dobd ki és végy helyette egy újat.
Most épp attól Parázom, hogy nehogy az új Fujim (amit láttál) is befuccsoljon! Mert ugye ki tudja ezek mikor romlanak el?
Kex, ti hányason indultok Salzkammerguton?
Norbi mondta, hogy társat keres oda, esetleg utazhatnátok együtt. Vagy vele mész?
Írta 2006. július 10. - 20:25

p.s.: van autóban egy szabad hely salzkammergúra, akit érdekel: 20/4923885
Írta 2006. július 10. - 19:43

Alex, én nem látom azt a képet, csak a fõoldalt linkelted be.
Ejnye! Akkor nézzük így!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. július 10. - 18:36

Kezdek kicsit ideges lenni a gépem miatt, mert egyre több kattintásnál homályos képet készít, a vaku feladta már...

beszámolót a hétvégérõl nem sokára kreálok a többieknek...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. július 10. - 18:17

legközelebb hivatkozz rám nyugodtan.....akkor még setleg, egy kis 2napos szarvaspecsenyére is +hívnak a rokonaim
Attól tartok, ha megennék egy két napos, 40 fokban aszalódott szarvashúst, élve nem jutnék fel a hegyre, és nem azért, mert a rokonaid megennének

Alex, én nem látom azt a képet, csak a fõoldalt linkelted be.
Írta 2006. július 10. - 17:11

Írta 2006. július 10. - 14:22

edit: na meg is van :-)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Picasa _Alex_
Írta 2006. július 10. - 13:19

És köszönet Györgyinek a sütikért!
Írta 2006. július 10. - 13:14

Az egyik bokorból még a bengáli tigris morgását is hallottam. .
legközelebb hivatkozz rám nyugodtan.....akkor még setleg, egy kis 2napos szarvaspecsenyére is +hívnak a rokonaim

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való